- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
4+2 de 2300 cikti canimŞimdi ben şey soracağım benim 4+1 de kan sonucum 1992 çıktı sizlerin nasıl ??
yasim 29 ilk cocugum olacakYaslarinizi ve kacıncı cocuk olduğunu da yazar misnz benm 2.cocuk
27 ilk gebeliğim ilk bebek :) tecrübelerini lütfen bizimle paylaşYaslarinizi ve kacıncı cocuk olduğunu da yazar misnz benm 2.cocuk
Malesef benm cok güzel bir tecrübem olmadı cok sıkıntı yasadim bebeğim aşağıda diye ayağa kalkamiyordum27 ilk gebeliğim ilk bebek :) tecrübelerini lütfen bizimle paylaş
Bu tahlili yaptığında kaç günün geçmişti canımBugun beta hcg degerim 2298 cikti Ocak annesi olma yolunda ilerliyorum
Bnde 4+3 de 558 çıktı sizn mi çok bnm mi az bilemedimŞimdi ben şey soracağım benim 4+1 de kan sonucum 1992 çıktı sizlerin nasıl ??
Aslında aynıymış kuzu yani değer düşükse hızlı katlanıyomuş büyükse yavaş katlanıyomuş annem öyle okumuş netten ama benim de kafam karıştıBnde 4+3 de 558 çıktı sizn mi çok bnm mi az bilemedim
Bilemedim ki yaaAslında aynıymış kuzu yani değer düşükse hızlı katlanıyomuş büyükse yavaş katlanıyomuş annem öyle okumuş netten ama benim de kafam karıştı
BursaHangi şehirlerdesinz cok soru soruyorum galiba
benimde ağrım ve hafif kanamam var progestan başlandı ama problem etmiyorum :) sorun olmıcaktır :)Malesef benm cok güzel bir tecrübem olmadı cok sıkıntı yasadim bebeğim aşağıda diye ayağa kalkamiyordum
Ben hemşireyimÇalışan anne var mi benm gibi
öyle değildir zaten canım adam akıllı düzenlenmemiş gibi görünüyorKanamam ağrım biseym yokki 0 olması imkansız dün tekrar test yptm idrar çizgi gitikce koyulaşmismi diye T baya koyu olmstu idrar testi yptgm gün pozitifse kan 0 olması imkansız bn cikmamiştr dha diye anladım onu
Doktorun bişe demediyse sorun yoktur zaten ben de senin değerler gibi bekliyodum acaba ikiz mi diye düşündüm gelecek hafta kontrolüm var o zaman öğreneceğizBilemedim ki yaa
aa bende canım idari izne ayrıldımBen hemşireyim
aaa sat ın ne? benim 30 mart acaba pazartesi ben de kese görebilir miyim yaKızzlarrr mercimeğini alan gelmişbiz de 4+2 detiz inşallah pazartesi günü kesemizi göreceğiz