• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Cikti canim cikti ama :KK43:
9.gun 34 cikti cok düşük bir değer.. Ayrica yaptigim gebelik testleri de siliklesiyor :KK43:
Canim en son kimyasal oldugumda cok arastirmistim..ben..degerleri bianda artanlarda olabiliyo..allahtan umut kesilmez..canim..rabbim insallahh..artirir..degerlerini..🙏🙏hersryin hayirlisi olsun canim..

Değerde gebelik var peki dr.un ne dedi🤔
Doktoruma ulaşamadım ki...hemşireler de kem kum etti savdi basindan beni...Gonopeptly iğneden olabilir ama bu kadar çıkmazdı dedi biri sagolsun..ama iğneden kaynaklı az da olsa hormon var ise....Bu kez de 34 degeri cok cok az..yaşlandım resmen 1 gunde🥺🥺🥺

9.gun 34 cikti cok düşük bir değer.. Ayrica yaptigim gebelik testleri de siliklesiyor :KK43:
Yaa neden hemen olumsuz düşünüyosunuz ki. İyi düşünün iyi olsun inşallah. Bi sonraki teste 70ler 80ler görürsünüz, sağlıklı ilerleer. Üzmeyin kendinizi lütfen 🙏🏼

Doktoruma ulaşamadım ki...hemşireler de kem kum etti savdi basindan beni...Gonopeptly iğneden olabilir ama bu kadar çıkmazdı dedi biri sagolsun..ama iğneden kaynaklı az da olsa hormon var ise....Bu kez de 34 degeri cok cok az..yaşlandım resmen 1 gunde🥺🥺🥺
Bence moralinizi erken bozuyorsunuz ilk tedavimde 9. Gün 30 cıktı sonra 74 çıktı ve 5 yasinda bir çocuğum var gebelik oluştu yani .simdi ikinci için transfer oldum 4. Gün bakalim ne olacak ama 30 için üzülmeyin derim sabır insallah artacaktır

Bence moralinizi erken bozuyorsunuz ilk tedavimde 9. Gün 30 cıktı sonra 74 çıktı ve 5 yasinda bir çocuğum var gebelik oluştu yani .simdi ikinci için transfer oldum 4. Gün bakalim ne olacak ama 30 için üzülmeyin derim sabır insallah artacaktır
Ayyy gercekten mi..bugun sonuc alan kişilerin 200 kusur 600 kusur olunca 34 cok cok az geldi bana...

Bir de catlatma ignesi birde gebelik testleri siliklerti vs derken moralim yerlerde...insallah bende sizin gibi bir mucize yasarim🌸

Ayyy gercekten mi..bugun sonuc alan kişilerin 200 kusur 600 kusur olunca 34 cok cok az geldi bana...

Bir de catlatma ignesi birde gebelik testleri siliklerti vs derken moralim yerlerde...insallah bende sizin gibi bir mucize yasarim🌸
Rabbim sağlıcakla kavuşmak nasip etsin . Benim taze transferdi 30 la devam etti yani hep azdi degerim ama katlandı sağlıklı ilerledi şükür. Yine 30lar olsa moral bozmam sanirim yeterki katlansin deger idrarda ise 30 lu deger oldugu için mercekle bakinca ancak görebileceğim bir çizgi oldu . 10. Gün yine belirgin çizgi olmadi bende pes edip yapmamıştım kanı takip etmiştim kafanızı yormayin derim insallah sizinledir

Bugün transfer için hastaneye geldiğimde tekrar sordum 1800 müş canım ayrıca transfer sonrası ellerinde kalan diğer embriyoların dondurma işlemlerinin devamı için 2500 TL daha aldılar. Ne masraflı tedaviymiş rabbim zor durumda olanlara yardım etsin sürekli ödeme yapmaktan bir hal olduk vallahi. İnşallah emeklerimizin karşılığı olurda hepimizin yüzü güler.
Canım benim teşekkür ederim, 1800 tam olarak ne için, kaç tane embriyo daha donduruldu? daha önceden dondurulmuş var mıydı? Sanırım bir sayıya kadar 1800, sonrası ek olanların da maliyeti ekstra 2500?

Sakın bozma moralini arkadaşım 9.gun değerin 30 gayet umut verici ! Hep positif düşün lütfen, Rabbim ol derse olur, tevekkul et sabret bırakma sakın kendini ❤

Esinle sana yapılacaksa kandan bakılıyor canım. Embriyolar içinse onlardan biyopsi ile parça alınıp bakılıyor.
Ama ben tutmuyor die istedim hıc bı sorun olmamasına ragmen tutunmuyor sorun ne acaba o yuzden genetik test dedim hangısıne bakılması gerekıyor

Ama ben tutmuyor die istedim hıc bı sorun olmamasına ragmen tutunmuyor sorun ne acaba o yuzden genetik test dedim hangısıne bakılması gerekıyor
Yani canım önce eslere bakılıyor diye biliyorum ben bizimkini de ilk deneme başarısız olunca dr istemişti 1 ay sonra çıktı sonuçlar. Embriuolara baktırmak istiyorsan yeniden yumurta toplanıp embriyo oluşturulup 5. Güne gidenlerden biyopsi ile parça alıp gönderiyorlar. Embriyo başına 300 350 dolar gibi bir maliyeti var diye biliyorum. Ordan gelen sonuca göre de sağlıklı olanı transfer ediyorlar

Canım bak benim de bir tane sonucum vardı çatlatma iğnesinin 6.günü kan testinde sonucum 12,42 di 4 gün sonra da 9.71 di yani çatlatma iğnesinin 34 leri bulacağını düşünmüyorum.İnsallah bundan sonra katlanarak devam eder değerlerin 🥰

Canım bak benim de bir tane sonucum vardı çatlatma iğnesinin 6.günü kan testinde sonucum 12,42 di 4 gün sonra da 9.71 di yani çatlatma iğnesinin 34 leri bulacağını düşünmüyorum.İnsallah bundan sonra katlanarak devam eder değerlerin 🥰
Insallah canim...🥺🙏
Peki o igne ovitrelle mi Gonopeptly miydi..

Insallah canim...🥺🙏
Peki o igne ovitrelle mi Gonopeptly miydi..
Ovitrelle hatta sıralama şu şekilde oldu
6.gün 12,42
10.gün 9,71
12.gün 4,10
Doktorum da şu ifadeyi kullanmıştı eğer 6 yada 7. günde 20 25 den yukarı değer görseydim gebe olduğunu sana söyleyebilirdim demişti.Sen yarın yinede ulaşabilirsen doktoruna ulaş en kesin bilgiyi o verecektir.

Back