2021 pandemi düğün nikah sıkıntıları

Kızlar nişanlımla biraz tartıştık. Gece gece kendimi çok kötü hissediyorum ya ağlıyorum şu an. Büyük bir mevzu değil, halledilir ama ya evlenince de bu tarz tartışmalar olursa ne yaparım ben.. Çok katı davranabiliyor bazen hiç karşısında sevdiği biri yokmuş gibi. Ailemden de uzakta olacağım kendimi çok yalnız hissederim evlenince böyle olursa. Çok üzüldüm şu an ya

Gece görsem gece yazardım ama şuann gördüm canım ya normal bi dönemde değiliz şuan hemen hep böyle mi olacak moduna girme canım, biraz konulardan uzaklaşın erkekler bizim gibi ufak tefek şeylere önem vermiyor daha genel düşünüyorlar yani konuyu bilmiyorum ama düğünle ilgiliyse sıkılmış olabilirsiniz 1 gün ara verin bişey düşünmeyin bu kadar stres insana çok fazla geliyor ondan birbirine sarmak

Ya kızlar çok sıkıcı değil mi bu süreç bazen bildiğin mutsuz uyanıyorum evleneceğim heyecanını yaşayamıyorum hep ayrıntı birşeyler, düşünmen gereken milyon tane şey var olur mu olmaz mı eşyadır düğündür odur budur valla öf sıkıldım hemde çok.. Eski günlerdeki gibi bilgisayarı alıp yanına uzanıp dizi izlemek istiyorum kafam bile çok dolu. Geçenlerde bizde tartıştık G gumusservii cim konu onun düğün istememesi bunları yapmamız o da diyor bak bunları düşünürken esas konuşacaklarımızı esas heyecanı bile yaşayamıyoruz diyor o kadar haklı ki.Bi günde oturup evlenince nasıl oluruz evlikten ne bekleriz bunları konuşmuyoruz şunu alalım düğünde şu olsun vs hep sıkıntılı ya ben düğünle yatıp düğünle kalkıyorum düğünün amaç mutluluğu kutlamak evet ama süreç çok mutsuz stresli..

Canım benim ya keşke gece konuşabilseydik de gözyaşlarına engel olabilseydik Konu ne bilmiyorum ama çok normal bu tartışmalar evlenince de olacak mutlaka ufak tefek şeyler mühim olan büyütmemek.. Kıyamam sakinleştin mi biraz daha?

Ah ah evet o kadar doğru konuşmuşsun ki. Bir de biraz daha yaklaştığında görelim biz o stresi asıl. Ben de kafaya çok takan birisiyim bir şey halledildi mi hemen diğer konuya geçer e bu nasıl olcak diye geceleri uykum kaçar genelde ama zaman zaman da bi rahatlama geliyor. Çevremdekiler de hep tadını çıkar bu sürecin tatlı telaşlar diyince gerilmemeye çalışıyoruz bakalım hasarsız sağ salim atlatırız insallah

Canım inşallah bu emeğimize değer de ömrümüz boyunca hatırlayacağımız çok güzel bi gün yaşarız şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine amin

Kızlarım çok teşekkür ederim şimdi biraz daha iyiyim. Sabah benden önce uyanmış, bana hiçbir şey olmamış gibi güzelce yazmış falan o yüzden iyiyiz. Uzatmadığımız için düzeliyoruz. Konu düğünle alakalı değildi, küçük bir şeydi aslında ama o bazı konularda takıntılı biri o yüzden tartıştık. Aslında benim nişanlım zor biri ve birbirimizi bu kadar sevmesek çoktan ayrılmıştık. Ben de ona katlanamazdım. Arkadaşları dahi evleniyor olmasına şaşırıyor öyle diyeyim neyse, bu kadar küçük mevzu için tartışınca bir an korktum evlenince ne olacak diye. Hala da biraz korkuyorum, gerçi çoğu şeyden korkuyorum..

