• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Ocak-Şubat ayında dondurulmuş embriyo transferi olacak arkadaşlar buraya

Amin inşallah.Hayirli günde olsun senin de.Vitamin dışında ilaç kullanmadım sadece kontrole gittim yumurta buyumeyince biraz iğne ile destek verdik sonrasında çatlatma yapıldı.Catlatma ile aynı gün progestan fitil olarak başladık 3 gün kullandıktan sonra kan verdim progesteron biraz düşük çıkınca fitil artı progestan iğne bir arada kullandım toplamda çatlatma sonrası 5. Gün transfer yapıldı vitamin fitile devam progestan igne de gün aşırı.vitamini saymazsak sadece progestan kullanıyorum
İnşaAllah sonucun pozitif olsun. Rabbim gönlüne göre versin canım❤

Bende şubat adetimi bekliyorum 19 oldu gecen ay bu ay bakalim kacinda olucam pkos oldugu icin belli olmuyo arka arkaya olucak transferlerimiz belli ki😄
Biz de aralıktan beri erteliyoruz hakkımızda hayırlısı olsun. Ben de pkosluyum doğal siklusta embriyo tutacağı zamanı yakalamak biraz zormuş. Rabbim hayırlı vakitte hayırlısını nasib etsin senin de Rabbim gönlüne göre versin canım🙏

Aminnnn 🙆 sizin de doktorunuz sizi rahatlatmak için elinden geleni yapıyor demek ki. Biz sonraki süreçte gebeliğin gerçekleştiği rahim kalınlığı kan değerleri vs. oluşmasını bekledik. Eylül ayındaki kürtajdan sonra ilk defa iki tane dondurulmuş embriyo transferi oldum. Rahim kalınlığında gebelikteki değeri bekledik örneğin. Arada bir iki kist oluşmuştu, onun geçmesini bekledik. Bu ayki denemeden sonra bir daha denemek zorunda kalırsak 4tane 3.gun embriyolarimi çözdürüp 5. Güne götürüp kalanları transfer edeceğiz. Yaşadıklarımız üzücü ama zamanla hepsi geçiyor. Olacağı varsa olur birgün bir vesileyle. Dişçiye gittiğim zaman tüp bebek tedavisi göreceğim ne yapilacaksa tek seferde yapar misiniz diye konuşurken tesadüfen diş hekimi kadın da ben de tüp bebek tedavisi görmüştüm diye anlattı. Onun 1tane yumurtası çıkmış ve embriyosu da kaliteli değilmiş. Doktoru çok umutlanma diyerek işlem yapmış ama şuan bir erkek çocuğum var dedi. O kalitesiz embriyom tek seferde tuttu dedi. Her şey olacağına varıyor...
Ya ne güzel içimi rahatlattınız. Umarım herşey hepimiz için güzel olur ve bizde evlatlarımıza kavuşuruz.

Beta 54 cıktı 10 gün dr kimyasal olabilme ihtimali yüksek dedi çok üzüldüm
Canım burda test günü 38 çıkıp gebeliği sağlıklı ilerleyen de vardı. Geç tutunma olabilir umudunu kaybetme kendini üzme. Rabbim büyük İnşallah gönlüne göre versin ❤

Kızlar merhaba,
Tedavileriniz hayırla sonuçlansın inş.
Impryl kullanan arkadaşlara bir şey soracaktım. Bu vitamini bir defa eczaneden sipariş verdim 3 gün öncede internetten aldım. Ama netten aldığımın tadı sanki ekşi gibi yutmadan önce öyle tat bırakıyor dilde. Eczaneden aldığım öyle mıydı hatırlayamıyorum.uzun zaman geçti. Kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim. Orjinal değil mi acaba boşa kullanmayayım. Barkod sorguladım orjinal görünüyor ama tadı yüzünden şüpheliyim

Kızlar merhaba,
Tedavileriniz hayırla sonuçlansın inş.
Impryl kullanan arkadaşlara bir şey soracaktım. Bu vitamini bir defa eczaneden sipariş verdim 3 gün öncede internetten aldım. Ama netten aldığımın tadı sanki ekşi gibi yutmadan önce öyle tat bırakıyor dilde. Eczaneden aldığım öyle mıydı hatırlayamıyorum.uzun zaman geçti. Kullanan arkadaşlar fikir verirse sevinirim. Orjinal değil mi acaba boşa kullanmayayım. Barkod sorguladım orjinal görünüyor ama tadı yüzünden şüpheliyim
Amin inşallah.Ben de ilk tedavimde kullandım ama anlattığın gibi kötü bir tat hatırlamıyorum.İlac ağzında az da olsa tat birakirt ama ekşimsi bir tat değil.Sorgulattiginda orjinal çıkıyorsa doğrudur tarihte de de sorun yoksa ilaç da sıkıntı yok demektir.Tedavide kullanılan ilaçlardan dolayı tat almada sorun olmuş olabilir mi.Bir tane eşin içsin ne de olsa vitamin aynı şeyi o da diyecek mi

