• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar benimde 5 yumurtadan 4 u işleme alınmış ins hepsi beşinci güne sağlıkla gider....🤲🤲🤲banada dua edin ne olur..
:nazar: :nazar:masallah masallahhh canimm..cok guzel bir haber bu💕💕💕.insallah 4 ude 5. Gune gider ve kaliteli embriyolar olusur..dualarim seninle canim🙏🙏💕💕

5 ten 4 ude dollenmis mi🤩 insallah hepsi de guzel guzel ilerler🙏
Evet 4 u döllenmiş ins devam ederler
İnşallah 4ü de sağlıkla büyüsün gelişsin sonra da annelerine tutunsuun 🤲🏼
Aminn cümlemizin yılların özlemi geçer gider...🤲
:nazar: :nazar:masallah masallahhh canimm..cok guzel bir haber bu💕💕💕.insallah 4 ude 5. Gune gider ve kaliteli embriyolar olusur..dualarim seninle canim🙏🙏💕💕
Amin cnm amin sırayla hepimize ins😃

Herkes birsey diyor kuzum...bir doktor iğnenin etkisi olur demis biri olmaz...kimisi igne 2 gunde etkisini yitirir diyor kimisi 8 10 gun :KK17: Vallahi şiştim oturduğum yerde
En iyisi yarın test yap daha koyu ise veya aynı koyuluktaysa kan ver... bu kadar stres oldun valla yazık sana :)

Benimde mayista insallah. Simdi bisey kullaniyormusun. Kacinci gun embriyolari seninki. Benimki biraz geriden geldiler 6.gun 3cc kaliteri iki tane dondur
Benimde mayista insallah. Simdi bisey kullaniyormusun. Kacinci gun embriyolari seninki. Benimki biraz geriden geldiler 6.gun 3cc kaliteri iki tane donduruldu
Herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Demir, d vitamini ve folikasit dışında. Benim de 2 tanesi 5. Gün, 2 tane de 6.gün embriyosu

Ben de anlamadim ki ilk kez bu 5.tedavim hic birinde opu gunu hariç catlatma ignesi olmamıştım.. sonradan öğrendim tutunmaya yardımcı olsun diye kullanilabiliyormus🤷‍♀️🤷‍♀️
Allah Allah hic duymadım en iyisi kan ver için rahat etsin canim, bende yarin verecektim kan vazgeçtim çarşamba günü tedavi oldugum klinikte vericem

Back