• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

merhaba kızlar bende bugün tedaviye başladım. Sonuç bekleyenler inşallah pozitif görürler negatif görenlerde en kısa zamanda güzel hebari alırlar inşallah.
yaşım 26 sebapsiz infetilite
Gonal-f 450 1 su 1 iğne karısım günde 150 ml
menopur 75 1 su bi iğne karısım bu süreçte nelere dikkat etmm lazım her açıdan ?

merhaba kızlar bende bugün tedaviye başladım. Sonuç bekleyenler inşallah pozitif görürler negatif görenlerde en kısa zamanda güzel hebari alırlar inşallah.
menopur 75 1 su bi iğne karısım bu süreçte nelere dikkat etmm lazım her açıdan ?
Hayırlı olsun en başta stres stres sakın yapma yaptıkça yumilerin etkilenmesin sağlıklı besken iğnelerimi saatinde yap ve bol dua bu kadar

Canim merhaba🤗💕💕tesavin hayirli ugurlunolsun..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallah🙏🙏🙏💕💕💕senide listemize ekleyebilirmiyim..beslenmene dikkat et canim..ve yuruyuste yapmani oneririm..kan akisi icin..

Merhaba, ben de 17 mayısta transfer olacağım. Çift 5. gün embriyosu. Ama kaliteleri 2bc. Biri daha iyi dedi doktor çünkü 4.günde blastokist olmuş. Bu kaliteler ile hamile kalan var mı acaba? İlk defa embriyom oldu ama kalite yüzünden sevinemiyorum 😔 Doktor sadece pek iyi olmayan 2bc embriyom varken yüzde 40 tutma ihtimali demişti. Beni üzmemek için mi dedi acaba, 40 da az bir ihtimal değil çünkü. Fikirlerinize ihtiyacım var 🙏
Canim merhaba ..❤❤❤tedavin hayirlinugurlu olsun..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallah🙏🙏💕💕hic korkma canim..bir embriyo 5. Gune gitmisse sansi cok zaten..emin ol..bebislerin cok guclu..moralini sakin bozma..senide listemize ekleyebilirmiyim..

Kızlar geldim hastaneye histeroskopi için gün aldım . 2. Transferinde tutmadıgını söyledm . Genetik test istedim . Benim anlamadığım genetk test kandan mı yapılıyor ?

Canim merhaba🤗💕💕tesavin hayirli ugurlunolsun..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallah🙏🙏🙏💕💕💕senide listemize ekleyebilirmiyim..beslenmene dikkat et canim..ve yuruyuste yapmani oneririm..kan akisi icin..
ekleyebilirsin canım güzel düşüncelerin için teşekkürler
yaş 26
sebepsiz infertilide
1. deneme

Maşallah ne güzel.sıkı sıkı tutunmuş annesine rabbim sağlıkla kucağına aldırdım ins hamileliğinde tadalasin🤲sıra sende şimdi bizlere dua etmek icin
Amin canım benim hep dua ediyorum sizlerin içinde ablamla konuşuyorum ne güzel kimse birbirini tanımıyor ama gönülden herkes birbirine dua ediyor destek oluyor Allah'ım hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah 🙏☘️🧿

Canim merhaba ..❤❤❤tedavin hayirlinugurlu olsun..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin insallah🙏🙏💕💕hic korkma canim..bir embriyo 5. Gune gitmisse sansi cok zaten..emin ol..bebislerin cok guclu..moralini sakin bozma..senide listemize ekleyebilirmiyim..
Desteğiniz için teşekkür ederim hepimiz kavuşalım bebeklerimize inşallah 🥰 tabi ki ekleyebilirsin 🙏

Kızlar geldim hastaneye histeroskopi için gün aldım . 2. Transferinde tutmadıgını söyledm . Genetik test istedim . Benim anlamadığım genetk test kandan mı yapılıyor ?
Esinle sana yapılacaksa kandan bakılıyor canım. Embriyolar içinse onlardan biyopsi ile parça alınıp bakılıyor.

Back