2021 pandemi düğün nikah sıkıntıları

Çok iyi yapmışsın canım daha da baksan iyice karışacaktı kafan icin rahat olsun istediğin güzel yaparlar etek kısmını da insallah Çok çeşit var mıydı ışıl dingada ınstagramdan görününden ayrı olarak? İnsallah bulurum orada ben de

Kızlar gelinliğimi aldım darısı başınıza
Hayırlı olsun canım benimki de yapılıyor ben de biraz tedirginim bazı değişiklikler yaptım, umarım istediğim gibi olur.
Güle güle giy canım benim hayırlı olsun ne kader rahatlamışsındır simdi tahmin edebiliyorum, darısı başıma Biz de mobilyaları hallettik büyük büyük bir yük kalktı üzerimizden
Ay ne güzel, hayırlı olsun Allah güzelce kullanmayı nasip etsin Ev belli oldu mu sizin canım? Biz ev belli değil diye mobilyaya bakmadık hiç hata mı ediyoruz acaba

İstedigin gibi olur canım, tedirgin olma hiç Yok belli değil maalesef belli olmadan aldık gün geçtikçe hem fiyatlar artacak hem de teslimat süresi bir buçuk iki ayı buluyor diye Biraz risk aldık açıkçası siz de ufaktan bakın isterseniz canım çünkü gerçekten fiyatlar gün geçtikçe artıyor maalesef

Evet canım artıyor doğru. Ben de bilemedim alırız evimize sığmazsa falan diye korkuyorum

Hayırlı olsun canım benimki de yapılıyor ben de biraz tedirginim bazı değişiklikler yaptım, umarım istediğim gibi olur.
Sağol canım Seninki de güzel olur inşallah her karar biraz risk barındırıyor prova hiç olmadı demi daha . çünkü provalarda netleşiyor

Evet canım artıyor doğru. Ben de bilemedim alırız evimize sığmazsa falan diye korkuyorum
Çok haklı bi korku çünkü biz evi bayılarak tuttuk ve odalar çok küçük olduğu için eşya konusunda zor seçim yapıyoruz şuan evi tutmadan alsaydık olmazdı bu eve bişey D Deniz_ada ya fiyatların artması konusunda katılıyorum hergün değişiyor fiyatlar siz bence eve ağırlık verip ev arama işlerini hızlandırmaya bakın

İnşallah inşallah yaparlar canım 4 tane denedim ben 2 si instagramdakilerdendi 2 si farklıydı ama kaliteli yumuşacıktı etekleri çok beğendim ordada eğer üst beden olarak uygun buldaydım direk oradan alırdım güven veren bi tavırları var hoşuma gitti baya benim orası.ordan bak birde gelip poramordan da bakabilirsin benim aldığım yerden canım onlarda yardımcı oldular fotomu falan çektiler genç bi kız var annesi ile birlikte oda böyle bak hangisini denemek istersen falan dedi bunu heryerde demediler mesela.Birde kumaşlar ipek kumaş buda önemli dokununca anlıyor insan.Sende ne istediğini biliyosun canım bulursun bence (bu arada çok bilmiş bilmiş yazmadım bu arada canım ne tecrübe ettiysem yazayımda faydası olur belki )

Bilmişlik olur mu hiç canım çok memnun oldum böyle anlatmana hatta uzun uzun yazmışsın zahmet olmus sen anlattıkça benim de sorasım geliyor başına iş aldın Poramor randevulu mu çalışıyor? Daha önce de dediğim gibi vaktimiz kısıtlı her zaman izin alamıyorum iş yerinden ondan tereddütlüyüm. Bir de özel değilse vücut yapına neden olmadı ya da üstüne göre düzeltme yapmıyorlar miydi merak ettim

Yok canım sor ne istersen evet randevulu çalışıyor orası bi an önce yaz olmazsa belki dolulardır

