- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
-
- Konu Sahibi Balkizin_Annesi
birden sıfırlanmıyor o değer. Allah korusun en kötüsü bile olsa nasıl katlanarak çıktıysa katlanarak düşüyor içinizi ferah tutun.Şans yokki çıkma yasağı var 3 gün
arayıp randevu alıyorsun 112den ben doktora gidicem diyorsun. az önce abime aldık diş ağrısı vardı .Şans yokki çıkma yasağı var 3 gün
Hastaneden randevu alır ve o randevuyu polise gösterirsen hamile olduğunu söylersen hiç bişe olmazŞans yokki çıkma yasağı var 3 gün
Gerçekten mutlu bı haber alaym allhtan başka bsi istemiyorum ilk gebelik ve yaşımda küçük 19 daha çok tecrubesizm ve stres ypyrmbirden sıfırlanmıyor o değer. Allah korusun en kötüsü bile olsa nasıl katlanarak çıktıysa katlanarak düşüyor içinizi ferah tutun.
Okdr telaş yapmak istemiyrm eşimde üzülür hem p.tsi olsn hayrolsn inşallhHastaneden randevu alır ve o randevuyu polise gösterirsen hamile olduğunu söylersen hiç bişe olmaz
bana verilmedi ama bi çok kişi kullanıyorBana doktor kan sulandırıcı da verdi kızlar aranızda kullanan var mı ??
Nasıl istersen kuzum bekle o zaman dikkat et bu arada kendine folik asit alOkdr telaş yapmak istemiyrm eşimde üzülür hem p.tsi olsn hayrolsn inşallh
Doktor onayı olmadan alırsam sıkntı olurmuNasıl istersen kuzum bekle o zaman dikkat et bu arada kendine folik asit al
Bizim ailede kan pıhtılaşması vardı ben de biraz telaş yaptım önce tablet verdi sonra iğne verdi ama iğneyi olası bir durumda acil kullanmak için verdibana verilmedi ama bi çok kişi kullanıyor
2 gun gecmisti sanirimBu tahlili yaptığında kaç günün geçmişti canım
Tabii olur folik asit gebe kalmadan önce de kullanılıyorDoktor onayı olmadan alırsam sıkntı olurmu
Maşallah yüksek çıkmış değerin2 gun gecmisti sanirim
bi çok kişi kullanıyor canım telaş yapma hiç :)Bizim ailede kan pıhtılaşması vardı ben de biraz telaş yaptım önce tablet verdi sonra iğne verdi ama iğneyi olası bir durumda acil kullanmak için verdi
canim degerimin 2300 ciktigi gunden 6 gun once saglik ocaginda kan vermistim negatif cikmisti butun idrar testlerinde pozitif gordugum halde. Ben inanmadim ozel hastanede test yaptirdim sonuc malum. Yani ben saglik ocaginin sonuclarina hic guvenmiyorum artikSizce bu sonuç düzenlenmiş mi yksa tamamlanmamis mi sağlık ocagnda yptmEki Görüntüle 2628452
2 gun erken yumurtladim ama benMaşallah yüksek çıkmış değerin ☺
ben daha once kimyasal gecirdigim icin tedbir amacli bebek aspirini kullaniyorumBana doktor kan sulandırıcı da verdi kızlar aranızda kullanan var mı ??
P.tsi olsun ilk işim özel hasteneye gitmek Allah'ın izniylecanim degerimin 2300 ciktigi gunden 6 gun once saglik ocaginda kan vermistim negatif cikmisti butun idrar testlerinde pozitif gordugum halde. Ben inanmadim ozel hastanede test yaptirdim sonuc malum. Yani ben saglik ocaginin sonuclarina hic guvenmiyorum artik
Bencede ozel hastanede tekrar kan ver canim bosuna uzulmus olma benim gibiP.tsi olsun ilk işim özel hasteneye gitmek Allah'ın izniyle