• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhaba canim..🙈🙈💕💕💕topigimizdeki arkadaslari 1. Sayfada liste yaptim..kuzum.calistigim icin..bazen yazismalari kacirabiliyorum..hosgeldin sayfamiza..🤗💕💕💕tedavi surecindemisin..canim.suanda..
Biz daha once cok konusmustuk. Ama yinde tanitayim 2. Denemem 6. Gun 3cc kalitede iki dondurulmus embriyom var mayista transfer

Biz daha once cok konusmustuk. Ama yinde tanitayim 2. Denemem 6. Gun 3cc kalitede iki dondurulmus embriyom var mayista transfer
Dogrudur canim..cok ozur💕💕🙈ayni zmanlara denk gelrbiliriz.buarada..rabbim nasip ederse banadaa..🤗🤗🤗💕💕hemen eklemk isterim..bazen dedigim gibi..gozumden kaciyor..is yogunlugundan💕💕rabbim saglicaklaa kucaginada almayi nasip etsin tatlim benim🙏🙏💕💕💕

Teşekkür ederim canım :)
Bugün transfer için hastaneye geldiğimde tekrar sordum 1800 müş canım ayrıca transfer sonrası ellerinde kalan diğer embriyoların dondurma işlemlerinin devamı için 2500 TL daha aldılar. Ne masraflı tedaviymiş rabbim zor durumda olanlara yardım etsin sürekli ödeme yapmaktan bir hal olduk vallahi. İnşallah emeklerimizin karşılığı olurda hepimizin yüzü güler.

Back