Aminnnn
sizin de doktorunuz sizi rahatlatmak için elinden geleni yapıyor demek ki. Biz sonraki süreçte gebeliğin gerçekleştiği rahim kalınlığı kan değerleri vs. oluşmasını bekledik. Eylül ayındaki kürtajdan sonra ilk defa iki tane dondurulmuş embriyo transferi oldum. Rahim kalınlığında gebelikteki değeri bekledik örneğin. Arada bir iki kist oluşmuştu, onun geçmesini bekledik. Bu ayki denemeden sonra bir daha denemek zorunda kalırsak 4tane 3.gun embriyolarimi çözdürüp 5. Güne götürüp kalanları transfer edeceğiz. Yaşadıklarımız üzücü ama zamanla hepsi geçiyor. Olacağı varsa olur birgün bir vesileyle. Dişçiye gittiğim zaman
tüp bebek tedavisi göreceğim ne yapilacaksa tek seferde yapar misiniz diye konuşurken tesadüfen diş hekimi kadın da ben de tüp bebek tedavisi görmüştüm diye anlattı. Onun 1tane yumurtası çıkmış ve embriyosu da kaliteli değilmiş. Doktoru çok umutlanma diyerek işlem yapmış ama şuan bir erkek çocuğum var dedi. O kalitesiz embriyom tek seferde tuttu dedi. Her şey olacağına varıyor...