- 24 Şubat 2020
- 3.542
- 2.677
- 63
Kacinci gun embriyosu olucak transferin canim..lAmin bacım hayırlısıyla inşAllah çok teşekkür ederim tabiki ekle benide bugun opu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacinci gun embriyosu olucak transferin canim..lAmin bacım hayırlısıyla inşAllah çok teşekkür ederim tabiki ekle benide bugun opu
Anladım kuzum, inş etkisini görürüz diyelim. peki var mı sende herhangi bir değişiklik kullandıktan sonra?Canim ben kasimdaki tesavinoncesi kullanmistim..2 ay felan..simdide yeni tedavi icin hazirlaniyorum..2 aydir yaklasik tekrar basladim..2. Kutu bitmek uzere..suan icin..3. Kutuya baslicam..aminn insallah..sifa olur..
Teşekkür ederim canım :)1300-1500 arası bişey verdik sanırım yalan olmasın. Depolama için bişey vermedik dondurma ücreti alındı bizden
Canim onceki tedavimde kullanmistim ben..yani 3. Tedavimde..ilk iki tedavide 2 yumurtam cikip 1 i toplanmisti hep.3. Gun embriyosu ve cok kalitesizdi..3. Tedavide 4.5 yumurtam cikti 3 u toplandi..5. Gunede embriyom gitmisti..bilmiyorum hangisinin etkisi oldu..kullandigim ilaclarinmi yoksa arisutununmu..o yuzden bu tedavimdede kullaniyorum..en kotu baagisikligimi guclendirir diye dusunuyorumAnladım kuzum, inş etkisini görürüz diyelim. peki var mı sende herhangi bir değişiklik kullandıktan sonra?
Gözünüz Aydın çok sevindim tebrik ederim inş hep pozitif haberleri alalım bugünGünaydın kızlar bugün test günümdü biliyorsunuz sonuç pozitif Allah'ın izniyle hamileyim bende değerim 612.2 Allah'ım dileyen herkese nasip etsin çok şükür yarabbim
Masallahhhsizlerin peşinden hepimiz gelelimm insss değerin masalalh çok güzel ikiz değerlere benziyor kaç embriyo konulmuştu kaçıncı gün embriiyosuyduGünaydın kızlar bugün test günümdü biliyorsunuz sonuç pozitif Allah'ın izniyle hamileyim bende değerim 612.2 Allah'ım dileyen herkese nasip etsin çok şükür yarabbim
Cnm sen havuzlamam mi yapacaksın yoksa taze transfermi olacaksinCanim onceki tedavimde kullanmistim ben..yani 3. Tedavimde..ilk iki tedavide 2 yumurtam cikip 1 i toplanmisti hep.3. Gun embriyosu ve cok kalitesizdi..3. Tedavide 4.5 yumurtam cikti 3 u toplandi..5. Gunede embriyom gitmisti..bilmiyorum hangisinin etkisi oldu..kullandigim ilaclarinmi yoksa arisutununmu..o yuzden bu tedavimdede kullaniyorum..en kotu baagisikligimi guclendirir diye dusunuyorum
Amin inşallah gönülden diliyorum hepimize inşallah herkes pozitif haberlerini alir yok tek embryo 5. Gün canımMasallahhhsizlerin peşinden hepimiz gelelimm insss değerin masalalh çok güzel ikiz değerlere benziyor kaç embriyo konulmuştu kaçıncı gün embriiyosuydu
Amin kuzum Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu 6 senedir özlemle hasretle bekledik umudumuzu yitirdigimiz anlar da oldu ama çok şükür RabbimeGözünüz Aydın çok sevindim tebrik ederim inş hep pozitif haberleri alalım bugün
Maşallah ne güzel.sıkı sıkı tutunmuş annesine rabbim sağlıkla kucağına aldırdım ins hamileliğinde tadalasinsıra sende şimdi bizlere dua etmek icinAmin inşallah gönülden diliyorum hepimize inşallah herkes pozitif haberlerini alir yok tek embryo 5. Gün canım
Hayırlı uğurlu olsun, tebrik ediyorum, sağlıkla gelsinGünaydın kızlar bugün test günümdü biliyorsunuz sonuç pozitif Allah'ın izniyle hamileyim bende değerim 612.2 Allah'ım dileyen herkese nasip etsin çok şükür yarabbim
Rabbim emeklerini nasip etsin ins burda hamile haberlerini veririsinAnladım cnm, sende veya eşinde herhangi bir sıkıntı var mı?, bende amh düşük, tiroit az da olsa düşük (şuan ilaçlarla dengede), eşimde sıkıntı yok. 3 ay Klomen tedavisi gördüm olmadı, son ayda tüp kontrolünden tek tüpün kapalı old. öğrendik ve tüp yapmak istedik.
Bebişim seninledir şimdi güzel günler başlasinAmin amin inşallah çok saolun evet bekliyorum şimdi heyecanla onda alacaklarçok saolun teşekkür ederim gerçekten inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin
Hiç takılma onlara verecek olan alllahtirbenim iki transferinde en kalitelisi kondu tutmadı arkadaşımın orta dereceydi tuttuMerhaba, ben de 17 mayısta transfer olacağım. Çift 5. gün embriyosu. Ama kaliteleri 2bc. Biri daha iyi dedi doktor çünkü 4.günde blastokist olmuş. Bu kaliteler ile hamile kalan var mı acaba? İlk defa embriyom oldu ama kalite yüzünden sevinemiyorum Doktor sadece pek iyi olmayan 2bc embriyom varken yüzde 40 tutma ihtimali demişti. Beni üzmemek için mi dedi acaba, 40 da az bir ihtimal değil çünkü. Fikirlerinize ihtiyacım var
Hayirli uğurlu olsun devamı sağlıkla gelsin inşallahGünaydın kızlar bugün test günümdü biliyorsunuz sonuç pozitif Allah'ın izniyle hamileyim bende değerim 612.2 Allah'ım dileyen herkese nasip etsin çok şükür yarabbim