2021 pandemi düğün nikah sıkıntıları

Canım bunlar kesin alınmalı mı hani cidden merak ediyorum ben bilmediğim için soruyorum almak şart mı o satenleri o tüylü terlikleri Sanki bunlar olmadan evlenilmiyor gibi kayınvalidemde gecelik almak istiyor sürekli onun haberi geliyor nişanlım aracılığı ile,saten geceliğin önemi nişanlı kızlara çok soruluyor ablamda da annem çok önem vermişti sanki herkes geceliğimin derdine düştü gibi çok ilginç bi toplum değil miyiz normalde herşey çok ayıp derler bi imza atınca oo herşey normal saten geceliksiz olmaz tövbe tövbe neyse burada sosyoloji çıkarımları yapmayım şimdi ( sen al kuzum sana demedim ha yanlış anlaşılmasın ben önemini kavrayamadım da hala )

Kolay gelsin canım baya yorucu olacağa benziyor Bak bi dolaş bakalım eğlenceli isler bunlar

Bekarliga vedada sabahlığa gerek yok bence ama sen bilirsin tabi genelde kuaförde hazırlanırken giyiyorlar ben ona da para vermek istemiyorum açıkcası M Mehtap87 nun dediği gibi bence çok da şart degil ama içinde kalacaksa belki uyguna bulursun canım

Hahahh yok canım yanlış anlamam. Şimdi şöyle, normalde nişan bohçası yaparlar ya hani maksat hem eksiklerini almak hem de bekarken yatarken giydiğin paçalı donla kocanın koynuna girmeyeceğin için gecelik hazırlığı yaparlar biz nişan bohçası yapmadık eksiklerimizi beraber çıkar alırız dedik. Nişanlımın çalışma saatleri uymuyor bir de annemlerle daha rahat yaparız diye annemle teyzemle alıcam. Yani bunlar şart değil tabi yapmak istemeyen yapmasın ama benim eşli bir hayata uygun pijamam yok paspal paspal yatıp kalkıyom evimde şu an ben olmadığı için almak istiyorum saten gecelik falan. Yeni evliyiz yani bi saten gecelik de olsun bence tüylü terlik çok demode artık ona gerek yok tabi

Haha ay çok güldüm aynı fikirdeyim Benim kayinvalidem de öyle dedi ama tüylü terlik yerine giyilebilir günlük bir terlik almayı düşünüyorum en azından işe yarar Saten gecelik de illa ki alınacak galiba kaç kere giyilecek sanki de neyse

Kız öyle deme giyilir yeni evliyiz özensiz olmamak lazım aslında

Ya bekarlıga vedada fotolar güzel çıkar diye düşünmüştüm ama çok pahalı oluyor artık güzel elbiseler giyeriz çekiliriz diye düşündüm. Belli değil ama belki bekarlıga veda yapmam bile. Kendim için kuaförde giymeye alıcam sabahlık, sonra onu evde de kullanırım. Hiç bekarlıga veda organize edebilecek gibi değilim ama bakalim

Yalnız kayınvalidenin gecelik olayını demesi beni de bir tık rahatsız ederdi herhalde. Belki ondan da seni daha fazla irite etmiştir M Mehtap87
Yoksa bazı şeyleri almak iyi oluyor bence iç çamaşırı gibi mesela. Şu an giydiğim iç çamaşırlarıyla Sıdıka teyzeden farkım yok benim

Kız öyle deme giyilir yeni evliyiz özensiz olmamak lazım aslında
Doğru biraz havaya girmek lazım
Aynen güzel elbiselerle cekilebilirsiniz bride to be tacı filan takılır balonlar süsler güzel olur bence Ben de düşünüyorum bekarliga veda ama dışarı cikcaz sanırım ben direkt söyledim kızlara bana sürpriz hazırlayın ben bilmiyormuş gibi yaparım diye Sonra birlikte planlamaya karar verdik bakalım

