Nişanlının ailesi ne zamana yetişemezmiş anlamadım 4-5 Hazirana mı?! 3. Haftaya at, temmuza at...1 haziranda açılmaz diyolar açılırsa da nişanlımın ailesi yetişemeyiz diyor bilmiyorum 1 hafta sonrasına atsakta yer yok şuan evet harap olduk çok yıprandık ve işyerimde de mutsuzum böyle kapana kısılmış gibi hissediyorum balayı yerini de iptal ettik zaten hiç bişeyde hevesimiz kalmadı eğer düğünü yapıp evlenirsem 1 hafta öyle hareketsiz bi şekilde teknolojiden uzak dümdüz yatıp tavanla bakışıcam heralde ben ne yaşadım diye kabus gibi 1 seneydi benim için hala da öyle
Temmuzda bayrama kadar hangi tarihler boşsa (temmuzda haftaiçi de olur okullar da kapalı) tek tek gün al salon sahiplerinden. otur nişanlınla konuş en çok gelmesini istediğin çekirdek kadroyu düşün ben mesela sadece 2 aileyi düşündüm arkadaş cart curt isteyen bi şekilde uydurur sana gelir düğününe. Nişanlımın 2 yakın kuzeninin düğünü var bi de benimtarihler konusunda ne çektiğimizi ben bilirim. İnan ertelemek kolay değil farkındayım ama kafan temmuzda olursa çok rahatlar. Bence Haziran olması seni geriyor ya açılmazsa ve boşa beklemiş olursam diye. hem de bi kendine gelirsin o zamana kadar tatil vs tekrar planlarsın ve bu sefer kesin yaparsın. Haftaiçi haftasonu çok takılma artık oluruna bak kabus değil bu napalım böyle olacakmış şu an ayakkabımızın incisini küpemizin şeklini konuşuyor olmalıydık
Benim iş yerinde bi arkadaşımın da düğünü 4 Haziran üstüne kapalı mekanda ve nikahı da geçen sene oldu o çok rahat ertelerim diyor bi tarihe napim bi açıklasınlar da diyor.
Hepimiz aynı derdin farklı şekilde dertleriyle uğraşıyoruz güçlü ol mutlu olmaya odaklan ve ne oluyosa onu yap kafanı boşalt sakin sakin tekrar başla planlamaya herşeyi olacak ben inanıyorum