Amin inşallah.Ben de ilk tedavimde kullandım ama anlattığın gibi kötü bir tat hatırlamıyorum.İlac ağzında az da olsa tat birakirt ama ekşimsi bir tat değil.Sorgulattiginda orjinal çıkıyorsa doğrudur tarihte de de sorun yoksa ilaç da sıkıntı yok demektir.Tedavide kullanılan ilaçlardan dolayı tat almada sorun olmuş olabilir mi.Bir tane eşin içsin ne de olsa vitamin aynı şeyi o da diyecek mi
Cevap için teşekkürler 🙏
Ben de ilk eczaneden almıştım yani sanki öyle bir şey olmadı diye hatırlıyorum. Tedaviye henüz başlamadım ama.
Içime kurt düştü. Üç kuruş ucuz diye aldım. Malûm hastanelere onca para dökünce insan ucuz bulunca seviniyor. Çok hafif değişik bir ekşi. Belki kendi tadı. 2022 tarih barkod orjinal görünüyor. Umarım ben evham yapıyorumdur sadece.
Çok sağ olun.

Cevap için teşekkürler 🙏
Ben de ilk eczaneden almıştım yani sanki öyle bir şey olmadı diye hatırlıyorum. Tedaviye henüz başlamadım ama.
Içime kurt düştü. Üç kuruş ucuz diye aldım. Malûm hastanelere onca para dökünce insan ucuz bulunca seviniyor. Çok hafif değişik bir ekşi. Belki kendi tadı. 2022 tarih barkod orjinal görünüyor. Umarım ben evham yapıyorumdur sadece.
Çok sağ olun.
Sipariş verirken yorumları okudunuzmu ?

Cevap için teşekkürler 🙏
Çok sağ olun.
Ben de internet üzerinden almıştım çok pahalı diye ama dediğim gibi beni öyle rahatsız edici bir tat hatırlamıyorum.Tekrar kullanacaksanız kutu bitince eczaneden alın bir kutuda karşılaştırın

Ben de internet üzerinden almıştım çok pahalı diye ama dediğim gibi beni öyle rahatsız edici bir tat hatırlamıyorum.Tekrar kullanacaksanız kutu bitince eczaneden alın bir kutuda karşılaştırın
Canım ilacın merkez sitesine mail attım hemen cvp yazmışlar. Orjinal olmama gibi durum olamaz. Italya'da gmp sertifikalı firmalara tarafından üretilmektedir. Rengi ya da tadinda içindeki bileşenlerden dolayı zaman zaman hafif ekşi ya da daha sarı olması çok normal demişler. Içim rahatladı. Bunu da kullanıp tedaviye başlayacaktık. Faydası olmazsa diye korkmuştum. Sana da çok teşekkür ederim 🤗

Canım ilacın merkez sitesine mail attım hemen cvp yazmışlar. Orjinal olmama gibi durum olamaz. Italya'da gmp sertifikalı firmalara tarafından üretilmektedir. Rengi ya da tadinda içindeki bileşenlerden dolayı zaman zaman hafif ekşi ya da daha sarı olması çok normal demişler. Içim rahatladı. Bunu da kullanıp tedaviye başlayacaktık. Faydası olmazsa diye korkmuştum. Sana da çok teşekkür ederim 🤗

İyi bari sevindim.Suphe kadar kötü bir şey yok.İlac ucuz da değil ki yenisini alsın insan.Simdiden kolaylıklar diliyorum sana herşey gönlünce olsun

İyi bari sevindim.Suphe kadar kötü bir şey yok.İlac ucuz da değil ki yenisini alsın insan.Simdiden kolaylıklar diliyorum sana herşey gönlünce olsun
Evet aynen. . Gece gece arastirmadigim site kalmadı. Hiç ucuz değiller gerçekten. Hem eşime hem kendime zorlanıyoruz. Çok teşekkürler. Sizin de her sey gönlünüzce olsun

Canimm çok sevindim nasil guzel bi mutluluktur rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin inşallahh😍 ilk denememiydi ve sorununuz neydi acaba?
teşekkür ederim, amin inşallah,

evet normal 3 düşük yaptım, sendromlu gebeliklerdi kistik higroma ve turner sendromlu, doktorumda hamile kalmanda problem yok genetik test yapılması için tüp bebek yap dedi, şans bizden yana şuan için herşey yolunda gitti çok şükür ilk denemede tuttu evet,

Back