2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

merhaba kızlar bende bugün tedaviye başladım. Sonuç bekleyenler inşallah pozitif görürler negatif görenlerde en kısa zamanda güzel hebari alırlar inşallah.
yaşım 26 sebapsiz infetilite
Gonal-f 450 1 su 1 iğne karısım günde 150 ml
menopur 75 1 su bi iğne karısım bu süreçte nelere dikkat etmm lazım her açıdan ?

Hayırlı olsun en başta stres stres sakın yapma yaptıkça yumilerin etkilenmesin sağlıklı besken iğnelerimi saatinde yap ve bol dua bu kadar

Canim merhabatesavin hayirli ugurlunolsun..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallahsenide listemize ekleyebilirmiyim..beslenmene dikkat et canim..ve yuruyuste yapmani oneririm..kan akisi icin..

Canim merhaba ..❤❤❤tedavin hayirlinugurlu olsun..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallahhic korkma canim..bir embriyo 5. Gune gitmisse sansi cok zaten..emin ol..bebislerin cok guclu..moralini sakin bozma..senide listemize ekleyebilirmiyim..

Günaydın kızlar bugün test günümdü biliyorsunuz sonuç pozitif Allah'ın izniyle hamileyim bende değerim 612.2 Allah'ım dileyen herkese nasip etsin çok şükür yarabbim
Maşallah maşallah İnşAllah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini cnm darısı isteyen herkese

Kızlar geldim hastaneye histeroskopi için gün aldım . 2. Transferinde tutmadıgını söyledm . Genetik test istedim . Benim anlamadığım genetk test kandan mı yapılıyor ?

Canim merhabatesavin hayirli ugurlunolsun..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallahsenide listemize ekleyebilirmiyim..beslenmene dikkat et canim..ve yuruyuste yapmani oneririm..kan akisi icin..
ekleyebilirsin canım güzel düşüncelerin için teşekkürler
yaş 26
sebepsiz infertilide
1. deneme

Maşallah ne güzel.sıkı sıkı tutunmuş annesine rabbim sağlıkla kucağına aldırdım ins hamileliğinde tadalasinsıra sende şimdi bizlere dua etmek icin
Amin canım benim hep dua ediyorum sizlerin içinde ablamla konuşuyorum ne güzel kimse birbirini tanımıyor ama gönülden herkes birbirine dua ediyor destek oluyor Allah'ım hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah

Desteğiniz için teşekkür ederim hepimiz kavuşalım bebeklerimize inşallah tabi ki ekleyebilirsin

Kızlar geldim hastaneye histeroskopi için gün aldım . 2. Transferinde tutmadıgını söyledm . Genetik test istedim . Benim anlamadığım genetk test kandan mı yapılıyor ?
Esinle sana yapılacaksa kandan bakılıyor canım. Embriyolar içinse onlardan biyopsi ile parça alınıp bakılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…