Ah canım teşekkür ederim düşündüğün icin
Süpersin hadi hayırlı olsun aldın mı ?Ah canım teşekkür ederim düşündüğün icinIşıldan hallettik randevudan sonra söyle bi diğer yerlere de baktık ama benim aklim orda kaldı döndük tekrar oraya Senin provan nasıl geçti?
Evet canım aldım biraz değişiklik de istedim dediğin gibi provada şekillenir daha çok ikinci provada ortaya çıkıyor sanırımSüpersin hadi hayırlı olsun aldın mı ?
Benim prova daha astar vs işleri bişey anlamadım ki
Yaa çok sevindim adına canımEvet canım aldım biraz değişiklik de istedim dediğin gibi provada şekillenir daha çok ikinci provada ortaya çıkıyor sanırım
Ya evet tülleri filan yumuşacık gerçekten çok tatlı gelinlikler vardı üstümden aşırı yük kalktı rahatladım aynen dur atayımYaa çok sevindim adına canımseçtin ve üstünden yük kalktı çok güzel demi gelinlikler evlenen bi arkadaşım olursa kesinlikle oraya yönlendiririm nasıl bişey aldın belki özelden atmak istersin ben provaya gittim ama astar gördüm sadece daha ortada gelinlik yoktu canım o yüzden anlaşılmadı hiç
Biz ev arıyoruz, bulamıyoruz. Bir iki yer bulduk ama içime pek sinmedi. Bahçe katı bir ev var, nişanlım orayı istiyor çünkü geçici olarak oturacağız idare ederiz diyor. Ama ben de bahçe katından korkuyorum açıkçası bilmiyorum kızlar biraz tartıştık bu konu üzerine, o yüzden keyfim yoktu giremedim hiç buraya..Nasıl gidiyor kızlarım hazırlıklarınııız?
Hayırlı olsun canım benim almışsın gelinliğiniEvet canım aldım biraz değişiklik de istedim dediğin gibi provada şekillenir daha çok ikinci provada ortaya çıkıyor sanırım
Teşekkür ederim canım öncelikleBiz ev arıyoruz, bulamıyoruz. Bir iki yer bulduk ama içime pek sinmedi. Bahçe katı bir ev var, nişanlım orayı istiyor çünkü geçici olarak oturacağız idare ederiz diyor. Ama ben de bahçe katından korkuyorum açıkçası bilmiyorum kızlar biraz tartıştık bu konu üzerine, o yüzden keyfim yoktu giremedim hiç buraya..
Hayırlı olsun canım benim almışsın gelinliğini
İyiyiz şu an canım ama o kadar gerildik ki ve nişanlım o eve o kadar kafayı taktı ki başka ev ilanı attığımda bile bakmıyorTeşekkür ederim canım öncelikleGeçici de olsa bahçe katı beni de endişelendirir korkulukları filan olsa da ne bileyim. Ama çözülemeyecek sorunlar degil bunlar halledilir kalp kırgınlığı olmasın yeter ki iyisinizdir şu an umarım ki
Çok haklısın ama erkeklerin geneli böyle galiba ya bir şeye taktılar mı takıyolar başka hiçbir şeyi gözleri görmüyor. Benimki de ev bulmaya odaklandı evet sağolsun ama onun dışında düğünle ilgili bir şey söylediğimde bunun sırası mı şimdi diye bi geriliyor oldu canım hiç konuşmayalım mı aklımızdakileri söylemeyelim mi sırası mı var bu işlerin gerçekten sinir oluyorum ben deİyiyiz şu an canım ama o kadar gerildik ki ve nişanlım o eve o kadar kafayı taktı ki başka ev ilanı attığımda bile bakmıyorben de bozuluyorum haliyle. Bir de o vardiyalı çalışıyor, yeri gelicek ben gece tek kalacağım evde o sabah işten gelicek. Her ihtimali düşünüyor insan. Ama o odaklanmış hem uygun fiyat hem de evin içi komple yenileniyor güzel olacak diye mantıklı geliyor ona. Tamam güzel olacak da ben geceleri rahat uyuyamadıktan sonra sarayda yaşasam ne fayda
