• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ocak-Şubat ayında dondurulmuş embriyo transferi olacak arkadaşlar buraya

Benim toplamadan sonra 5 .günü 3 embriyodan biyopsi yapılıp donduruldu genetige gönderildi.3 taneden 2 tanesi hasta 1 tanesi sağlıklı geldi.Tekrar toplama yaptırdık bu sefer 2 tane gitti genetige 2 si de sağlıklı geldi.Temmuz da 2 tanesi transfer edildi ama tutmadı.Son bir tane kalmıştı elimizde o da 4 Şubat'ta transfer edildi test gününü bekliyoruz.
Ben de sanırım gönderebildiğim kadarını göndereceğim canım. İnşallah sonucun pozitif olur emeklerinin karşılığını alırsın 🙏

Tekrardan merhaba daha evvel transfer için yazmıştık. Bugün doktora gittim sadece 2 embriyom olduğu için doğal transfer yapıcam dedi ilaç alıpta vücuduna sentetik sokmak istemiyorum dedi anlamadım ama ya tutmazsa korku bastı beni 😣😣
Doğal siklusun tutunma şansı ilaçlı siklustan daha yüksekmiş bildiğim kadarıyla. İlaçlı siklusta ilaçla rahim büyüyecak doğal siklusta ise yumurta geliştirilecek ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullanacaksın yumurta çatlayacak sonra vücudun doğal hamile kalmış gibi rahminde kendisi büyüyecek. Doğal siklusta düşük riski az tutunma şansı yüksek oluyormuş en çok pkoslu hastalara uygulanıyor bu yöntem. Bol şanslar canım ❤

Doğal siklusun tutunma şansı ilaçlı siklustan daha yüksekmiş bildiğim kadarıyla. İlaçlı siklusta ilaçla rahim büyüyecak doğal siklusta ise yumurta geliştirilecek ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullanacaksın yumurta çatlayacak sonra vücudun doğal hamile kalmış gibi rahminde kendisi büyüyecek. Doğal siklusta düşük riski az tutunma şansı yüksek oluyormuş en çok pkoslu hastalara uygulanıyor bu yöntem. Bol şanslar canım ❤
Benim de doğal siklus ile yapıldı transferim ama progestan kullanıyorum sana da verdiler mi yoksa sıfır ilaç mı

Tekrardan merhaba daha evvel transfer için yazmıştık. Bugün doktora gittim sadece 2 embriyom olduğu için doğal transfer yapıcam dedi ilaç alıpta vücuduna sentetik sokmak istemiyorum dedi anlamadım ama ya tutmazsa korku bastı beni 😣😣
Ben ilaç alıyorum transfer öncesi ama inanın ilaç içmekten midem bulandı artık bu kadar ilaç insanın vücudunu yoruyor sanki bence doktorunuza güvenin doğal transfer daha iyidir belki vücudunuz strese girmez iki gündür gece midem bulanıyor uyanıp ekmek atıyorum ağzıma ilaçlardan

Umarım öyle olur benm rahatsızlığım erken menopoz ama doktor böyle uygulamayı gerek görmüş bişeyde diyemedim umarım hepimizin şansı bol olsun ❤

Ben ilaç alıyorum transfer öncesi ama inanın ilaç içmekten midem bulandı artık bu kadar ilaç insanın vücudunu yoruyor sanki bence doktorunuza güvenin doğal transfer daha iyidir belki vücudunuz strese girmez iki gündür gece midem bulanıyor uyanıp ekmek atıyorum ağzıma ilaçlardan
Bu 2. Tedavim ilki devletti onlarda 3. Gün normal transfer oldu sonrasında jel verdiler o kadar tabi tutmadı şimdi dondurulmuş olucak ama yine aynı ilaçsız olucağı için korku bastı beni umarım bu kadar emeklerimizin karşılığını alırız 🙏🙏🙏

Bu 2. Tedavim ilki devletti onlarda 3. Gün normal transfer oldu sonrasında jel verdiler o kadar tabi tutmadı şimdi dondurulmuş olucak ama yine aynı ilaçsız olucağı için korku bastı beni umarım bu kadar emeklerimizin karşılığını alırız 🙏🙏🙏
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla tutar bu sefer hormonlarınıza da bakılıyor ıyi demekki değerleriniz korkmayın

Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla tutar bu sefer hormonlarınıza da bakılıyor ıyi demekki değerleriniz korkmayın
Yani hiç kan vermedim açıkçası cuma günü gittim ultrasonla baktı ama öncesinde dedi doğal transfer edicem dedi şimdi perşembeye randevu verdi bakalım

Umarım çok bir belirti yok sizde var mi
Benim transfer günü hariç 3.gunum bel ağrım arada kasik
Umarım çok bir belirti yok sizde var mi
Belirtiyor bakmayın çoğu kişinin olmadigi halde pozitif sonuç aldılar.Benim henüz yeni transfer günü hariç 3. Günüm bel ve arada kasık ağrım oluyor ama güvenemiyorum ilkinde de bazı belirtiler vardı ama olmadı.İnsallah bu sefer olur 14 Şubat test günüm

Benim de doğal siklus ile yapıldı transferim ama progestan kullanıyorum sana da verdiler mi yoksa sıfır ilaç mı
Hayırlı olsun İnşallah sım sıkı tutunsun minnoşun. Benim transfer ne zaman daha belli değil Rabbim nasib ederse şubat sonu ya da mart sonu olacak. Adetimin ikinci günü femara kullanmaya başlayacağım gerekirse gonal f yumurta geliştikten sonra çatlatma iğnesi vurulacağım. Progestan kullanmadım ama ilk transferim de doğal siklustu transferden 2-3 gün önce duphaston estrofem, prednol, tetrodoks kullanmaya başlayıp transferden 3 gün sonra tetrodoksu 10 gün sonra prednolu bırakmıştım. Sadece progestan mı kullanıyorsun?

Hayırlı olsun İnşallah sım sıkı tutunsun minnoşun. Benim transfer ne zaman daha belli değil Rabbim nasib ederse şubat sonu ya da mart sonu olacak. Adetimin ikinci günü femara kullanmaya başlayacağım gerekirse gonal f yumurta geliştikten sonra çatlatma iğnesi vurulacağım. Progestan kullanmadım ama ilk transferim de doğal siklustu transferden 2-3 gün önce duphaston estrofem, prednol, tetrodoks kullanmaya başlayıp transferden 3 gün sonra tetrodoksu 10 gün sonra prednolu bırakmıştım. Sadece progestan mı kullanıyorsun?
Amin inşallah.Hayirli günde olsun senin de.Vitamin dışında ilaç kullanmadım sadece kontrole gittim yumurta buyumeyince biraz iğne ile destek verdik sonrasında çatlatma yapıldı.Catlatma ile aynı gün progestan fitil olarak başladık 3 gün kullandıktan sonra kan verdim progesteron biraz düşük çıkınca fitil artı progestan iğne bir arada kullandım toplamda çatlatma sonrası 5. Gün transfer yapıldı vitamin fitile devam progestan igne de gün aşırı.vitamini saymazsak sadece progestan kullanıyorum

Geçen ay kist oluştu bugün gittim büyümüş kistin eremesi için ilaç verdi. Şubatın 12.13 ü gibi adet olacağım İnşallah bir aksilik çıkmazsa bu ay sonu ya da mart sonu gibi transfer olacağım
Bende şubat adetimi bekliyorum 19 oldu gecen ay bu ay bakalim kacinda olucam pkos oldugu icin belli olmuyo arka arkaya olucak transferlerimiz belli ki😄

Back