2021 pandemi düğün nikah sıkıntıları

Ben evleneli 1000yil kadar oldu ama fiyat gayet normal geldi niye linc edilsin ki, enflasyon almis basini gitmis, her sey ates pahasi.. Yap dugununu bu kadar istiyorsan ama kalabalik olacagini sanmam pandemide. Ben dugunu birak cocugumu okula yollamiyorum hala

Yok fiyattan değilde pandemide düğün yapmaktan çekinmiştim o zaman şimdi aşılar normalleşme vs olunca yapmaya karar verdim

Kayınvalide gördü canım. Gelinlikçi bana biraz uzak, onların oturduğu tarafta. Geçen provaya geleceksin madem bizde kal buradan gidersin dedi ben de kırmadım kaldım. E tabi orada kalınca gel dememek olmaz, onu da aldık yanımıza pek bir şeye karışmaz öyle, çünkü nişanlımdan çekinir biraz. Güzel dedi beğendi. Beğenmediyse de söyleyemez nişanlım bana kalmadan tersler, biraz ters böyle şeylerde
Ben de şeye uyuz oldum mesela, fotoğrafımı çekmesini istemiştim nişanlımdan kayınvalide de çekiyor baktım ses etmedim hani sen çekme diyemezsin ayıp olur diye. Gitmiş nişanlımın teyzesine atmış fotoyu bana sormadan. Teyzemiz de baya ayaklı gazetedir, umarım ailede herkes görmemiştir şu an o fotoyu tam bitmiş hali değildi gerçi ama başta sinirlendim bu duruma. Sonra amaaan dedim konu etmeye, nişanlımı germeye bile değmez, böyle sorunlar daha çok çıkacak nasılsa boşverdim gitti

Ben 2020de tam yasakların geldiği gündü düğünüm nikahimda erken olmuştu düşünün herseyim hazir millet laf etti arabaya bin git bi gelin çıkması olsun falan filan diye dediğiniz gibi oyle istemiyordum
Bi bahçe bulduk baya büyük kocaman duvarla çevrili sadece yakin çevremiz ikimizinde (ailemiz baba tarafı anne tarafı kuzenler faln) toplanıp kina yaptık ertesi gün gelin alma yaptık hevesiniz kalmasın sonra vok pişman olursunuz ben şimdi bile diyorum iyi ki o kadar da yapmışım diye

Aynen kesinlikle gerek yok söylemene bi de erkekler böyle konuları anlamıyor bi yerden sonra sıkılıp arada kalıyor o yüzden ciddi bişey olmadıktan sonra ona yansıtmıyorum ben en mantıklısı o foto konusunda hak veriyorum neden herkes görsün ki önceden, istemezsin haklı olarak bende resmi atıp bi baktı geri sildim biraz bozuldu ama napayım kimseye atmasın sorunca da heyecan yaratıyorum anne düğünde gör büyü bozulmasın dedim

İyiki yapmışsın ufakta olsa yapılmalı yapmadan pişman olmak yerine gerekirse yapıp pişman bile olsak sorun değil içinde kalmasından iyidir

Hahah çok iyi yapmışsın bence

aynı şeyi bende gelinlik denerken yaşadım 3-4 kişi var karşımda deniyorum kimse yorum yapmıyo hani bi önceki daha güzeldi bunun burası oturmamış vs vs güzel çirkin olmadı demiyolarda bön bön bakmışlardı artık bitane gelinlikçide kızdım böyle yapcağınızı bilseydim arkadaşlarımla eğlene eğlene bakardım dedim

Ay kızmakta çok haklısın, insan bi yorum istiyor bi kere gelinlik özel bişey bi cümle duymak ne bileyim. Yani her konuda şu tezime varıyor olay kim olursa olsun o kadar önem vermiyor gelinliğe, düğüne her ayrıntıya kişinin kendinden başka önem veren yok bu çok net

Evet ama yine de ayıp geliyor bana canım ya. Yani ben pek çok arkadaşımın aslında hiç önemsemediğim olaylarını veya aldıklarını falan gördüğümde, duyduğumda eğer kendisi önemsiyorsa ona heves kırıcı şekilde davranmıyorum mesela. Bazı insanlar bilerek yapıyor bunu kesinlikle...

Evet olabilir canım haklısın eğer heyecanımı mutluluğumu paylaşamayacaksak neden yakın arkadaşız ki neden kardeşiz ki bi durup düşündürüyor bu durum bi de genel olarak kötü şeyleri konuşmayı seviyorlar insanlar güzel şeyleri değil

Aynen canım o yüzden kimseyi takmamak lazım, onu da bazen yapamıyor insan tabi:)

Bende ekstra bi değişim yok şuan yarın ilk provama gitcem gelinlik için sen napıyosun cumaydı demi randevun seninde hadi hayırlısı kolaylıkla keyifle geçer inşallah
Yok canım cumartesi gideceğim bakalım bende de değişiklik yok hiç.. Ay provanda belli olur şimdi iyice istediklerin filan görünür heralde

Son düzenleme:
Yok canım cumartesi gideceğim bakalım bende de değişiklik yok hiç.. Ay provanda belli olur şimdi iyice istediklerin filan görünür heralde
Evet heyecanlıyım sadece ayakkabımı almadım onu almam lazım boyu için.Sende git bakalım gelinliği halledersin inşallah maksimum 1 haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…