2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Aynen canım benimde 3. Gün çift embryo seninde mi ciftti cnm

Evet canım ciftti ama doktorum muhtemelen tek gebelik dedi beta değerine bakarak.
Bana da 31 Mart'ta 2 adet dondurulmuş 3. gün embriyosu transfer edildi. 9. gün test kitinde ikinci çizgi orta derece belirgin göründü, aynı gün kanda da çıktı. Kan testini toplamda 3 kez tekrarları doktor, 2'şer gün ara ile. Hepsi en az 3 kat artmıştı. Ama sanırım tek tuttu çünkü 13. gün beta değerim 362 idi.

Tek gibi sanki cnm seninde benimde oğlumda ki değerler böyleydi sanki

Rabbim sağlıkla ilerleyip kalp atışlarını duymani nasip etsin kuzum

Aynı belirtileri ben regl zamanında yaşamadığım halde yaşadım ve sonuç pozitif çıktı, hiç merak etmeyin.

Senin de tek gibi görünüyor canım değerlerine göre hayirli sağlıklı olsun da tek yada iki fark etmez

Canjm benim rahim t şeklindeydi. Embriyo tuttu ama sonra dusuk oldu kalan embriyida tek yumurta ikizi oldu onlarin da kalbi durdu. Baska doktora gittigimde zaten rahim sekli bozuk bu sekilde embriyo tutsa bile dusuk ya da kurtaj olur dediler. Operasyon oldum rahimden.
Isterseniz bir doktorla gorusun gerekirse histeroskopi operasyonu yaparlar

Terleme bendede olmuştu son günlerde ama ben hiç belirti olarak düşünmemiştim
Doktorumda söyledi adet sancısı gibi sancılar olabilirmiş onlar normal bence sabırlı ol cnm doktorunun dediği güne kdr bekle ve testte gör sonucu..
Bu belirtilerde kişiden kişiye değişior sonuç olarak.
İnşAllah güzel haberlerini alırız

cok tesekkur ederim, amin insallah

Kızlar sonucum çıktı 9. Günüm 105 çıktı sonuç inşAllah hayırlısıyla devamı gelir.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşAllahhh
Yaaa..harikaa..tatlim benim...rabbim dualarimizi kabul etti...masallah dilerim katlanarakta devam eder..canim..saglicakla kucagina almayida nasip etsinn..allahim..tebrik ederim..

Yaaa..harikaa..tatlim benim...rabbim dualarimizi kabul etti...masallah dilerim katlanarakta devam eder..canim..saglicakla kucagina almayida nasip etsinn..allahim..tebrik ederim..
Çok çok teşekkür ederim canımm
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh

Canimm..masallahhh... son asama kaldi..insallah..kalp sesinide duyarsin...bebisinin..hep sev..minnosunu..annesi..

Merhaba canimtedavin hayirli ugurlu olsun..insallah..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..canim hic kendini dinleme..bu transfer surecinde..belirtisi olanda oluyo olmayanda..olanlardada..ilaclarin etkiside oluyo..olmuyoda belki..o yuzden..hic takilma..elde degil biliyorum..ama dikkatini dagitmalisin..senide listemize ekleyebilirmiyim..

Kuzum şuan yaşanan herşey ilaçların etkisi o yüzden adet ya da gebelik beliritis sayıyoruz biz ama genelde kullandığımız ilaclsrin etkisi oluyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…