- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
- 83
Masallah canım sen hepsini görmüşsün ne güzel darısı başımıza inşallahGördüm cnm kalp atışı felan 2 hafta sonra dedi sonra 3 olsun ilaçlar nasılsa devam dedi o yüzden 3 hafta sonra gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah canım sen hepsini görmüşsün ne güzel darısı başımıza inşallahGördüm cnm kalp atışı felan 2 hafta sonra dedi sonra 3 olsun ilaçlar nasılsa devam dedi o yüzden 3 hafta sonra gidicem
Aynen canım benimde 3. Gün çift embryo seninde mi ciftti cnm
Bana da 31 Mart'ta 2 adet dondurulmuş 3. gün embriyosu transfer edildi. 9. gün test kitinde ikinci çizgi orta derece belirgin göründü, aynı gün kanda da çıktı. Kan testini toplamda 3 kez tekrarları doktor, 2'şer gün ara ile. Hepsi en az 3 kat artmıştı. Ama sanırım tek tuttu çünkü 13. gün beta değerim 362 idi.Evet canım ciftti ama doktorum muhtemelen tek gebelik dedi beta değerine bakarak.
Tek gibi sanki cnm seninde benimde oğlumda ki değerler böyleydi sankiBana da 31 Mart'ta 2 adet dondurulmuş 3. gün embriyosu transfer edildi. 9. gün test kitinde ikinci çizgi orta derece belirgin göründü, aynı gün kanda da çıktı. Kan testini toplamda 3 kez tekrarları doktor, 2'şer gün ara ile. Hepsi en az 3 kat artmıştı. Ama sanırım tek tuttu çünkü 13. gün beta değerim 362 idi.
Rabbim sağlıkla ilerleyip kalp atışlarını duymani nasip etsin kuzumBana da 31 Mart'ta 2 adet dondurulmuş 3. gün embriyosu transfer edildi. 9. gün test kitinde ikinci çizgi orta derece belirgin göründü, aynı gün kanda da çıktı. Kan testini toplamda 3 kez tekrarları doktor, 2'şer gün ara ile. Hepsi en az 3 kat artmıştı. Ama sanırım tek tuttu çünkü 13. gün beta değerim 362 idi.
Aynı belirtileri ben regl zamanında yaşamadığım halde yaşadım ve sonuç pozitif çıktı, hiç merak etmeyin.hayirli olsun sizin adiniza cok sevindim saglikla kucaginiza alirsiniz insallah 11 nisan transfer tarihim 3. gun embriyosu ve bizimde ilk tup bebek denememiz insallah sizin gibi guzel bir sonuc aliriz. bugun transfer sonrasi 6.gunum. ama 2 gecedir kan ter icinde uyaniyorum ve ben bu durumu normal sartlarda regli oncesi yasarim
kasik agrilarimda cok adet olacakmisim gibi acikcasi umudum dusuyor gibi
yinede hakkimizda hayirlisi olsun hepimiz icin
bu sekilde kan ter icinde kalan var mi arkadaslar inanin cok merak ettim. ben transfer sonrasi bir kac talihsizlikte yasayinca endiseliyim acikcasi.
Senin de tek gibi görünüyor canım değerlerine göre hayirli sağlıklı olsun da tek yada iki fark etmezBana da 31 Mart'ta 2 adet dondurulmuş 3. gün embriyosu transfer edildi. 9. gün test kitinde ikinci çizgi orta derece belirgin göründü, aynı gün kanda da çıktı. Kan testini toplamda 3 kez tekrarları doktor, 2'şer gün ara ile. Hepsi en az 3 kat artmıştı. Ama sanırım tek tuttu çünkü 13. gün beta değerim 362 idi.
Canjm benim rahim t şeklindeydi. Embriyo tuttu ama sonra dusuk oldu kalan embriyida tek yumurta ikizi oldu onlarin da kalbi durdu. Baska doktora gittigimde zaten rahim sekli bozuk bu sekilde embriyo tutsa bile dusuk ya da kurtaj olur dediler. Operasyon oldum rahimden.Kızlar ya size bişey sorucam ben bugun eski aşılama yaptırdıgım doktoru aradım . Konustum 2 tüp bebek tedavimin de olumsuz oldugunu soyledim o bana şeyi hatırlattı . Benım rahim filmimde rahim şeklim kalp gibi çıkmıştı doktor da bana onu tedavi ettirmeden o perde kalkmadan çocuk tutmaz dedi . Histeroskopi yaptırman lazım tedavi gördüğün devlet hastanesinde yaptır dedi . Embriyo tutunmaz çünkü dedi siz ne diyosunuz ? Histeroskopi ve çizik attırma işlemine ?
