2021 Ocak-Şubat ayında dondurulmuş embriyo transferi olacak arkadaşlar buraya

Evet canım yaptim. Çıktı 16sı oldu transferim. Bugün tramsfer günü saymasak 6günüm
Ne kadar erken cikmiş maşallahh rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallahh bende erken test yapmayi dusunuyorum transferden sonra kendimi biliyorum 10.gun direk negatif gorursem daha cok uzulucem

Ne kadar erken cikmiş maşallahh rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallahh bende erken test yapmayi dusunuyorum transferden sonra kendimi biliyorum 10.gun direk negatif gorursem daha cok uzulucem
İnsAllah. Benim 3günluk embrionumda temmuz ayında 7ci ya 8ci günde çıkmıştı.

Epey zor seyler atlatmissin biraz benziyo hikayelerimiz benimde ilk senelrde 1 dusugum 1 dis gebeligim oldu sag tupum alindi asilamalar sonuc vermedi polikistik over basladi rahimde perde cikti ameliyat oldum simdide tek kalan tupumde hafif şişlik gorundu doktor onuda alalim oyle yapalim transferi diyo ama ben cok uzuluyorum diger tupumde alinmasina oyuzden allahima siginarak aldirmadan bu sekilde yaptircam transferi imsallah dusuk olmaz

Kizlar transfer oncesi beslenmenize ozellikle diklat ediyormusnuz bikac yerde okudum brokoli suyu avokado falan diyorlar sizin bildiginiz bisey varmi?
Ananas avakado bol tuket.et tavuk balik hergun birini mutlaka ye d vitamini takviyesi yap,sekeri tamamen kess,fazla kilon varsa transfere kadar toparlanmaya bak, bitki cayi icme sakın ozellikle adacayi sakin icme. Egzersiz yap evde Nike uygulamasini indir baslangic seviyeleri vucudu cok guzel esnetiyor

Kizlar transfer oncesi beslenmenize ozellikle diklat ediyormusnuz bikac yerde okudum brokoli suyu avokado falan diyorlar sizin bildiginiz bisey varmi?
Ananas avakado bol tuket.et tavuk balik hergun birini mutlaka ye d vitamini takviyesi yap,sekeri tamamen kess,fazla kilon varsa transfere kadar toparlanmaya bak, bitki cayi icme sakın ozellikle adacayi sakin icme. Egzersiz yap evde Nike uygulamasini indir baslangic seviyeleri vu

Yaklaşik 1.5ay var transferime yarindan itibaren un şeker kesicem onerilerin için de çok sagol canim

Ah canım İnşallah bu zor günleri sabırla atlatalım. İnşallah Rabbim yavrularımızı kucağımıza alıp koklamayı nasip etsin.İnşallah tüm acılarımızı unuttursun

Hayırlı olsun İnşallah 3.gün embriyosu olarak mı transfer edilecek?
Inşallah canım herlade daha aramadılar aramalarını bekliyorum 15 yumurta toplandı 2ile 5 gün arası tarnsfr yapılır demişti bu benim 3.denemem diğer 2sei 3.gün du
Merhaba kader ortağı arkadaşlarım kısmet olursa bende şubat başı adetim le dondurulmuş embriyo transferi ne başlıycaz inşallah rabbim nasip eder hepimiz e de.
Merhaba canım ınsalhh hakkımızda hayırlısı olurda kucagimiz boş kalmaz

İnşallah bu sefer tutar canım Rabbim kucağımızı doldursun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…