Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminKızlar 9. Gün 105 di sonucum bugün 11. Gün 221 e çıkmış doktorum iyi dedi 2 ye y
Katlamış dedi.. inş Rabbim herkese versinnn
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahKızlar 9. Gün 105 di sonucum bugün 11. Gün 221 e çıkmış doktorum iyi dedi 2 ye y
Canim masallahhhhh amin cumlemize insallah..kuzum benim..insallahta katlanarakta devam eder..Kızlar 9. Gün 105 di sonucum bugün 11. Gün 221 e çıkmış doktorum iyi dedi 2 ye y
Gözünüz aydıın.Günaydın kızlar bugün test günümdü biliyorsunuz sonuç pozitif Allah'ın izniyle hamileyim bende değerim 612.2 Allah'ım dileyen herkese nasip etsin çok şükür yarabbim
Çıktı mı sonucunuz acabaaAynen canim vereyimnde kurtulayım su kani ben...
Yaaaa kacinci gunun senin peki yarin
MasallahhKızlar 9. Gün 105 di sonucum bugün 11. Gün 221 e çıkmış doktorum iyi dedi 2 ye y
Bu ne listesi beni neden eklemiyorsun canmMerhaba canimtedavin hayirli ugurlu olsun..rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin..insallah bol bol kaliteli yumurtalarin toplanir..canim senide listemize ekleyebilirmiyim
Merhaba canim..topigimizdeki arkadaslari 1. Sayfada liste yaptim..kuzum.calistigim icin..bazen yazismalari kacirabiliyorum..hosgeldin sayfamiza..tedavi surecindemisin..canim.suanda..Bu ne listesi beni neden eklemiyorsun canm
Biz daha once cok konusmustuk. Ama yinde tanitayim 2. Denemem 6. Gun 3cc kalitede iki dondurulmus embriyom var mayista transferMerhaba canim..topigimizdeki arkadaslari 1. Sayfada liste yaptim..kuzum.calistigim icin..bazen yazismalari kacirabiliyorum..hosgeldin sayfamiza..tedavi surecindemisin..canim.suanda..
Dogrudur canim..cok ozurayni zmanlara denk gelrbiliriz.buarada..rabbim nasip ederse banadaa..hemen eklemk isterim..bazen dedigim gibi..gozumden kaciyor..is yogunlugundanrabbim saglicaklaa kucaginada almayi nasip etsin tatlim benimBiz daha once cok konusmustuk. Ama yinde tanitayim 2. Denemem 6. Gun 3cc kalitede iki dondurulmus embriyom var mayista transfer
Sağol canımGözünüz aydıın.
Kızlar 9. Gün 105 di sonucum bugün 11. Gün 221 e çıkmış doktorum iyi dedi 2 ye y
Nerde tedavi olmustunuz?Biz daha once cok konusmustuk. Ama yinde tanitayim 2. Denemem 6. Gun 3cc kalitede iki dondurulmus embriyom var mayista transfer
Yok cankm bugün yumurta toplandı eğer şişkinlik olmazsa Perşembe veya cumartesi transfer olacak hayırlısıyla inşAllahKacinci gun embriyosu olucak transferin canim..l
Canim insallah. Kaliteli embriyolarin olusur..tatli heyecanlar bunlar...insallah rabbim nasip eder..saglicakla..Yok cankm bugün yumurta toplandı eğer şişkinlik olmazsa Perşembe veya cumartesi transfer olacak hayırlısıyla inşAllah
Çok sevindim ya maşallah her tarafımız pozitif vallahiGünaydın kızlar bugün test günümdü biliyorsunuz sonuç pozitif Allah'ın izniyle hamileyim bende değerim 612.2 Allah'ım dileyen herkese nasip etsin çok şükür yarabbim
Cikti canim cikti amaÇıktı mı sonucunuz acabaa
İnşallah bi güzel haber de sizden alırız.
Bugün transfer için hastaneye geldiğimde tekrar sordum 1800 müş canım ayrıca transfer sonrası ellerinde kalan diğer embriyoların dondurma işlemlerinin devamı için 2500 TL daha aldılar. Ne masraflı tedaviymiş rabbim zor durumda olanlara yardım etsin sürekli ödeme yapmaktan bir hal olduk vallahi. İnşallah emeklerimizin karşılığı olurda hepimizin yüzü güler.Teşekkür ederim canım :)