Ay hiç sorma benimki de öyle. Bir şey diyorum ya onu konuşuruz zamanı gelince diyor. O zaman gelince gözümüz bunları görmeyecek, düşünmeye vaktimiz olmayacak, telaşımız olacak diyorum anlamıyor. Görücem ben o gün onuÇok haklısın ama erkeklerin geneli böyle galiba ya bir şeye taktılar mı takıyolar başka hiçbir şeyi gözleri görmüyor. Benimki de ev bulmaya odaklandı evet sağolsun ama onun dışında düğünle ilgili bir şey söylediğimde bunun sırası mı şimdi diye bi geriliyor oldu canım hiç konuşmayalım mı aklımızdakileri söylemeyelim mi sırası mı var bu işlerin gerçekten sinir oluyorum ben de
Hahah hayırlı olsun canım benim söylediğim onun takmadığı şey de bandoydu aynen içine doğdu :) Biraz geçsin de tekrar hatırlatayım bari şu gelinlik şokunu bi atlatsınAy hiç sorma benimki de öyle. Bir şey diyorum ya onu konuşuruz zamanı gelince diyor. O zaman gelince gözümüz bunları görmeyecek, düşünmeye vaktimiz olmayacak, telaşımız olacak diyorum anlamıyor. Görücem ben o gün onubu arada bando işini ayarladık canım. Bizim tutacağımız bando ekibinin günleri baya dolmuş ayarlayalım dedik. Haber vericektim sana ayarlayınca unutmadan söyleyeyim :)
Oh ya valla ne iyi oldu en zorunu hallettik şükür Bi kaç hafta sonra olur dedi tam tarih vermedi canımYa evet tülleri filan yumuşacık gerçekten çok tatlı gelinlikler vardı üstümden aşırı yük kalktı rahatladım aynen dur atayımbir sonraki provan ne zaman onda belli olur heralde
Canım her yerden aramaya bak bir sürü kiralık ev sitesi var sağa solada haber ver ev aradığınızı belki gören falanda haber verir.Endişelerinde çok haklısın ama nişanlın neden çok beğendi güvenilir bi bina mı nasıl korkuluk vs varsa çok takılma. Ama yoksa başka yer bak sonuçta gece yalnız kalacakmışsın.Neden tedirgin olasın bi de geçici diye bişey yok sonuçta ilk evin olacak evliliğinin ilk günleri orda geçecek önemli benceBiz ev arıyoruz, bulamıyoruz. Bir iki yer bulduk ama içime pek sinmedi. Bahçe katı bir ev var, nişanlım orayı istiyor çünkü geçici olarak oturacağız idare ederiz diyor. Ama ben de bahçe katından korkuyorum açıkçası bilmiyorum kızlar biraz tartıştık bu konu üzerine, o yüzden keyfim yoktu giremedim hiç buraya..
Ya benimki de aynı yok daha var şimdiden niye bunu konuşuyoruz. Zamanı gelince konuşuruz. Daha erken. Daha erken dediğide 3 ay kaldı. Bi de daha 4 ay var diyor saftirik.Ay hiç sorma benimki de öyle. Bir şey diyorum ya onu konuşuruz zamanı gelince diyor. O zaman gelince gözümüz bunları görmeyecek, düşünmeye vaktimiz olmayacak, telaşımız olacak diyorum anlamıyor. Görücem ben o gün onubu arada bando işini ayarladık canım. Bizim tutacağımız bando ekibinin günleri baya dolmuş ayarlayalım dedik. Haber vericektim sana ayarlayınca unutmadan söyleyeyim :)
Sağ ol canım benim. Of bizimki de öyle rahat takılıyordu nikah günü konusunda ama birkaç kez belediyelere gidince gördü o yoğunluğu, şimdi hemen pazar günleri açılsın da gidelim erkenden diyor banaHahah hayırlı olsun canım benim söylediğim onun takmadığı şey de bandoydu aynen içine doğdu :) Biraz geçsin de tekrar hatırlatayım bari şu gelinlik şokunu bi atlatsınAy aynen öyle ya bence biz gayet normaliz bunları düşünmekte, önümüzde vakit varken rahat kafayla halledilsin gecsin işte vakit daraldıkça sıkışacak çünkü. Ama dün hayret ettim ilk defa kendisi yakın zamanda nikah tarihini almamız lazım dedi aa ciddi misin hiç aklıma gelmemişti diyesim geldi de neyse
