Hayirli uğurlu olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar sonucum çıktı 9. Günüm 105 çıktı sonuç inşAllah hayırlısıyla devamı gelir.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşAllahhh
Ayyyy hayirli olsun sagliklq gelsin kuzum.Kızlar sonucum çıktı 9. Günüm 105 çıktı sonuç inşAllah hayırlısıyla devamı gelir.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşAllahhh
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına aldırsinKızlar sonucum çıktı 9. Günüm 105 çıktı sonuç inşAllah hayırlısıyla devamı gelir.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşAllahhh
Tam beklenen gibi cok gizel artmış canim 4 gunde 4 kat ideali zatenKizlar bugünkü sonucum da çıkmış
11.gun 170
15.gun 811
19.gun 3145 yaklaşık 4 kat artmış nasıl sizce?
27 Nisanda da hem kese hem kalp için çağırdı doktor. Herkes ayrı ayrı çağırırken bizimki cok gec çağırıyor daha mı iyi bilemedim
Tebrikler canımKızlar sonucum çıktı 9. Günüm 105 çıktı sonuç inşAllah hayırlısıyla devamı gelir.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşAllahhh
Maşallah. Bir sorun görmeyince sık sık gelip stres olma diyor heralde doktorunuz:) ne güzel sağlıkla kucağıniza alın inşallahKizlar bugünkü sonucum da çıkmış
11.gun 170
15.gun 811
19.gun 3145 yaklaşık 4 kat artmış nasıl sizce?
27 Nisanda da hem kese hem kalp için çağırdı doktor. Herkes ayrı ayrı çağırırken bizimki cok gec çağırıyor daha mı iyi bilemedim
Teşekkür ederim canımTam beklenen gibi cok gizel artmış canim 4 gunde 4 kat ideali zatenmasallah
Insallahhh Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsinTeşekkür ederim canıminşallah devamı da sağlıkla gelir
herhalde öyle düşünüyor canimMaşallah. Bir sorun görmeyince sık sık gelip stres olma diyor heralde doktorunuz:) ne güzel sağlıkla kucağıniza alın inşallahbizlere de dua edin :)
Çok güldüm ve de hüzünlendim yorumlarınıza.. beklemek çok zor demi rabbim sabırlar versin inşallah tez zamanda hayırlı haberlerinizi alırız
Kuzucum daha önce yazmissindir ama tekrar sormak istedim sen kaçıncı gün idrarında pozitif görmüştüm ya da kanda kaç görmüştüm kuzucumherhalde öyle düşünüyor canimteşekkür ederim darısı hepinize olsun inşallah herkese dua ediyorum
Valla nazzlan kuzum bu süreçte her türlü şeyi yaşayan biziz haklarını yiyemem onlarda düşünüyor ama iğne ilaç hormon dengemi bozuyor valla bazen benim biraz nazimizi çeksinler bu yola beraber baş koyiyoruz sonuçta o çocuk sadece senin olmucakYaa daha da mı kötüsü ogenede şükürler olsun tabiki.. laf aramızda azıcık kocama nazlanıyorum fırsattan istifade güzel oluyormuş böyle yaa
Ahh kaderdasim yavrularımıza inşallah rabbim.hayirli bi kardes verir kuzum hiç olmayanlardaallahim bu güzel duyguyu nasip etsin kuzum.sana çift embryomu konulmustuAh canim benim benim hikayem uzuncok teşekkür ederim...5.tedavim ve de son nokta bizim için artık 2.den 1 kizim var bin sukur kardes dedik ciktik yola ama olmuyor olmadi...son bir nefes ciktik yola olursa mucize olmazsa da kismet..Herkesin kardesi olacak diye birsey yok
Heyecanlıyım hem de cok..Ya Bu defteri kapatacağım ya da evimize bir güneş daha dogacak
Rqbbim bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsün insallah
Senin kacinci tedavin ilk miCok aramazsın insallah ilkinde kavusursun bebisine
Amin canımAhh kaderdasim yavrularımıza inşallah rabbim.hayirli bi kardes verir kuzum hiç olmayanlardaallahim bu güzel duyguyu nasip etsin kuzum.sana çift embryomu konulmustu
9. Gün idrarda cok silik görmüştüm canım 10. gün sabahında da yine silik çıkmıştı 11. gün kanda pozitif çıktı. 3. Gün embriyosuydu benimkiKuzucum daha önce yazmissindir ama tekrar sormak istedim sen kaçıncı gün idrarında pozitif görmüştüm ya da kanda kaç görmüştüm kuzucum
Benimde 2 tane dollendi kUzum bizde erkek faktörü olmasına rağmen ikisinide koydurmucsktim ama diğerini dondurursak yapısı bozulur dedi o yüzden 3. Gün çift embryo koydularAmin canım
Evet cift transfer edildi cnm zaten 2 yumurta toplandı 2 side ilerledi bin sukur....yaşım ileri doktor 30 yaşındaki bir kadının ihtimali olamaz tabi sende dediAma oyle iste bekliyoruz..
Senin ??
Aynen canım benimde 3. Gün çift embryo seninde mi ciftti cnm9. Gün idrarda cok silik görmüştüm canım 10. gün sabahında da yine silik çıkmıştı 11. gün kanda pozitif çıktı. 3. Gün embriyosuydu benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?