- 6 Kasım 2020
- 664
- 935
Ay evet çevreden tek tük duyuyorum pazara almış birileri diye ama onlar nasıl alabilmiş hiçbir fikrim yok, ya da bana gelene kadar bu bilgi yanlış da olmuş olabilirÖyle valla ya neyse ki kimse alamıyor pazar icin öyle düşünEv için de hayırlısı neyse o olsun canım benim belki görüp beğeneceksin icin ısınacak belli olmaz hiç endişelenme
Yaa ne güzel yazmışsın canım benim moral oldu. Yani bu ev zemin kat da değil aslında yüksek giriş gibi, arkadaki bahçeye de mutfaktan merdivenler var öyle iniliyormuş. Yani en alt kat gibi değil dışarıdan penceresine bakınca altında bir kat daha var gibi duruyor. DeğişikCanım o zaman gönlünü ferah tut ya zaten güvenilir olmasa nişanlın tutalım demez vardır bildiği.sonuçta öyle bişey olsa oda işteyken aklı kalır öyle düşün ve bazı zemin katlar güzel oluyor direk böyle düz ayak önyargılı olma görmediysen bi bak şöyle alıcı gözle bahçesi varsa belki çiçek vs seviyorsan eklersin mesela olumlu düşünmeye çalışıyorum sende iyi düşün iyi olsun canım
Hayırlısı olsun hakkında canım inşallah güzel olur herşey. ee tamam çok zemin gibi değil o zaman bakarsın çokta içine sinmezse tutmazsın canım o merdiven olayına bakarsın güvenilirliğine iyice düşünüp ona göre bi karar verilir belki de çok sağlamdır .Ama ufak tefek bi kusur hep oluyor evlerde ben mesela evi tuttuk tekrar baktık Allah'ım dedim bu ev nasıl basıkYaa ne güzel yazmışsın canım benim moral oldu. Yani bu ev zemin kat da değil aslında yüksek giriş gibi, arkadaki bahçeye de mutfaktan merdivenler var öyle iniliyormuş. Yani en alt kat gibi değil dışarıdan penceresine bakınca altında bir kat daha var gibi duruyor. Değişikbakalım yarın gidiyorum, sizlere de yazarım durumu. Dua edin güzel kızlarım
Evet illa ki bir kusur olur biz de geçici oturacağımız için çok takılmayayım diyorum ama içime de sinmeli tabi. Ne kadar kafama takmışsam rüyamda gördümHayırlısı olsun hakkında canım inşallah güzel olur herşey. ee tamam çok zemin gibi değil o zaman bakarsın çokta içine sinmezse tutmazsın canım o merdiven olayına bakarsın güvenilirliğine iyice düşünüp ona göre bi karar verilir belki de çok sağlamdır .Ama ufak tefek bi kusur hep oluyor evlerde ben mesela evi tuttuk tekrar baktık Allah'ım dedim bu ev nasıl basıkşimdi çok seviyorum evet yüksek değil ama öyle çok basık falanda değil gayet yerinde
Aynen karıştırıyolardır onlar senin için rahat olsun canım haberdar et bizleri deAy evet çevreden tek tük duyuyorum pazara almış birileri diye ama onlar nasıl alabilmiş hiçbir fikrim yok, ya da bana gelene kadar bu bilgi yanlış da olmuş olabilirmillet karıştırıyor artık cumartesiyi pazarı malum. Ya inşallah öyle olur ev konusu da içim rahatlar canım vallahi
Hayırlısı olsun hakkında canım inşallah güzel olur herşey. ee tamam çok zemin gibi değil o zaman bakarsın çokta içine sinmezse tutmazsın canım o merdiven olayına bakarsın güvenilirliğine iyice düşünüp ona göre bi karar verilir belki de çok sağlamdır .Ama ufak tefek bi kusur hep oluyor evlerde ben mesela evi tuttuk tekrar baktık Allah'ım dedim bu ev nasıl basıkşimdi çok seviyorum evet yüksek değil ama öyle çok basık falanda değil gayet yerinde
Kızlar bugün eve bakmaya gittik. Ev sahibi komple evi yeniliyor ve mutfak dolaplarını da temmuz başına kadar yenileyecekmiş. Mutfak çok kötüydü o yüzden buna çok sevindim. Onun dışında ev çok içime sindi, sıcak geldi. Arkadaki bahçeye de cidden hiç giriş olabilecek gibi değildi ama yine de demir parmaklık yaptırmayı düşündük.Aynen karıştırıyolardır onlar senin için rahat olsun canım haberdar et bizleri de
Merhaba arkadaşlar özellikle bu yıl evlenen evlenecek arkadaşlarla dertleşmek istiyorum.Malum pandemi var ailem normal belediye nikahı yap geç ne düğünü diyor haklı olarak.Ama bende en azından güzel fotoğraflarımız olsun nikah bi bahçe tarzı bi yerde olsun organizasyonlu olsun istiyorum, Ağustos ayına bi yerden tel ile yer ayırttık şuan nikahta olsa düğünde olsa farketmez diyolar düğün salonları ve fiyat 13 bin. arkadaşlar linç etmeyin beni evet sayılar çok yüksek beklentim çok düşük ama yinede azda olsa ufakta olsa bi eğlenme olmaz mı sizce sadece aile üyelerim bile olsa.ya da sadece ben ve nişanlım çıkıp oynasak dansımızı etsek.Siz 2021 gelinleri neler yapıyorsunuz nasıl evleneceksiniz kendimi çok çıkmazda hissediyorum.Bi yanım pandemi de hiç bişeye benzemez o paraya yazık diyor diğer yanım tutacağımız açık hava salon 700 kişilik mesafeli bişey olmaz diyorum her kişi kendi ailesi ile oynasa ya da oynamasa da olur ( nolur bana kızmayın evet sağlık çok önemli tabiki aşırı büyük şeyler olmayacak izin vermeyecez ama benimde hayatımda bi kez olacak bişey gidip belediyede nikahı yapmak istemiyorum )
Hayırlı olsun :) güle güle sağlıkla oturunKızlar bugün eve bakmaya gittik. Ev sahibi komple evi yeniliyor ve mutfak dolaplarını da temmuz başına kadar yenileyecekmiş. Mutfak çok kötüydü o yüzden buna çok sevindim. Onun dışında ev çok içime sindi, sıcak geldi. Arkadaki bahçeye de cidden hiç giriş olabilecek gibi değildi ama yine de demir parmaklık yaptırmayı düşündük.
