• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Ben de anlamadim ki ilk kez bu 5.tedavim hic birinde opu gunu hariç catlatma ignesi olmamıştım.. sonradan öğrendim tutunmaya yardımcı olsun diye kullanilabiliyormus🤷‍♀️🤷‍♀️
Evet canım desteklemek amacliymiş bende oldum 5 Nisan'da transfer oldum 9 Nisan'da çatlatma iğnesi oldum ☘️

Evet canım desteklemek amacliymiş bende oldum 5 Nisan'da transfer oldum 9 Nisan'da çatlatma iğnesi oldum ☘️
5 nisanda transfer çoktan belli olmuştur 🤩 insallah guzel sonuçlanmıştır canim..

Ya benim 8.gun test yaptim pozitif görünüyor ama iste Gonopeptly igne oldum ondan kaynaklı pozitif olabileceğini söyleyenler oldu o yuzden emin değilim yarin 9.gunum ve kan verecegim

5 nisanda transfer çoktan belli olmuştur 🤩 insallah guzel sonuçlanmıştır canim..

Ya benim 8.gun test yaptim pozitif görünüyor ama iste Gonopeptly igne oldum ondan kaynaklı pozitif olabileceğini söyleyenler oldu o yuzden emin değilim yarin 9.gunum ve kan verecegim
Yarin baya test yapacak olan var sanırım hadi hayırlısı güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏😊

İnşallah canım benim yarın hayırlısıyla belli olacak sabrettim bekledim pozitif haberlerle geliriz Allah'ın izniyle 🙏🧿☘️

Amin hayırlısıyla inşAllah benim sorum doktorumuza biz mi diyoruz 1 embriyo katın 2 embriyor falan diye yoksa kendisi 1 tane katıp içerde mi bölünen bölünüyor
Dr.lar 35 yaş altına tek embriyo veriyorlar 35 yaş üstüne çift embriyo transfer ediyorlar ama bazen dr.lar insiyatif kullanabiliyor sizde söylerseniz belki istediğiniz sayı embriyo koyabilir ...

Kızlarr nar suyu içen oldu aranızda transver öncesi falan. Yada bu nar suyu hakkında net bilgisi olan🤔

yaa cok sasirdim,hic duymamıştım🤔
banada 13. günümde verdi catlatma ignesini hatta sasirdim 12. gun zaten benim catlama tarihim ve 17. gun icnde transfer dedi.igneden sonra 17. gun erken die düsünmüstum demekki transfer sonrasi bile vurulan var.
test yaptiniz mi,insallah hayirli haberler alin🙏🍀

Kızlarr nar suyu içen oldu aranızda transver öncesi falan. Yada bu nar suyu hakkında net bilgisi olan🤔
Günde 2 bardağı geçmeden icebilirsin cnm en az 20 gün 1 ay kullanınca faydası oluyor diye biliyorum ben en fazla 1 hafta kullandım ama bi faydasını göremedim açıkçası

Back