2021 pandemi düğün nikah sıkıntıları

Öyle valla ya neyse ki kimse alamıyor pazar icin öyle düşün Ev için de hayırlısı neyse o olsun canım benim belki görüp beğeneceksin icin ısınacak belli olmaz hiç endişelenme
Ay evet çevreden tek tük duyuyorum pazara almış birileri diye ama onlar nasıl alabilmiş hiçbir fikrim yok, ya da bana gelene kadar bu bilgi yanlış da olmuş olabilir millet karıştırıyor artık cumartesiyi pazarı malum. Ya inşallah öyle olur ev konusu da içim rahatlar canım vallahi

Yaa ne güzel yazmışsın canım benim moral oldu. Yani bu ev zemin kat da değil aslında yüksek giriş gibi, arkadaki bahçeye de mutfaktan merdivenler var öyle iniliyormuş. Yani en alt kat gibi değil dışarıdan penceresine bakınca altında bir kat daha var gibi duruyor. Değişik bakalım yarın gidiyorum, sizlere de yazarım durumu. Dua edin güzel kızlarım

Hayırlısı olsun hakkında canım inşallah güzel olur herşey. ee tamam çok zemin gibi değil o zaman bakarsın çokta içine sinmezse tutmazsın canım o merdiven olayına bakarsın güvenilirliğine iyice düşünüp ona göre bi karar verilir belki de çok sağlamdır .Ama ufak tefek bi kusur hep oluyor evlerde ben mesela evi tuttuk tekrar baktık Allah'ım dedim bu ev nasıl basık şimdi çok seviyorum evet yüksek değil ama öyle çok basık falanda değil gayet yerinde

Evet illa ki bir kusur olur biz de geçici oturacağımız için çok takılmayayım diyorum ama içime de sinmeli tabi. Ne kadar kafama takmışsam rüyamda gördüm o eve gidecekmişim pencereden bakıyorum kar yağıyor tipi olmuş artık, her yer bembeyaz sis var falan ben evi anlatıyorum birilerine şöyle böyle diye. Dua edip yatmıştım. Rüyamda bembeyazdı her yer, acaba diyorum hayırlı mı bizim için bunu mu anlamalıyım kafayı yiyorum galiba yavaştan

Aynen karıştırıyolardır onlar senin için rahat olsun canım haberdar et bizleri de

Aynen karıştırıyolardır onlar senin için rahat olsun canım haberdar et bizleri de
Kızlar bugün eve bakmaya gittik. Ev sahibi komple evi yeniliyor ve mutfak dolaplarını da temmuz başına kadar yenileyecekmiş. Mutfak çok kötüydü o yüzden buna çok sevindim. Onun dışında ev çok içime sindi, sıcak geldi. Arkadaki bahçeye de cidden hiç giriş olabilecek gibi değildi ama yine de demir parmaklık yaptırmayı düşündük.

Veee evi tuttuk resmen hiç böyle bir sonuç beklemiyordum çok negatif gitmiştim vallahi

Altın fiyatları aldı başını gidiyor. Çok yakın hariç kimse altın takmaz. Tabi durumları iyiyse bilemem.
Fiyatlar çok yüksek bence nikah yapıp ailenizden gençlerle ufak bir yerde eğlenin. Ya da doğrudan tatile gidip tatilde eğlenin eşinizle.
Fotoğraflar yine çektirin illaki düğün olmasına gerek yok ki

Hayırlı olsun :) güle güle sağlıkla oturun

Canım benim çok sevindim güle güle oturun inşallah Hem bahçe katı bi yandan daha iyi bahçeyle ilgilenirsin masa filan atarsınız ne güzel olur Bu arada biz de bulduk sanırım ev yine aynı anda

Hayırlı olsun :) güle güle sağlıkla oturun
Çok teşekkür ederim canım, hepimiz sağlıkla huzurla yaşayalım
Canım benim çok sevindim güle güle oturun inşallah Hem bahçe katı bi yandan daha iyi bahçeyle ilgilenirsin masa filan atarsınız ne güzel olur Bu arada biz de bulduk sanırım ev yine aynı anda
Hahah hiç şaşırmıyorum artık hadi hayırlı olsun ikimiz için de inşallah evet bahçe de yenileniyor şu an bir de, fayans falan yapılacakmış gördüm fayansları güzeller hem temizlemesi kolay olur bir başak burcu olarak bunu düşündüm direkt bahçe çok keyif yapmalık bir yer değil benim için, etrafı evlerle kaplı olduğu için. Sigara içenlerin hoşuna gidebilecek bir yer, annemi sardı da beni çok sarmadı. Ev oturulabilir olsun da güzelleştiririz zaten dekorasyon tüm havayı değiştiriyor

Ahahah tabi ki canım hayırlı olsun Zamanla güzelleştirilir gerçekten bunu da hallettik sayılır bir şeylere tik atıldıkça insan rahatlıyor

Ahahah tabi ki canım hayırlı olsun Zamanla güzelleştirilir gerçekten bunu da hallettik sayılır bir şeylere tik atıldıkça insan rahatlıyor
Cidden öyle canım. Şimdi sıra mobilyalara geldi bizde. Oturma odasını netleştirdik gibi de yemek odası ve yatak odası arayışındayım. Yalnız bunlar nasıl fiyatlar arkadaş, evlenmeyek mi

Hadi hayırlı olsun canım güzel günlerde oturun inşallah yenilenincede daha güzel olur ilk sen kullanacaksın buda çok artı bi özellik valla sevindim gözün aydın canım önemli bi adımı atlattın

Teşekkür ederim yorumunuz için düğün ve organizasyonu nikah için fiyatlar çok yakın olunca düğüne karar verdik

Hadi hayırlı olsun canım güzel günlerde oturun inşallah yenilenincede daha güzel olur ilk sen kullanacaksın buda çok artı bi özellik valla sevindim gözün aydın canım önemli bi adımı atlattın
Evet canım ya çok şükür bunu da atlattık. Çok teşekkür ederim, hepimiz evlerimizde huzurla oturalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…