2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Bende sizin gibi şaşırdım hatta transfer günü bana hemsiree anlatıyor ama ben hiç heycandan anlamadım sonra arayıp öğrendim yarın hayirlsiiyla belli olacak canım

Zamanın var yinede kullabilirsin bu arada neden nar suyu içicen rahim kalinlasma sorunun mu var
Öyle bisey hiç söylenmedi tatlm. Ama bi doktor paylasmıs. Bardak bardak nar suyu sonrası pozitf diye. Bende tutunma için mi içiliyo aceba diye düşündm. Şimdiden ne yiyp ne içmem gerekiyorsa hazırlık yapayımda

Yaa bende rahim kalinlasmasina destek diye biliyorum nar suyunu

Hızımı alamadım. Ne bulsam yiyip içiçem artk
Hayırlısı olsun inşallah rabbim bu mübarek günlerde güzel haberler almayı nasip etsin stres yapma olur hayırlısıyla bu arada regl oldun galiba cylo progynova bittikten kac gun sonra oldun benimde iki gün oldu ilac biteli daha tik yok

Canım beşinci gün tam iftardan bir saat önce oldum Tedaviyede basladık. Günde 2 estrofem bide coraspirin var. Persembe estrofem üçe cıkacak. Mayıs 4 te transver olcak Allahın izniyle. Bu mübarek günde rabbim isteyen herkese güzel haberler almayı nasip eder inşallahhh

Canim tesekkur ederim..peki sen degerine baktiirmismiydin..kacti d vitamini degerin hatirliyomusun..
Yok cnm son 6 ayı guncellemedim özelde sağlık sigortası kapsamından çıkarmışlar B12 ye baktirio iğnelerini oldum hemn tedavi oncesi welcaree güvenle kullan fazlalığı atılıyor diyincede baktirmadim bidaha ona devam ediyorum hem kendime hem kizlara

Cnm belli araliklarla estrofemi yazdır saglikocagina 4 kutuya kadar veriyor sanırım günlük dozlarini söyle merkezinle konuş oksapar felan verecekse onlarida yazdır süreçte gitme elinde bulunsun proloton depot u da sor sen her ihtimale karşı iki kutu yazdır acil durumda vurdurur belki kimi merkez düzenli vurduruyor kimi kanama olursa

Hadi hayırlısı olsun inşallah şifa olsun ilaclar
Rabbim bu yolda olan herkese maddi manevi kolaylıklar versin inşallah

Sonradan sorun oluyor diye mi yazdır dedin canm anlamadm. Pandemiden dolayı mı gitme diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…