Of of ben de çok stresliyim M Mehtap87 dediklerin çok doğru. Evlendikten sonra da her şey bitmiyor ki o zaman da farklı dertlerimiz olacak. Bazen ben ne yapıyorum diyorum sonra nişanlımı sevdiğim için gidiyor o düşünceler.
Ben de aynı böyleyim işte başak burcu olmak onu hallettik buna geçelim, bunu aldık sırada bu var falan kafam hem çok karışık hem de bunların arasında bile bir düzen varmış gibi

Ah çok doğru belkide dert arıyoruz kendimize maşallah bak herşey ne güzel ilerliyor aslında bu pandemide sıra ile yapıyoz herşeyi,ama bişey bitince diğer konuyu dert ediyoz bu seferde en iyisi boşverelim akışa bırakalım ya.Kızlar ben bi defter aldım her sayfaya başlık attım işte salon yazdım alt alta sıraladım TV koltuk halı sehpa vs vs sonra başka sayfa mutfak yazdm tost makinesinden ekmek bıçağına kadar yazdım sonra başka sayfa düğün işte sırayla gün alınacak gelinlik damatlık gelin çiçeği.. vs alt alta yine yaptıkça çiziyorum çok rahat oluyor önceden herşeyi kafamda tutayım diyordum ama yazınca daha iyi oluyor hem kafa rahat hem unutmam tavsiye ederim

Ben çeyiz için alınacakları o şekilde yazmıştım, aldıkça çiziyordum hep. Ama şimdi tek mobilyalar kaldı zaten diye yazmadım. Salı günü gecelik vs. alışverişine gidiyoruz annemle o gün başka şeyler de bakıcam, onları yazıyorum şimdi unutmayayım diye. Yazmak cidden iyi oluyor.

Ay bu arada bugün İstanbul'da çok fena hissettiğimiz bir deprem oldu. Allah'ım beterinden korusun

Aynen canım ben de her şeyi yazıyorum öyle yapılacaklar alınacaklar ajanda tarzında süper oluyor Başak Burcu düzenliliği

Ayy bohça alışverişi tarzında mı canım neler alacaksınız? Of bir sürü düşünecek şey var gerçekten

Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun ben de çok korkuyorum hele ki son İzmir depreminden sonra burası hiç durulmadı Allah korusun

Evet canım biz bohça falan yapmadık da o yüzden öyle şeyler almamıştık. İç çamaşırı, gecelik, saten pijama falan bakacağım bir de gitmişken oralarda gelin buketlerini beğendiğim bir mağaza var, sana bahsetmiştim hani oraya bakacağız. Gelin tacı gibi bir aksesuar da bakarım diye düşündüm. Eminönü çeyiz konusunda falan meşhurdur bilirsin belki. Ciddi bir Eminönü turu yapacağız anlayacağınız...

Ya bir de size şeyi sorucam, siz bekarlığa veda tarzı bir şey yapacak mısınız kızlar? Ben evde birkaç arkadaşımla yapsam mı acaba diyorum da sabahlıklarla çok güzel oluyor onlar da 5 arkadaşım gelse 500 lira yapıyor. Benimki de 150 lira. Sadece sabahlıklar 650 lira. Sizce sabahlık olmadan da güzel olur mu? Her şeyden kısmaya çalışıyorum daha alınacak çok eşya falan var diye. Kafamda deli sorular

Canım o sabahlıklar genelde düğüne hazırlanırken giyiliyor bekarlığa vedada şöyle şık bi elbise giyersin beyaz öyle daha güzel olabilir ama sabahlık kiralık var mı bi araştır istersen belki vardır ben hazırlık sırasında fotoğrafçımıx bana ve 4 arkadaşıma verecek foto çekip geri vercez ( eğer yan çizmezse tabi ) bekarlığa veda düşünüyorum aslında ama sıfır plan şuan

Yani o sabahlığı alanlar nasıl alıyor bilmiyorum bazı fotoğraflar görüyorum 8 tane arkadaşına giydirmiş bunca düğün masrafın arasında zor bence.En iyisi kiralamak bi iki foto çekineceksiniz sonuçta. Bilmiyorum kiralık var mı ama bi araştırmak lazım ya da dolaba falan bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…