Veee evi tuttuk resmenhiç böyle bir sonuç beklemiyordum çok negatif gitmiştim vallahi
Canım benim çok sevindim güle güle oturun inşallahKızlar bugün eve bakmaya gittik. Ev sahibi komple evi yeniliyor ve mutfak dolaplarını da temmuz başına kadar yenileyecekmiş. Mutfak çok kötüydü o yüzden buna çok sevindim. Onun dışında ev çok içime sindi, sıcak geldi. Arkadaki bahçeye de cidden hiç giriş olabilecek gibi değildi ama yine de demir parmaklık yaptırmayı düşündük.
Veee evi tuttuk resmenhiç böyle bir sonuç beklemiyordum çok negatif gitmiştim vallahi
Çok teşekkür ederim canım, hepimiz sağlıkla huzurla yaşayalımHayırlı olsun :) güle güle sağlıkla oturun
Hahah hiç şaşırmıyorum artıkCanım benim çok sevindim güle güle oturun inşallahHem bahçe katı bi yandan daha iyi bahçeyle ilgilenirsin masa filan atarsınız ne güzel olur Bu arada biz de bulduk sanırım ev yine aynı anda
Ahahah tabi ki canım hayırlı olsunÇok teşekkür ederim canım, hepimiz sağlıkla huzurla yaşayalım
Hahah hiç şaşırmıyorum artıkhadi hayırlı olsun ikimiz için de inşallah evet bahçe de yenileniyor şu an bir de, fayans falan yapılacakmış gördüm fayansları güzeller hem temizlemesi kolay olur bir başak burcu olarak bunu düşündüm direkt bahçe çok keyif yapmalık bir yer değil benim için, etrafı evlerle kaplı olduğu için. Sigara içenlerin hoşuna gidebilecek bir yer, annemi sardı da beni çok sarmadı. Ev oturulabilir olsun da güzelleştiririz zaten dekorasyon tüm havayı değiştiriyor
Cidden öyle canım. Şimdi sıra mobilyalara geldi bizde. Oturma odasını netleştirdik gibi de yemek odası ve yatak odası arayışındayım. Yalnız bunlar nasıl fiyatlar arkadaş, evlenmeyek miAhahah tabi ki canım hayırlı olsunZamanla güzelleştirilir gerçekten bunu da hallettik sayılır bir şeylere tik atıldıkça insan rahatlıyor
Hadi hayırlı olsun canım güzel günlerde oturun inşallahKızlar bugün eve bakmaya gittik. Ev sahibi komple evi yeniliyor ve mutfak dolaplarını da temmuz başına kadar yenileyecekmiş. Mutfak çok kötüydü o yüzden buna çok sevindim. Onun dışında ev çok içime sindi, sıcak geldi. Arkadaki bahçeye de cidden hiç giriş olabilecek gibi değildi ama yine de demir parmaklık yaptırmayı düşündük.
Evet o zamanlar kararsız kalmıştım ama düğünde karar verdimYalniz nikahta da foto çekimi ve altın merasimi oluyor.
Teşekkür ederim yorumunuz için düğün ve organizasyonu nikah için fiyatlar çok yakın olunca düğüne karar verdikAltın fiyatları aldı başını gidiyor. Çok yakın hariç kimse altın takmaz. Tabi durumları iyiyse bilemem.
Fiyatlar çok yüksek bence nikah yapıp ailenizden gençlerle ufak bir yerde eğlenin. Ya da doğrudan tatile gidip tatilde eğlenin eşinizle.
Fotoğraflar yine çektirin illaki düğün olmasına gerek yok ki
Hayırlı olsun. Allah mutluluğunuzu daim etsin .Teşekkür ederim yorumunuz için düğün ve organizasyonu nikah için fiyatlar çok yakın olunca düğüne karar verdik
Evet canım ya çok şükür bunu da atlattık. Çok teşekkür ederim, hepimiz evlerimizde huzurla oturalım inşallahHadi hayırlı olsun canım güzel günlerde oturun inşallahyenilenincede daha güzel olur ilk sen kullanacaksın buda çok artı bi özellik valla sevindim gözün aydın canım önemli bi adımı atlattın
Amin inşallah canımEvet canım ya çok şükür bunu da atlattık. Çok teşekkür ederim, hepimiz evlerimizde huzurla oturalım inşallah
Amin inşallah sağolunHayırlı olsun. Allah mutluluğunuzu daim etsin .