Terleme bendede olmuştu son günlerde ama ben hiç belirti olarak düşünmemiştimhayirli olsun sizin adiniza cok sevindim saglikla kucaginiza alirsiniz insallah 11 nisan transfer tarihim 3. gun embriyosu ve bizimde ilk tup bebek denememiz insallah sizin gibi guzel bir sonuc aliriz. bugun transfer sonrasi 6.gunum. ama 2 gecedir kan ter icinde uyaniyorum ve ben bu durumu normal sartlarda regli oncesi yasarim
bu sekilde kan ter icinde kalan var mi arkadaslar inanin cok merak ettim. ben transfer sonrasi bir kac talihsizlikte yasayinca endiseliyim acikcasi.
cok tesekkur ederim, amin insallahTerleme bendede olmuştu son günlerde ama ben hiç belirti olarak düşünmemiştim
Doktorumda söyledi adet sancısı gibi sancılar olabilirmiş onlar normal bence sabırlı ol cnm doktorunun dediği güne kdr bekle ve testte gör sonucu..
Bu belirtilerde kişiden kişiye değişior sonuç olarak.
İnşAllah güzel haberlerini alırız
Aynı belirtileri ben regl
Aynı belirtileri ben regl zamanında yaşamadığım halde yaşadım ve sonuç pozitif çıktı, hiç merak etmeyin.
insallah hepimiz icin hayirlisi olsun sizinde gozunuz aydin, saglikla kucaklayin insallahAynı belirtileri ben regl zamanında yaşamadığım halde yaşadım ve sonuç pozitif çıktı, hiç merak etmeyin.
Yaaa..harikaa..tatlim benim...rabbim dualarimizi kabul etti...masallah dilerim katlanarakta devam eder..canim..saglicakla kucagina almayida nasip etsinn..allahim..tebrik ederim..Kızlar sonucum çıktı 9. Günüm 105 çıktı sonuç inşAllah hayırlısıyla devamı gelir.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşAllahhh
Çok çok teşekkür ederim canımmYaaa..harikaa..tatlim benim...rabbim dualarimizi kabul etti...masallah dilerim katlanarakta devam eder..canim..saglicakla kucagina almayida nasip etsinn..allahim..tebrik ederim..
Aminnnnnnnncanimin ici..dilerim..ben dahil tum arkadaslarimizin..evleri senlenir..pozitiflerle..Çok çok teşekkür ederim canımm
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh
Canimm..masallahhh... son asama kaldi..insallah..kalp sesinide duyarsin...bebisinin..hep sev..minnosunu..annesi..Kizlar bugünkü sonucum da çıkmış
11.gun 170
15.gun 811
19.gun 3145 yaklaşık 4 kat artmış nasıl sizce?
27 Nisanda da hem kese hem kalp için çağırdı doktor. Herkes ayrı ayrı çağırırken bizimki cok gec çağırıyor daha mı iyi bilemedim
Aminn bol bol dua ediorum hepimiz içinnAminnnnnnnncanimin ici..dilerim..ben dahil tum arkadaslarimizin..evleri senlenir..pozitiflerle..
Merhaba canimtedavin hayirli ugurlu olsun..insallah..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..canim hic kendini dinleme..bu transfer surecinde..belirtisi olanda oluyo olmayanda..olanlardada..ilaclarin etkiside oluyo..olmuyoda belki..o yuzden..hic takilma..elde degil biliyorum..ama dikkatini dagitmalisin..senide listemize ekleyebilirmiyim..hayirli olsun sizin adiniza cok sevindim saglikla kucaginiza alirsiniz insallah 11 nisan transfer tarihim 3. gun embriyosu ve bizimde ilk tup bebek denememiz insallah sizin gibi guzel bir sonuc aliriz. bugun transfer sonrasi 6.gunum. ama 2 gecedir kan ter icinde uyaniyorum ve ben bu durumu normal sartlarda regli oncesi yasarim
Amin canım inşallah darısı bekleyen herkese olsunCanimm..masallahhh... son asama kaldi..insallah..kalp sesinide duyarsin...bebisinin..hep sev..minnosunu..annesi..
Sonucu haber verirmisiniz inşşlaj iyi cıkcakBen birazdan gidicem teste ama ayaklarım geri geri gidioo
Kuzum şuan yaşanan herşey ilaçların etkisi o yüzden adet ya da gebelik beliritis sayıyoruz biz ama genelde kullandığımız ilaclsrin etkisi oluyor canimhayirli olsun sizin adiniza cok sevindim saglikla kucaginiza alirsiniz insallah 11 nisan transfer tarihim 3. gun embriyosu ve bizimde ilk tup bebek denememiz insallah sizin gibi guzel bir sonuc aliriz. bugun transfer sonrasi 6.gunum. ama 2 gecedir kan ter icinde uyaniyorum ve ben bu durumu normal sartlarda regli oncesi yasarim