• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Ayy Allah razı olsun canım yaa.Doktorum ikisininde kaliteli ve içinin dolu olduğunu düşünüyorum şekilleri falan bunu gösteriyor dedi ama muayene öncesi bugün 5 ile 7 arası görmemiz gerekiyor diyince bende boşluğa düştüm 2 tane sağlam çıkınca bu arada bilgisizliğimi mazur gör blast ne oluyor
Döllenme sonucu embriyo oluşur. Laboratuvar ortamında 5 gün boyunca takip edilerek geliştirilen embriyolara "blastokist" adı verilir. Embriyo blastokist evresine ulaştığında yaklaşık 100-120 hücre içerir.

5.gune gelebilen saglikli embriyolar cnm..zaten en fazla.bu aşamaya kadar labratuvarda tutulabiliyor embriyolar sonra transfer edilmeleri gerekiyor..

Döllenme sonucu embriyo oluşur. Laboratuvar ortamında 5 gün boyunca takip edilerek geliştirilen embriyolara "blastokist" adı verilir. Embriyo blastokist evresine ulaştığında yaklaşık 100-120 hücre içerir.

5.gune gelebilen saglikli embriyolar cnm..zaten en fazla.bu aşamaya kadar labratuvarda tutulabiliyor embriyolar sonra transfer edilmeleri gerekiyo

5.gune gelebilen saglikli embriyolar cnm..zaten en fazla.bu aşamaya kadar labratuvarda tutulabiliyor embriyolar sonra transfer edilmeleri gerekiyor..
Şuan senin adına da çok sevindim inşallah güzel haberler alırsın en yakın zamanda çok heyecanlı olmalısın daha ben ilaçları kullanmaya devam ediyorum opu tarihi bile belli değil aşırı heyecanlıyım seni düşünemiyorum bile ☺️☺️

Şuan senin adına da çok sevindim inşallah güzel haberler alırsın en yakın zamanda çok heyecanlı olmalısın daha ben ilaçları kullanmaya devam ediyorum opu tarihi bile belli değil aşırı heyecanlıyım seni düşünemiyorum bile ☺️☺️
Ah canim benim benim hikayem uzun🥰 cok teşekkür ederim...5.tedavim ve de son nokta bizim için artık 2.den 1 kizim var bin sukur🙏 kardes dedik ciktik yola ama olmuyor olmadi...son bir nefes ciktik yola olursa mucize olmazsa da kismet..Herkesin kardesi olacak diye birsey yok🥺

Heyecanlıyım hem de cok..Ya Bu defteri kapatacağım ya da evimize bir güneş daha dogacak🤩🥰

Rqbbim bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsün insallah🙏🙏🙏

Senin kacinci tedavin ilk mi🥰 Cok aramazsın insallah ilkinde kavusursun bebisine🙏

Ah canim benim benim hikayem uzun🥰 cok teşekkür ederim...5.tedavim ve de son nokta bizim için artık 2.den 1 kizim var bin sukur🙏 kardes dedik ciktik yola ama olmuyor olmadi...son bir nefes ciktik yola olursa mucize olmazsa da kismet..Herkesin kardesi olacak diye birsey yok🥺

Heyecanlıyım hem de cok..Ya Bu defteri kapatacağım ya da evimize bir güneş daha dogacak🤩🥰

Rqbbim bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsün insallah🙏🙏🙏

Senin kacinci tedavin ilk mi🥰 Cok aramazsın insallah ilkinde kavusursun bebisine🙏
Rabbim tekrardan sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🥰benim ilk tedavim benimde durumlar biraz karışık eşim subay 2 yıllığına Suriye'ye göreve gidecek ve çocuk sahibi olmamız için sadece 2 ayımız kaldı o yüzden elimizi hızlı tutmaya çalışıyoruz her ihtimale karşı sperm dondurma işlemini de yaptıracağız 🥰yaş 30 oldu eğer nasip olur da bu tüp bebek tedavisi olumlu sonuçlanırsa 2. Çocuk için zaman kaybetmemiş olacagiz

Saol canm. Söylemedi ama genelde herkese 5. Gün embriyosu yapılıyormuş muhtemelen eğer sağlıklı ise çarsmba, persmbe transfer olması lazım. Ararlar sizi zaten tutup tutmadığını dediler. Bide eşimin de spermi çok az çıkmıs oda sorun olur mu ki
Canim.tup bebek tedavisi oldugu iciin..esinin sperminin az olmasi onemli degil diye biliyorum ben..mantiken..labaratuar ortaminda dolledikleri icin..brnim esimde boyle bir sorun olmadigi icin cok vakif degilim canim ..bu konuya..yeterki kaliteli spermi olsun..