Çok hantal almamaya çalıştık biz de canım insallah sorun çıkmaz bakalım yakın zamanda tutacağız ev bulursak Sırasıyla hallederiz her şeyi umarım
Sorun çıkmaz canım benim inşallah, içini ferah tut Allah gönlüne göre versin. Bir yandan da çok büyük bir işi halletmişsiniz valla bizim de gözümüzde büyüyor.
Sağol canım Seninki de güzel olur inşallah her karar biraz risk barındırıyor prova hiç olmadı demi daha . çünkü provalarda netleşiyor
2.provama gittim şimdilik her şey yolundaydı canım inşallah devamında da öyle olur

Çok sevindim senin adına canım herşey güzel ilerler umarım istediğin gibi yaparlar

ben çok stresliyim yine dünyayı kendime zehir ediyorum gelinliği aldım dün aile grubuna attım resmi 2 kişi sadece güzelmiş yazmış onuda nasıl diye sordum öyle yoksa sadece emoji atmıştı . kayınvalidemde çok beğenmedi gibi hisssettim bilmiyorum herkes beğenmek zorunda değil evet ama kafaya çok takıyorum ya

İnşallah canımm hepimizin Allah gönlüne göre versin nasıl başlarsa öyle gider derler ya çok şükür güzel geçiyor bundan sonra da öyle olsun
Canım önemli olan senin beğenmen ki gerçekten çok güzeldi herkesin zevki aynı olmayabilir sen içine sinerek sana yakıştığını düşünerek aldın sonuçta bırak ne düşünürlerse düşünsünler bu en dönemi kendine zehir etme aksine keyifli geçirmeye bak Nişanlın ne diyor bu duruma?

Gayet güzel takma kafana diyor bide sen gelinliği gözünde büyütüyosun çok anlam yüklüyosun herkes o duyguyla bakmadığı için bişey demiyor uzun yorum yapmıyor diyor

Doğru olabilir zaten sadece biz önemsiyoruz gelinliği diğerlerine göre hepsi aynı geliyordur eminim ki
Belki de öyledir canım daha önceden de konuşmuştuk ya sadece bizim gözümüzde önemli bu konu ve seninle mesajla konuştuk sen beni buradan tanıyorsun sen bile daha güzel tepki verdin bilmiyorum ailemden kv den beklentiye girmemem lazım belkide en önemlisi benim ne düşündüğüm demeliyim

Ay ben bu tepkiler gelebilir diye kimseye göstermedim henüz gelinliğimi, sadece en yakın arkadaşlar gördü. Sinir olurum çünkü... Böyle benimle aynı coşkuyu yaşayamayacak insanlarla artık bu tarz önemsediğim şeyleri paylaşmıyorum. Sen beğendiysen isterse kimse beğenmesin hiç umursama sonuçta onlar giymeyecek ki onu. 'Ben böyle seviyorum' diyeceksin, bitti. Bir de bazı insanlar çok beğenince de kıskanıyor mu ne oluyor bilmiyorum, karşı tarafın hevesini kırmak için de bu gibi tepkiler verebiliyorlar. Hiiiç manipülasyonlara gelmeyelim şekerim, gayet güzel olacağız hepimiz

Tabi ki canım aynı duygular içindeyizSevgili gümüşservicimin de dediği gibi bazı insanlar gerçekten beğenince kıskançlıklarından öyle yorum yapıyor boşver herkesi memnun edemezsin sen kendini memnun etmeye bak Bir de beklentiye girmemek gerekiyor çok haklısın ne kadar beklenti o kadar hayal kırıklığı..

Ne güzel yazmışsın ne kadAr doğru bi hareket kimseyle paylaşmamak çünkü insan paylaşırken istemeden bi beklentiye giriyor heyecanı paylaşma konusunda, aslında gerek yok ki bi de bu insanlar bana uzak değil ailemden belkide kabul etmeliyim bazı şeyleri artık ... Bir de sen kvdene göstermedin mi merak ettim sorarsa gösterecek misin
Sağol canım benim öğreniyorum beklentinin hayal kırıklığı yarattığını üzülerek ama her gün yeni bişey öğreniyorum bu süreçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…