O zaman gec kaldm bende. Mayıs 4 transver olcamGünde 2 bardağı geçmeden icebilirsin cnm en az 20 gün 1 ay kullanınca faydası oluyor diye biliyorum ben en fazla 1 hafta kullandım ama bi faydasını göremedim açıkçası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman gec kaldm bende. Mayıs 4 transver olcamGünde 2 bardağı geçmeden icebilirsin cnm en az 20 gün 1 ay kullanınca faydası oluyor diye biliyorum ben en fazla 1 hafta kullandım ama bi faydasını göremedim açıkçası
Amin canım her zaman hayırlısıni diledim Allah'tan hepimize nasip etsin rabbimRabbim gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallah canım
Zamanın var yinede kullabilirsin bu arada neden nar suyu içicen rahim kalinlasma sorunun mu varO zaman gec kaldm bende. Mayıs 4 transver olcam
Bende sizin gibi şaşırdım hatta transfer günü bana hemsiree anlatıyor ama ben hiç heycandan anlamadım sonra arayıp öğrendim yarın hayirlsiiyla belli olacak canımyaa cok sasirdim,hic duymamıştım
banada 13. günümde verdi catlatma ignesini hatta sasirdim 12. gun zaten benim catlama tarihim ve 17. gun icnde transfer dedi.igneden sonra 17. gun erken die düsünmüstum demekki transfer sonrasi bile vurulan var.
test yaptiniz mi,insallah hayirli haberler alin
Öyle bisey hiç söylenmedi tatlm. Ama bi doktor paylasmıs. Bardak bardak nar suyu sonrası pozitf diye. Bende tutunma için mi içiliyo aceba diye düşündm. Şimdiden ne yiyp ne içmem gerekiyorsa hazırlık yapayımdaZamanın var yinede kullabilirsin bu arada neden nar suyu içicen rahim kalinlasma sorunun mu var
Yaa bende rahim kalinlasmasina destek diye biliyorum nar suyunuÖyle bisey hiç söylenmedi tatlm. Ama bi doktor paylasmıs. Bardak bardak nar suyu sonrası pozitf diye. Bende tutunma için mi içiliyo aceba diye düşündm. Şimdiden ne yiyp ne içmem gerekiyorsa hazırlık yapayımda
Hızımı alamadım. Ne bulsam yiyip içiçem artkYaa bende rahim kalinlasmasina destek diye biliyorum nar suyunu
Hayırlısı olsun inşallah rabbim bu mübarek günlerde güzel haberler almayı nasip etsin stres yapma olur hayırlısıyla bu arada regl oldun galiba cylo progynova bittikten kac gun sonra oldun benimde iki gün oldu ilac biteli daha tik yokHızımı alamadım. Ne bulsam yiyip içiçem artk
Canım beşinci gün tam iftardan bir saat önce oldum Tedaviyede basladık. Günde 2 estrofem bide coraspirin var. Persembe estrofem üçe cıkacak. Mayıs 4 te transver olcak Allahın izniyle. Bu mübarek günde rabbim isteyen herkese güzel haberler almayı nasip eder inşallahhhHayırlısı olsun inşallah rabbim bu mübarek günlerde güzel haberler almayı nasip etsin stres yapma olur hayırlısıyla bu arada regl oldun galiba cylo progynova bittikten kac gun sonra oldun benimde iki gün oldu ilac biteli daha tik yok
Yok cnm son 6 ayı guncellemedim özelde sağlık sigortası kapsamından çıkarmışlar B12 ye baktirio iğnelerini oldum hemn tedavi oncesi welcaree güvenle kullan fazlalığı atılıyor diyincede baktirmadim bidaha ona devam ediyorum hem kendime hem kizlaraCanim tesekkur ederim..peki sen degerine baktiirmismiydin..kacti d vitamini degerin hatirliyomusun..
Cnm belli araliklarla estrofemi yazdır saglikocagina 4 kutuya kadar veriyor sanırım günlük dozlarini söyle merkezinle konuş oksapar felan verecekse onlarida yazdır süreçte gitme elinde bulunsun proloton depot u da sor sen her ihtimale karşı iki kutu yazdır acil durumda vurdurur belki kimi merkez düzenli vurduruyor kimi kanama olursaCanım beşinci gün tam iftardan bir saat önce oldum Tedaviyede basladık. Günde 2 estrofem bide coraspirin var. Persembe estrofem üçe cıkacak. Mayıs 4 te transver olcak Allahın izniyle. Bu mübarek günde rabbim isteyen herkese güzel haberler almayı nasip eder inşallahhh
Ben kahvaltı sonrası ayarladım ilaclarimi mide bulantısı yapmasın diyeKızlar merhaba ilk defa Estrofem kullanacağım da açlık tokluk farkeder mi?
Hadi hayırlısı olsun inşallah şifa olsun ilaclarCanım beşinci gün tam iftardan bir saat önce oldum Tedaviyede basladık. Günde 2 estrofem bide coraspirin var. Persembe estrofem üçe cıkacak. Mayıs 4 te transver olcak Allahın izniyle. Bu mübarek günde rabbim isteyen herkese güzel haberler almayı nasip eder inşallahhh
Amin hepimiz de hayırlısıyla inşAllahInsAllah guzel haberi alırsın bu sürecin sonunda canim
Merhaba canimtedavin hayirli ugurlu olsun..rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin..insallah bol bol kaliteli yumurtalarin toplanir..canim senide listemize ekleyebilirmiyimArkadaşlar iyi akşamlar yarın da benim yumurta toplama olacak hayırlısıyla inşAllah
Sonradan sorun oluyor diye mi yazdır dedin canm anlamadm. Pandemiden dolayı mı gitme diyosunCnm belli araliklarla estrofemi yazdır saglikocagina 4 kutuya kadar veriyor sanırım günlük dozlarini söyle merkezinle konuş oksapar felan verecekse onlarida yazdır süreçte gitme elinde bulunsun proloton depot u da sor sen her ihtimale karşı iki kutu yazdır acil durumda vurdurur belki kimi merkez düzenli vurduruyor kimi kanama olursa
Aminn canımm inşallahHadi hayırlısı olsun inşallah şifa olsun ilaclar
Rabbim bu yolda olan herkese maddi manevi kolaylıklar versin inşallah
Amin bacım hayırlısıyla inşAllah çok teşekkür ederim tabiki ekle benide bugun opuMerhaba canimtedavin hayirli ugurlu olsun..rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin..insallah bol bol kaliteli yumurtalarin toplanir..canim senide listemize ekleyebilirmiyim
Hayirli olsun canim bizede kanda pozitifi gormek nasip olsunaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aminnnnnnnnnnmnmmmmmmmnnnnnnn inşllhhhhHayirli olsun canim bizede kanda pozitifi gormek nasip olsun