Kızlar merhaba bende tüp bebek tedavisine başladım ama şuan 4 yumurtam göründü ama sadece 2 tanesi gelişmiş dedi doktorum gonal f 300 merional 150 kullanıyorum ama çok umutsuzluğa kapıldım sizce bu çok mu kötü
Merhaba canim..💕💕tedavin hayirli ugurlu olsun..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasil etsin..🙏🙏💕💕Canim hic umutsuzluga kapilma...isterse 30 yumurtan olsun..30 uda toplasin..ama onemli olan..kaliteli rmbriyon olmasi..yani.30 uda dollenmeyebiloyoo....onemli olan.embriyonun dollenmesi..ve kalitesi..sansin artiyor..kalitesi iyi oldugu zamanda...icin rahat olsun.senide listemize ekleyebilirmiimn

Merhaba canim..💕💕tedavin hayirli ugurlu olsun..rabbim saglicakla kucaginada almayi nasil etsin..🙏🙏💕💕Canim hic umutsuzluga kapilma...isterse 30 yumurtan olsun..30 uda toplasin..ama onemli olan..kaliteli rmbriyon olmasi..yani.30 uda dollenmeyebiloyoo....onemli olan.embriyonun dollenmesi..ve kalitesi..sansin artiyor..kalitesi iyi oldugu zamanda...icin rahat olsun.senide listemize ekleyebilirmiimn
Çok teşekkür ederim umutlu konuşmalarınız banada umut oluyor...Rabbim nerde evlat sahibi olmak isteyen varsa kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏🙏🙏listenize eklerseniz çok sevinirim 🥰

Saol canm. Söylemedi ama genelde herkese 5. Gün embriyosu yapılıyormuş muhtemelen eğer sağlıklı ise çarsmba, persmbe transfer olması lazım. Ararlar sizi zaten tutup tutmadığını dediler. Bide eşimin de spermi çok az çıkmıs oda sorun olur mu ki
Tüp bebek için sorun olmuyor☺️ Mikroenjeksiyon yöntemi uyguluyorlar, kaliteli sperm seçilip yumurtaya enjekte ediliyor. Biz de hem sayı hem hız hem de morfoloji sıkıntısı vardı çok şükür döllenmede bir problem yaşamadık. Sizin de sorunsuz geçer inşallah

Bende cok mutluyum cok dua ettim dondurulmaya gelince cok sukrretiim bu gunleride gordum diye. Ama sonradan endiselerim artmaya basladi benim gibi olup tutan varmi diye bakalim artk nasibimizde ne varsa rabbim ol desin insallah. Transfer ne zamn
Transfer için 2. Adeti bekliyoruz. Muhtemelen Haziran. Valla benim ilk transferde 2bb kalitede 2 embriyom kalmıştı. Şimdi 4 ve 3. Kaliteye çıkması bile çok iyi. Baya takviye almıştım. Onlar iyi geldiler demek. Senin transfer?

Tüp bebek için sorun olmuyor☺️ Mikroenjeksiyon yöntemi uyguluyorlar, kaliteli sperm seçilip yumurtaya enjekte ediliyor. Biz de hem sayı hem hız hem de morfoloji sıkıntısı vardı çok şükür döllenmede bir problem yaşamadık. Sizin de sorunsuz geçer inşallah
Az önce aradılar laboratuvardan o toplanan 2 yumurta döllenmemiş. Ama takip ediyoruz hala dedi biraz kötüydü yumurtlar dedi 😒

Back