Bakıyorum canım ya inşallah buluruz düzgün bir yer. Evin içi komple yenileniyor, gittiği gün malzemelerini de görmüş nişanlım çok beğendim çok güzel olacak dedi o yüzden istiyor. Evin bahçesi de arka tarafta, nişanlımın dediğine göre arkası komple binalarla çevrili olduğu için birinin girmesi mümkün değilmiş. Ben de yarın gidip bir bakayım eve dedim. Yarın belli olacak tutup tutmayacağımız yani.. inşallah içime siner kızlar ya, tanıdık olduğu için de uygun fiyata tutacağız o da iyi olacak bu zamanda kiralar çok pahalı biliyorsunuz.Canım her yerden aramaya bak bir sürü kiralık ev sitesi var sağa solada haber ver ev aradığınızı belki gören falanda haber verir.Endişelerinde çok haklısın ama nişanlın neden çok beğendi güvenilir bi bina mı nasıl korkuluk vs varsa çok takılma. Ama yoksa başka yer bak sonuçta gece yalnız kalacakmışsın.Neden tedirgin olasın bi de geçici diye bişey yok sonuçta ilk evin olacak evliliğinin ilk günleri orda geçecek önemli bence
Erkekler bizden beter kesinlikle. Dün ben de ev konusunda bu tarz konuştum. Yani hiç istemediğim, sevmediğim bir semtte yaşayacağım zaten. Üstüne daha sonra onun işi için şehir değiştireceğiz. Ben bu kadar tereddüt etmiyorum, bir şeylerde sorun çıkarmıyorum olabildiğince sakin bir şekilde her şeye tamam diyorum güzelce hallolsun diye. Asıl bende stres çığ gibi sana noluyorYa benimki de aynı yok daha var şimdiden niye bunu konuşuyoruz. Zamanı gelince konuşuruz. Daha erken. Daha erken dediğide 3 ay kaldı. Bi de daha 4 ay var diyor saftirik.nişan atma aşamasına bile geldim artık çok gerildik. Erkekler daha bir gergin resmen ya. Dün şakayla karışık sana noluyor. Şehir değişetirecek olan benim. Anamdan babamdan ayrılcak olan benim. Yeni bir düzene geçecek olan benim dedim. Ay bi nazlar bi nazlar. Bak yine sinirlendim
Öyle valla ya neyse ki kimse alamıyor pazar icin öyle düşünSağ ol canım benim. Of bizimki de öyle rahat takılıyordu nikah günü konusunda ama birkaç kez belediyelere gidince gördü o yoğunluğu, şimdi hemen pazar günleri açılsın da gidelim erkenden diyor banagörene kadarmış rahatlığı meğer, Yusuf Yusuf etti şimdi
Aynen öyle bi de kız evi naz evi derler. Erkekler daha nazlı be kim söylemişse yalan söylemiş.Erkekler bizden beter kesinlikle. Dün ben de ev konusunda bu tarz konuştum. Yani hiç istemediğim, sevmediğim bir semtte yaşayacağım zaten. Üstüne daha sonra onun işi için şehir değiştireceğiz. Ben bu kadar tereddüt etmiyorum, bir şeylerde sorun çıkarmıyorum olabildiğince sakin bir şekilde her şeye tamam diyorum güzelce hallolsun diye. Asıl bende stres çığ gibi sana noluyor
Canım o zaman gönlünü ferah tut ya zaten güvenilir olmasa nişanlın tutalım demez vardır bildiği.sonuçta öyle bişey olsa oda işteyken aklı kalır öyle düşün ve bazı zemin katlar güzel oluyor direk böyle düz ayak önyargılı olma görmediysen bi bak şöyle alıcı gözle bahçesi varsa belki çiçek vs seviyorsan eklersin mesela olumlu düşünmeye çalışıyorum sende iyi düşün iyi olsun canımBakıyorum canım ya inşallah buluruz düzgün bir yer. Evin içi komple yenileniyor, gittiği gün malzemelerini de görmüş nişanlım çok beğendim çok güzel olacak dedi o yüzden istiyor. Evin bahçesi de arka tarafta, nişanlımın dediğine göre arkası komple binalarla çevrili olduğu için birinin girmesi mümkün değilmiş. Ben de yarın gidip bir bakayım eve dedim. Yarın belli olacak tutup tutmayacağımız yani.. inşallah içime siner kızlar ya, tanıdık olduğu için de uygun fiyata tutacağız o da iyi olacak bu zamanda kiralar çok pahalı biliyorsunuz.