- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
- 83
Evet canım ciftti ama doktorum muhtemelen tek gebelik dedi beta değerine bakarak.Aynen canım benimde 3. Gün çift embryo seninde mi ciftti cnm
Hayırlısı olsun insllah canım 9. Güne kadsr nasıl durucsm ayyyEvet canım ciftti ama doktorum muhtemelen tek gebelik dedi beta değerine bakarak.
Guzel sonuclar alalim insallahBenimde 2 tane dollendi kUzum bizde erkek faktörü olmasına rağmen ikisinide koydurmucsktim ama diğerini dondurursak yapısı bozulur dedi o yüzden 3. Gün çift embryo koydular
Erken gebelik testi ile yaparsan daha iyi olur canım ben ondan yapmıştım normal kaset test yapmadım. Kacinci günün bugün?Hayırlısı olsun insllah canım 9. Güne kadsr nasıl durucsm ayyy
Yani birşey değişmiyor ki cnm kalp atışını birlikte görmen daha iyi zaten 10 ile 12.haftaya kadar ilaçlar devam bugün gittim ben ilaçlar devam bişi değişmedi yaniKizlar bugünkü sonucum da çıkmış
11.gun 170
15.gun 811
19.gun 3145 yaklaşık 4 kat artmış nasıl sizce?
27 Nisanda da hem kese hem kalp için çağırdı doktor. Herkes ayrı ayrı çağırırken bizimki cok gec çağırıyor daha mı iyi bilemedim
3. Gün oldu cnm kalbim resmen karnında atıyor tiki tiki tikiErken gebelik testi ile yaparsan daha iyi olur canım ben ondan yapmıştım normal kaset test yapmadım. Kacinci günün bugün?
İnsllah canimmmGuzel sonuclar alalim insallah
Ay maşallah süpermiş canım maşallah maşallah insallah hayırla devam etsin kuzum tüp bebek yaptirdigin doktora mi gidiyosun canimKizlar bugünkü sonucum da çıkmış
11.gun 170
15.gun 811
19.gun 3145 yaklaşık 4 kat artmış nasıl sizce?
27 Nisanda da hem kese hem kalp için çağırdı doktor. Herkes ayrı ayrı çağırırken bizimki cok gec çağırıyor daha mı iyi bilemedim
Keseyi yada bebeği gördünüz mü bugün canım? Ben en azından şimdi kese için çağırır sanmıştım ama napalim sonu güzel olsun daYani birşey değişmiyor ki cnm kalp atışını birlikte görmen daha iyi zaten 10 ile 12.haftaya kadar ilaçlar devam bugün gittim ben ilaçlar devam bişi değişmedi yani
Evet canım ona gidiyorum şimdilik kalbi duyana kadar inşallah orda devam edicem ama çok pahalı gelirse değiştirebilirim doktorumu hiç arastirmadim da açıkçasıAy maşallah süpermiş canım maşallah maşallah insallah hayırla devam etsin kuzum tüp bebek yaptirdigin doktora mi gidiyosun canim
Güzel telaslar heyecanlar bunlar canım inşallah haftaya bu günlerde sonucunu öğrenmiş oluruz3. Gün oldu cnm kalbim resmen karnında atıyor tiki tiki tiki
Amin kuzum darısı tüm isteyenlerin başına inşAllahhhHayirli uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sağol kuzum Allah razı olsun herkeze nasip etsin inşAllah..Ayyyy hayirli olsun sagliklq gelsin kuzum.
Kat kat katlansın degerin
Belirtin var miydi
Amin canım rabbim herkese nasip etsin inşAllahHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına aldırsin
Hangi merkezde yaptırmıştın kuzumEvet canım ona gidiyorum şimdilik kalbi duyana kadar inşallah orda devam edicem ama çok pahalı gelirse değiştirebilirim doktorumu hiç arastirmadim da açıkçası
İnşallah canım inşallahGüzel telaslar heyecanlar bunlar canım inşallah haftaya bu günlerde sonucunu öğrenmiş oluruz
Gördüm cnm kalp atışı felan 2 hafta sonra dedi sonra 3 olsun ilaçlar nasılsa devam dedi o yüzden 3 hafta sonra gidicemKeseyi yada bebeği gördünüz mü bugün canım? Ben en azından şimdi kese için çağırır sanmıştım ama napalim sonu güzel olsun da
Mucizem sağ ol sorduğun içindün yaptırdım çok şükür testim positif çıktı, beta hcg 75 ui çıktı, yarın bir daha tahlil yaptıracağım oranın katlanması lazımmış, tıbben hamile sayılıyorum, ama yinede yarın ki sonucu bekliyorum sevinebilmek için
(İlk tüp bebek tedavimdi, 3. Gün embriyosu ile tek embriyo transfer edildi )
izmir irenbede canımHangi merkezde yaptırmıştın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?