- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
Sağlıklı kaliteli yumurtaların olsun hepsi dollensin..Arkadaşlar iyi akşamlar yarın da benim yumurta toplama olacak hayırlısıyla inşAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıklı kaliteli yumurtaların olsun hepsi dollensin..Arkadaşlar iyi akşamlar yarın da benim yumurta toplama olacak hayırlısıyla inşAllah
Amin hayırlısıyla inşAllah benim sorum doktorumuza biz mi diyoruz 1 embriyo katın 2 embriyor falan diye yoksa kendisi 1 tane katıp içerde mi bölünen bölünüyorSağlıklı kaliteli yumurtaların olsun hepsi dollensin..
Hayirli olsun canim bol bol embriyon olsun insAllahArkadaşlar iyi akşamlar yarın da benim yumurta toplama olacak hayırlısıyla inşAllah
Amin hayırlısıyla inşAllah çok teşekkür ederimHayirli olsun canim bol bol embriyon olsun insAllah
Ilk tedavinmi?Amin hayırlısıyla inşAllah çok teşekkür ederim
Daha önce 2 defa aşılama yaptırdık tutmadı şimdi ilkkez tüp bebek deneyeceğizIlk tedavinmi?
Evet canım desteklemek amacliymiş bende oldum 5 Nisan'da transfer oldum 9 Nisan'da çatlatma iğnesi oldumBen de anlamadim ki ilk kez bu 5.tedavim hic birinde opu gunu hariç catlatma ignesi olmamıştım.. sonradan öğrendim tutunmaya yardımcı olsun diye kullanilabiliyormus
InsAllah guzel haberi alırsın bu sürecin sonunda canimDaha önce 2 defa aşılama yaptırdık tutmadı şimdi ilkkez tüp bebek deneyeceğiz
5 nisanda transfer çoktan belli olmuştur insallah guzel sonuçlanmıştır canim..Evet canım desteklemek amacliymiş bende oldum 5 Nisan'da transfer oldum 9 Nisan'da çatlatma iğnesi oldum
Yarin baya test yapacak olan var sanırım hadi hayırlısı güzel haberlerinizi bekliyoruz5 nisanda transfer çoktan belli olmuştur insallah guzel sonuçlanmıştır canim..
Ya benim 8.gun test yaptim pozitif görünüyor ama iste Gonopeptly igne oldum ondan kaynaklı pozitif olabileceğini söyleyenler oldu o yuzden emin değilim yarin 9.gunum ve kan verecegim
İnşallah canım benim yarın hayırlısıyla belli olacak sabrettim bekledim pozitif haberlerle geliriz Allah'ın izniyle5 nisanda transfer çoktan belli olmuştur insallah guzel sonuçlanmıştır canim..
Ya benim 8.gun test yaptim pozitif görünüyor ama iste Gonopeptly igne oldum ondan kaynaklı pozitif olabileceğini söyleyenler oldu o yuzden emin değilim yarin 9.gunum ve kan verecegim
Dr.lar 35 yaş altına tek embriyo veriyorlar 35 yaş üstüne çift embriyo transfer ediyorlar ama bazen dr.lar insiyatif kullanabiliyor sizde söylerseniz belki istediğiniz sayı embriyo koyabilir ...Amin hayırlısıyla inşAllah benim sorum doktorumuza biz mi diyoruz 1 embriyo katın 2 embriyor falan diye yoksa kendisi 1 tane katıp içerde mi bölünen bölünüyor
Insallah canim cok korkuyorumYarin baya test yapacak olan var sanırım hadi hayırlısı güzel haberlerinizi bekliyoruz
Amin kuzum inşallahYarin baya test yapacak olan var sanırım hadi hayırlısı güzel haberlerinizi bekliyoruz
yaa cok sasirdim,hic duymamıştımEvet canım desteklemek amacliymiş bende oldum 5 Nisan'da transfer oldum 9 Nisan'da çatlatma iğnesi oldum
1300-1500 arası bişey verdik sanırım yalan olmasın. Depolama için bişey vermedik dondurma ücreti alındı bizdenKızlar, yumurta dondurma fiyatları hakkında bilgi verir misiniz? dondurma artı depolama olarak mı fiyatlandırılıyor?
Korkma canım içini ferah tut yarin sabah öğrenmiş olacaksın inşallah hayırlı haberiInsallah canim cok korkuyorum
Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallah canımKızlar banada dua edermisin yarinn 14. Günüm test günüm inşallah bende pozitif haberimle gelirim Allah'ın izniyle
Günde 2 bardağı geçmeden icebilirsin cnm en az 20 gün 1 ay kullanınca faydası oluyor diye biliyorum ben en fazla 1 hafta kullandım ama bi faydasını göremedim açıkçasıKızlarr nar suyu içen oldu aranızda transver öncesi falan. Yada bu nar suyu hakkında net bilgisi olan