Ben o işi arkadaşlarıma bıraksam pişman olma ihtimalim var çünkü genelde bir arkadaşımıza sürpriz falan yapıcaksak ben organize etmeden pek bir şey yaptıkları yok şimdi kim bilir nasıl yaparlar dışarda yapmayı ben de düşündüm ama nasıl bir yer olur bilemedim. Bir de evde olursa daha az para harcarım gibi geldi bilemedim. Dışarıda nasıl bir yerde yapmayı düşünüyorsunuz canım bana da fikir olsun hem

Ben de önce öyle dedim de daha sağlıklı olması adına birlikte planlamaya karar verdik sonra çünkü mutlaka bir pürüz çıkar dediğin gibi kontrol bizde olmadığı taktirde Alkollü yemekli müzikli mekanda bi masa rezerve ederiz diye düşünüyorum canım biraz masraflı olacak farkındayım ama ortak öderiz çünkü evde olduğunda da hazırlama sonrasında temizlik toplama derken tadını çıkaramayacağız gibi geliyor ama bakalım bi belki o zamana fikir değişebilir çünkü malum her şey çok pahalı 10 kişi filan oluruz büyük ihtimalle bu arada evde misafir etmek biraz zor olcak

He anladım canım e güzel düşünmüşsün tabi o zaman. Biz o kadar kalabalık olmayız diye düşünüyorum ondan ev uygun dedim ama hala kararsızım yapmayabilirim yani. Bazen çok mu gerekli bu diyorum, gerçekten mutlu edecek mi bu beni diyorum emin olamıyorum

Ya tabi gerekli bir şey degil ama evlenmeden önce arkadaşlarınla şöyle bi eğlenmek güzel gelir stres atmalı olur diye düşünüyorum ona bakarsan gereksiz o kadar çok şey var ki aslında düşününce Kına da mesela tutmasa miydik acaba diye düşünüyorum hala testi kırmayı filan yapmayayım diyorum ne çok ayrıntı var ya of

Ahaha sesli güldüm düşündüm de benimde öyle aslında dizi çıkmış Ayılı pijamalar falan hiç Cool değilim ya

Baktığımız zaman ne gerekli ki valla hiç bişey gerekli değil aslında ama işte yapalım geçelim yapmadım olmasın o kafaya girdim

Bak sen kınayı tutmasa mıydık kafasına girmişsin bende kına için mekan tutsam mı tribindeyim valla herşey çok garip ve anlamsız geliyor bazen de hevesleniyorum kınaya bakıyorum mekanlar yelpazeli kızlar ortada oynayan gelin kendimi o şeye koyamıyorum bi kere utanırım ben ortaya çıkıp oynamaya aslında buralarda bekarlığa veda ile birleştircen bi barda kopcan en samimilerinle sonra gecenin sonunda kınanı yak bitir ama kayınvalide vs şimdi çağırmasan olmaz,yani uzun lafın kısası hayalimi tam yaşayamıyorum

Ahah aynen canım o yüzden mecbur ayrı yapıcam ben de işte yelpazeli kızlar tutmadım Benim mizacıma abartı geliyor nişanlımla girip dans edip sonra biraz oyun faslı sonra da kınaya geçeriz öyle biter gider arkadaştan iyi nedime mi olur diye düşünenlerdenim gösteri yapmak bana komik geliyor ya o yüzden testi kirmayi filan iptal mi etsem mi diye düşündüm

O da senin yapına bağlı canım testi omzunda oynayıp bi atmaya kırarım kesin diyorsan yap

Hahaa işte saçma geliyor bilemedim Ay sen de tut bence sonra belki yapsa miydim acaba dersin aklında kalmasın
Tutcam gibi canım ya içimde kalmasın aman nişanlımla onun kavgasını ediyoz asla istemiyor ben gelmem kınaya diyor düğünü istemiyodum yapıyoruz bi gün daha stres çekemem diyor çekemezmiş delirtti beni

Tutcam gibi canım ya içimde kalmasın aman nişanlımla onun kavgasını ediyoz asla istemiyor ben gelmem kınaya diyor düğünü istemiyodum yapıyoruz bi gün daha stres çekemem diyor çekemezmiş delirtti beni
Öyle ya erkekler anlamıyor bize bile bazı şeyler saçma geliyor baksana onlara tamamıyla saçma geliyordur. Kadınlar arasında yaparsınız öyle de güzel oluyo aslında maksat içinde kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…