- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Benim de yok ama ozaman yaparim heralde yaPazartesi benim de 9. Günüm cesaretim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de yok ama ozaman yaparim heralde yaPazartesi benim de 9. Günüm cesaretim yok
Merhaba canimtedavin hayirli ugurlu olsun..insallah..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..canim hic kendini dinleme..bu transfer surecinde..belirtisi olanda oluyo olmayanda..olanlardada..ilaclarin etkiside oluyo..olmuyoda belki..o yuzden..hic takilma..elde degil biliyorum..ama dikkatini dagitmalisin..senide listemize ekleyebilirmiyim..
ben yeni sayilirim pekte burdaki sistemi anlayamadim bana biraz karisik geldi. cozmem zaman alacak gibi:) ne listesi bilmiyorum ama ekleyebilirsiniz :)Merhaba canimtedavin hayirli ugurlu olsun..insallah..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..canim hic kendini dinleme..bu transfer surecinde..belirtisi olanda oluyo olmayanda..olanlardada..ilaclarin etkiside oluyo..olmuyoda belki..o yuzden..hic takilma..elde degil biliyorum..ama dikkatini dagitmalisin..senide listemize ekleyebilirmiyim..
Cok teşekkür ederim inşallah bekleyen herkese Rabbim hayirli haberler duymayı nasip eder Bende 8. 9. Günde adet sancısı gibi karnım ağrımıştı, öyle ki adet olacağım sandım. Ama hiç kanama ve lekelenme olmadı Rabbim bu işaretleri hayırlı eylesinhayirli olsun sizin adiniza cok sevindim saglikla kucaginiza alirsiniz insallah 11 nisan transfer tarihim 3. gun embriyosu ve bizimde ilk tup bebek denememiz insallah sizin gibi guzel bir sonuc aliriz. bugun transfer sonrasi 6.gunum. ama 2 gecedir kan ter icinde uyaniyorum ve ben bu durumu normal sartlarda regli oncesi yasarim
kasik agrilarimda cok adet olacakmisim gibi acikcasi umudum dusuyor gibi
yinede hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin
bu sekilde kan ter icinde kalan var mi arkadaslar inanin cok merak ettim. ben transfer sonrasi bir kac talihsizlikte yasayinca endiseliyim acikcasi.
Akintiniz hic oldu mu kupkuruyum ben de o da tuhaf geliyor sanki tutunca akıntı olmalıymış gibiCok teşekkür ederim inşallah bekleyen herkese Rabbim hayirli haberler duymayı nasip eder Bende 8. 9. Günde adet sancısı gibi karnım ağrımıştı, öyle ki adet olacağım sandım. Ama hiç kanama ve lekelenme olmadı Rabbim bu işaretleri hayırlı eylesin
Canim her gun 2 kat attıysa ya da 2 gubde bir 3 kat ve fazla arttiysa ikiz olabiliyor.Bana da 31 Mart'ta 2 adet dondurulmuş 3. gün embriyosu transfer edildi. 9. gün test kitinde ikinci çizgi orta derece belirgin göründü, aynı gün kanda da çıktı. Kan testini toplamda 3 kez tekrarları doktor, 2'şer gün ara ile. Hepsi en az 3 kat artmıştı. Ama sanırım tek tuttu çünkü 13. gün beta değerim 362 idi.
Ay inşallahhhhCanim her gun 2 kat attıysa ya da 2 gubde bir 3 kat ve fazla arttiysa ikiz olabiliyor.
Progestan kullandığım için çok akıntım oluyor 2 sabah 2 akşam olarak kullanıyorum, ama belirtilere takılmayın sakın hep positif düşünün, bol bol dua edelimAkintiniz hic oldu mu kupkuruyum ben de o da tuhaf geliyor sanki tutunca akıntı olmalıymış gibi
Çok güzel bir bilgi, ağzına sağlık canım :)Döllenme sonucu embriyo oluşur. Laboratuvar ortamında 5 gün boyunca takip edilerek geliştirilen embriyolara "blastokist" adı verilir. Embriyo blastokist evresine ulaştığında yaklaşık 100-120 hücre içerir.
5.gune gelebilen saglikli embriyolar cnm..zaten en fazla.bu aşamaya kadar labratuvarda tutulabiliyor embriyolar sonra transfer edilmeleri gerekiyor..
Bir tane göründü cnm kese iki hafta sonra cagircakti ama bir sonraki haftaya gel dedi yani 8 Mayıs'ta gidicem ilaçlar devam zatenKeseyi yada bebeği gördünüz mü bugün canım? Ben en azından şimdi kese için çağırır sanmıştım ama napalim sonu güzel olsun da
Sağlıkla ilerlesin canım, tebrik ederim, hayırlı olsunKızlar sonucum çıktı 9. Günüm 105 çıktı sonuç inşAllah hayırlısıyla devamı gelir.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşAllahhh
Teşekkür ederim kuzum.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahhSağlıkla ilerlesin canım, tebrik ederim, hayırlı olsun
9. gün canım en erken kana geçiyor... bir topikte bu şekilde öğrenmiş çoğu kişi.Kızlar bugün 3. Günüm geçmiyor bu gunlerrrr test günüm 27 si ama sanırım dayanamam tutunca en erken ne zaman geçiyor kana idrara bilginiz var miii
Yok almadım canm. Doktor iğne yazmıstı işte sadece onları kullandım. Bide incir kürü denedim Baska bişey yapmadım. Demek ki tutmayacak o yumurtalarCanim tedavi oncesi..takviye almismiydin..korkma insallah sagliklidir..ve devam eder..
Ben kızımi 6.gun.ogrenmistim..Kızlar bugün 3. Günüm geçmiyor bu gunlerrrr test günüm 27 si ama sanırım dayanamam tutunca en erken ne zaman geçiyor kana idrara bilginiz var miii
Ben hamile kaldigim donem 7. Gun dayanamayıp kan testi yaptirmistim. O zaman öğrenmiştim.Kızlar bugün 3. Günüm geçmiyor bu gunlerrrr test günüm 27 si ama sanırım dayanamam tutunca en erken ne zaman geçiyor kana idrara bilginiz var miii
2 canım ya beni de heyecanlandırıyorsun daha çok 3 diyerek3. Gün oldu cnm kalbim resmen karnında atıyor tiki tiki tiki
İnşallah güzel haberlerinizi alırız.Az önce aradılar laboratuvardan o toplanan 2 yumurta döllenmemiş. Ama takip ediyoruz hala dedi biraz kötüydü yumurtlar dedi
Hayırlı olsnn doğru görüorsun.. Rabbim devamını getirip kucağına almayı nasip etsin inşAllahhhEki Görüntüle 2827950 kizlar ne olur bir bakin 5. Gun 2 adet dondurulmuş embriyo transfer edildi bugün 8. Gun testi simdi yaptim yanlis görmüyorum ben demi