- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Biz ayni gun transfer olmadik mi canim..Yani cumartesiYok saymadım canım bugün 4. Günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz ayni gun transfer olmadik mi canim..Yani cumartesiYok saymadım canım bugün 4. Günüm
Hayır cuma oldum canım benBiz ayni gun transfer olmadik mi canim..Yani cumartesi
Senin agrı durumun falan nasıl bu arada canım . Benım adet olcakmıs gibi ağrım giriyor çıkıyor bacaklarıma vuruyor sonra hıc bısey yokmu gibi geri gidiyo .Biz ayni gun transfer olmadik mi canim..Yani cumartesi
Ben de enn ufak bir velirti yok canimSenin agrı durumun falan nasıl bu arada canım . Benım adet olcakmıs gibi ağrım giriyor çıkıyor bacaklarıma vuruyor sonra hıc bısey yokmu gibi geri gidiyo .
Tamam canim çok saolilk gün döllenme olur 24 saat sonra 1 günlük embriyo olmuş olur o yüzden ptesi dollendiyse persembe günü 3. gün embriyosu olmuş oluyor.
Benimde ayın 20 si adet günüm bu hafta sonu pazar günü test günüm. Benim doktor değişik yaaa 9. Gunu test istedi milletin 12 gun ister bizimki 9 diyo devlet ya ondan herhalde .Ben de enn ufak bir velirti yok canim
Haftaya Pazartesi adet gunum carsamba test günüm..pazartesi adet gelmezse birseyler var derim
Simdilik hiç bir belirtim yok
Canım benim arkadaşım da şuan rahim.dinlendirmede 2 ay vermiş doktoru ona çiğ et tuketmedigin sürece sıkıntı yok dedi ama yinede doktorunun dediklerine uy benceKizlar rahim dinlendirmedeyim. Market tavuğu yasak diye yemedim uzun süre. Bu aşamada da yasak mı sizler yiyor musunuz. Nasıl besleniyorsunuz rahim dinlendirme aşamasında ve transfer sonrasında
Aceleciymis hakkaten...Ama cikiyor o güne aslinda...Benim 1 kizim var 7 yasinda o da tup bebek...Ben onu 6.gun idrarda ve de kanda ogrenmistim Ah ayni hissi bir daha hepimiz yaşasakBenimde ayın 20 si adet günüm bu hafta sonu pazar günü test günüm. Benim doktor değişik yaaa 9. Gunu test istedi milletin 12 gun ister bizimki 9 diyo devlet ya ondan herhalde .
Keşke bizimkide öyle istese ay benim.doktorum da 12. Günden önce yapma dedi düşün daha transfer olmadım.persembe olacağım inşallahBenimde ayın 20 si adet günüm bu hafta sonu pazar günü test günüm. Benim doktor değişik yaaa 9. Gunu test istedi milletin 12 gun ister bizimki 9 diyo devlet ya ondan herhalde .
Canimm kaderimiz aynıymış benim de ilk denemeden bı oğlum var 3.5 yaisnda ne çok şey değişmiş ya sanada öyle geldimi sanki ilk defa tüp bebek yaptiryor gibiyimAceleciymis hakkaten...Ama cikiyor o güne aslinda...Benim 1 kizim var 7 yasinda o da tup bebek...Ben onu 6.gun idrarda ve de kanda ogrenmistim Ah ayni hissi bir daha hepimiz yaşasak
İnşallahhh yarabbımm hepimize yasatsınAceleciymis hakkaten...Ama cikiyor o güne aslinda...Benim 1 kizim var 7 yasinda o da tup bebek...Ben onu 6.gun idrarda ve de kanda ogrenmistim Ah ayni hissi bir daha hepimiz yaşasak
Ooooo senın için heycan transferden sonra baslıyorKeşke bizimkide öyle istese ay benim.doktorum da 12. Günden önce yapma dedi düşün daha transfer olmadım.persembe olacağım inşallah
Benimki bide 3. Gün ebeyosu olacak 7. Günde falanda çıkmaz ilk cocugum da 9. Gün teleskop bakılarak görülen bı çizgi vardı idrar testinde gözüm kör olmuştu ama çıktı şükürOoooo senın için heycan transferden sonra baslıyor
Bizim 5. Gün oluyorda ne oluyor yeterki tutsun 3 e 5 e bakmıyor vallaBenimki bide 3. Gün ebeyosu olacak 7. Günde falanda çıkmaz ilk cocugum da 9. Gün teleskop bakılarak görülen bı çizgi vardı idrar testinde gözüm kör olmuştu ama çıktı şükür
Ay hahaha aynen inşallah tutarda hahirli şekilde kucağımıza alırız canımBizim 5. Gün oluyorda ne oluyor yeterki tutsun 3 e 5 e bakmıyor valla
Canim naptin çıktı mu sonuç?Tüp bebek merkezinde verdim şimdi aradım hala çıkmadı diyorlar komik değilmi
Evet canim..canim..hayirlisi olsunn senin icin..insallah..rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin..beslenmene dikkat et olurmu..kac tane transfer olcakti..biz asilama olmadik henuz..sanirim..belde koy ogretmenleri oldu..ilkokul ogretmenlerinede baslamislar..sanirim..çok sağol canım öğretmensin galiba öğretmenlerede aşılama başlamış tabide tüp bebek sürecinde nasıl olursa çok zor canım benim bu arada bugün doktora gittim 21 nisan transfer tarihim
2 tane 5.gün embriyosu transfer olcak inşallah canım bu sefer çok rahatım 5.deneme olduğu için önceden transfer tarihi belli olduğunda çok kıpır kıpır olurdum şimdi sanki sıradan bişeymiş gibi geliyor artıkEvet canim..canim..hayirlisi olsunn senin icin..insallah..rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin..beslenmene dikkat et olurmu..kac tane transfer olcakti..biz asilama olmadik henuz..sanirim..belde koy ogretmenleri oldu..ilkokul ogretmenlerinede baslamislar..sanirim..
Canim benim de ilk tüp bebek denememden 4 yaşında oğlum var.tek embriyo ile tutmustu.bugün dondurulmus embriyolardan ikisi çözüldü tek koydurdum, transferim oldu eve geldik az önce.10 gün sonra sonucu ögrenecegiz kismetseCanimm kaderimiz aynıymış benim de ilk denemeden bı oğlum var 3.5 yaisnda ne çok şey değişmiş ya sanada öyle geldimi sanki ilk defa tüp bebek yaptiryor gibiyim