• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos ayında klomen kullanacaklar ve Meryem süresini okuyacak arkadaşlar toplanalım❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şimdi doktora gittim ilaç vermedi bu ay takip edelim yumurtlamam nasıl bi görelim dedi ayın dokuzunda tekrar çağırdı bende hazır ilaç tedavisi yok madem soğan kürü yapmayı düşünüyorum

Ben okudum meryem suresini bugun bitti bat 9 agustos.simdi birde tesbih cekmeye basladim.her boncukta fatiha okuyorum.ikinci boncuga gecince fatiha okuyum tekrar birinci boncuga donuyorum.3.boncuga gecince de tekrar basa.40.boncuktayim biraz karisik yazmis olabilirim :)

Ben okudum meryem suresini bugun bitti bat 9 agustos.simdi birde tesbih cekmeye basladim.her boncukta fatiha okuyorum.ikinci boncuga gecince fatiha okuyum tekrar birinci boncuga donuyorum.3.boncuga gecince de tekrar basa.40.boncuktayim biraz karisik yazmis olabilirim :)
Biliyorum o okumayı rabbim bitirmeyi nasip etsin inşallah dualarımızı kabul etsin ben de başlayalı iki gün oldu yarın üç inşallah

Bende ezberlemeye başladım ilk sayfasını ezberledim her gün okumaya çalışıyorum inşallah hamile kalırsam da her gün okumak istiyorum :anneadayı:

Bende ezberlemeye başladım ilk sayfasını ezberledim her gün okumaya çalışıyorum inşallah hamile kalırsam da her gün okumak istiyorum :anneadayı:
Zaten başlayınca 41 tamamlamak gerekmiş hamile kalınsa bile ben biraz zorlanıyorum yirmi dakka da ancak okuyorum hayırlısı artık canım bana klomen vermedi doktorum ben verecek sandım suan ilaçsız takipteyim bakalım

Zaten başlayınca 41 tamamlamak gerekmiş hamile kalınsa bile ben biraz zorlanıyorum yirmi dakka da ancak okuyorum hayırlısı artık canım bana klomen vermedi doktorum ben verecek sandım suan ilaçsız takipteyim bakalım
Bende kullanmıyorum canım klomen, bu ay soğan kürü uyguluyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah :)

Bende kullanmıyorum canım klomen, bu ay soğan kürü uyguluyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah :)
Canım bana klomen vermedi hiç ilaç kullanmıyorum ben vercek sandı. Başlıgım ondan öyle ilk ayım bi görmem lazım dedi doktor soğan suyu klomen birlikte sıkıntı yapmasın

Back