2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Yani birşey değişmiyor ki cnm kalp atışını birlikte görmen daha iyi zaten 10 ile 12.haftaya kadar ilaçlar devam bugün gittim ben ilaçlar devam bişi değişmedi yani

Ay maşallah süpermiş canım maşallah maşallah insallah hayırla devam etsin kuzum tüp bebek yaptirdigin doktora mi gidiyosun canim

Yani birşey değişmiyor ki cnm kalp atışını birlikte görmen daha iyi zaten 10 ile 12.haftaya kadar ilaçlar devam bugün gittim ben ilaçlar devam bişi değişmedi yani
Keseyi yada bebeği gördünüz mü bugün canım? Ben en azından şimdi kese için çağırır sanmıştım ama napalim sonu güzel olsun da

Ay maşallah süpermiş canım maşallah maşallah insallah hayırla devam etsin kuzum tüp bebek yaptirdigin doktora mi gidiyosun canim
Evet canım ona gidiyorum şimdilik kalbi duyana kadar inşallah orda devam edicem ama çok pahalı gelirse değiştirebilirim doktorumu hiç arastirmadim da açıkçası

Keseyi yada bebeği gördünüz mü bugün canım? Ben en azından şimdi kese için çağırır sanmıştım ama napalim sonu güzel olsun da
Gördüm cnm kalp atışı felan 2 hafta sonra dedi sonra 3 olsun ilaçlar nasılsa devam dedi o yüzden 3 hafta sonra gidicem

hayirli olsun sizin adiniza cok sevindim saglikla kucaginiza alirsiniz insallah 11 nisan transfer tarihim 3. gun embriyosu ve bizimde ilk tup bebek denememiz insallah sizin gibi guzel bir sonuc aliriz. bugun transfer sonrasi 6.gunum. ama 2 gecedir kan ter icinde uyaniyorum ve ben bu durumu normal sartlarda regli oncesi yasarim
kasik agrilarimda cok adet olacakmisim gibi acikcasi umudum dusuyor gibi
yinede hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin
bu sekilde kan ter icinde kalan var mi arkadaslar inanin cok merak ettim. ben transfer sonrasi bir kac talihsizlikte yasayinca endiseliyim acikcasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…