2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Tam beklenen gibi cok gizel artmış canim 4 gunde 4 kat ideali zaten masallah

Maşallah. Bir sorun görmeyince sık sık gelip stres olma diyor heralde doktorunuz:) ne güzel sağlıkla kucağıniza alın inşallah bizlere de dua edin :)

Yaa daha da mı kötüsü o genede şükürler olsun tabiki.. laf aramızda azıcık kocama nazlanıyorum fırsattan istifade güzel oluyormuş böyle yaa
Valla nazzlan kuzum bu süreçte her türlü şeyi yaşayan biziz haklarını yiyemem onlarda düşünüyor ama iğne ilaç hormon dengemi bozuyor valla bazen benim biraz nazimizi çeksinler bu yola beraber baş koyiyoruz sonuçta o çocuk sadece senin olmucak

Ahh kaderdasim yavrularımıza inşallah rabbim.hayirli bi kardes verir kuzum hiç olmayanlardaallahim bu güzel duyguyu nasip etsin kuzum.sana çift embryomu konulmustu

Ahh kaderdasim yavrularımıza inşallah rabbim.hayirli bi kardes verir kuzum hiç olmayanlardaallahim bu güzel duyguyu nasip etsin kuzum.sana çift embryomu konulmustu
Amin canım
Evet cift transfer edildi cnm zaten 2 yumurta toplandı 2 side ilerledi bin sukur....yaşım ileri doktor 30 yaşındaki bir kadının ihtimali olamaz tabi sende dedi Ama oyle iste bekliyoruz..

Senin ??

Kuzucum daha önce yazmissindir ama tekrar sormak istedim sen kaçıncı gün idrarında pozitif görmüştüm ya da kanda kaç görmüştüm kuzucum
9. Gün idrarda cok silik görmüştüm canım 10. gün sabahında da yine silik çıkmıştı 11. gün kanda pozitif çıktı. 3. Gün embriyosuydu benimki

Amin canım
Evet cift transfer edildi cnm zaten 2 yumurta toplandı 2 side ilerledi bin sukur....yaşım ileri doktor 30 yaşındaki bir kadının ihtimali olamaz tabi sende dedi Ama oyle iste bekliyoruz..

Senin ??
Benimde 2 tane dollendi kUzum bizde erkek faktörü olmasına rağmen ikisinide koydurmucsktim ama diğerini dondurursak yapısı bozulur dedi o yüzden 3. Gün çift embryo koydular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…