- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
- 103
İnşallah 4ü de sağlıkla büyüsün gelişsin sonra da annelerine tutunsuunKızlar benimde 5 yumurtadan 4 u işleme alınmış ins hepsi beşinci güne sağlıkla gider....banada dua edin ne olur..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah 4ü de sağlıkla büyüsün gelişsin sonra da annelerine tutunsuunKızlar benimde 5 yumurtadan 4 u işleme alınmış ins hepsi beşinci güne sağlıkla gider....banada dua edin ne olur..
masallah masallahhh canimm..cok guzel bir haber bu.insallah 4 ude 5. Gune gider ve kaliteli embriyolar olusur..dualarim seninle canimKızlar benimde 5 yumurtadan 4 u işleme alınmış ins hepsi beşinci güne sağlıkla gider....banada dua edin ne olur..
Evet 4 u döllenmiş ins devam ederler5 ten 4 ude dollenmis mi insallah hepsi de guzel guzel ilerler
Aminn cümlemizin yılların özlemi geçer gider...İnşallah 4ü de sağlıkla büyüsün gelişsin sonra da annelerine tutunsuun
Amin cnm amin sırayla hepimize insmasallah masallahhh canimm..cok guzel bir haber bu.insallah 4 ude 5. Gune gider ve kaliteli embriyolar olusur..dualarim seninle canim
En iyisi yarın test yap daha koyu ise veya aynı koyuluktaysa kan ver... bu kadar stres oldun valla yazık sana :)Herkes birsey diyor kuzum...bir doktor iğnenin etkisi olur demis biri olmaz...kimisi igne 2 gunde etkisini yitirir diyor kimisi 8 10 gun Vallahi şiştim oturduğum yerde
Insallah canimBencede en mantıklısı ve sağlıklısı kan vermek inşAllah hayırlı haberler alırsın...
Bende yarın ikinci kanımı vericem değer inş iyi artmıştır çok tedirginim
Şifa olsun bize. sen ne kadardır kullanıyorsun kuzum?Superr.canim..benimde oyle.ayni kivamda aldigim. Yuzde 100 arisutu.egricayirdan aliyorum bende..sertifikali..
Yemekten yarım saat önce içiyorum canimKızlar merhaba ilk defa Estrofem kullanacağım da açlık tokluk farkeder mi?
Herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Demir, d vitamini ve folikasit dışında. Benim de 2 tanesi 5. Gün, 2 tane de 6.gün embriyosuBenimde mayista insallah. Simdi bisey kullaniyormusun. Kacinci gun embriyolari seninki. Benimki biraz geriden geldiler 6.gun 3cc kaliteri iki tane donduruldu
Hayirli olsun canim bizede kanda pozitifi gormek nasip olsun131 değerim
Kuzum sen neden catlatma ignesi oldun ben anlamadimCanim tebrik etmek için çok erken ve benim moralim çok bozuk igneyi olali 3 gun oldu onun etkisi büyük ihtimalle az once.bir gebelik testi daha yaptim daha siliklesmis
Ben de anlamadim ki ilk kez bu 5.tedavim hic birinde opu gunu hariç catlatma ignesi olmamıştım.. sonradan öğrendim tutunmaya yardımcı olsun diye kullanilabiliyormusKuzum sen neden catlatma ignesi oldun ben anlamadim
Allah Allah hic duymadım en iyisi kan ver için rahat etsin canim, bende yarin verecektim kan vazgeçtim çarşamba günü tedavi oldugum klinikte vericemBen de anlamadim ki ilk kez bu 5.tedavim hic birinde opu gunu hariç catlatma ignesi olmamıştım.. sonradan öğrendim tutunmaya yardımcı olsun diye kullanilabiliyormus
Aynen canim vereyimnde kurtulayım su kani ben...Allah Allah hic duymadım en iyisi kan ver için rahat etsin canim, bende yarin verecektim kan vazgeçtim çarşamba günü tedavi oldugum klinikte vericem
Yarin 10. Gun canim bu kadar dayandım 2 gündür daha dayanayimAynen canim vereyimnde kurtulayım su kani ben...
Yaaaa kacinci gunun senin peki yarin
Ayyy bellidir o belli Idrar testi yapsaydin bariYarin 10. Gun canim bu kadar dayandım 2 gündür daha dayanayim
Kiz dün yaptim ya pozitif çıktı baya baya koyu hemde buraya atmistim resmi sende gördünAyyy bellidir o belli Idrar testi yapsaydin bari
He doğru canim kusuruma bakmayın artık ben de kafa bi milyonKiz dün yaptim ya pozitif çıktı baya baya koyu hemde buraya atmistim resmi sende gördün
Canim ben kasimdaki tesavinoncesi kullanmistim..2 ay felan..simdide yeni tedavi icin hazirlaniyorum..2 aydir yaklasik tekrar basladim..2. Kutu bitmek uzere..suan icin..3. Kutuya baslicam..aminn insallah..sifa olur..Şifa olsun bize. sen ne kadardır kullanıyorsun kuzum?
Ahaha ne kusuru canim hepimiz öyleyiz su araHe doğru canim kusuruma bakmayın artık ben de kafa bi milyon