• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Canim benim de ilk tüp bebek denememden 4 yaşında oğlum var.tek embriyo ile tutmustu.bugün dondurulmus embriyolardan ikisi çözüldü tek koydurdum, transferim oldu eve geldik az önce.10 gün sonra sonucu ögrenecegiz kismetse
Aaaa nerdeyse aynı durumdayiz 🤗🤗 ilkinde tek mi koymuslardi cnm kaçıncı gün embryosuydu bide tek olmasını siz mi istediniz

Merhaba kizlar..kismi kapanma geldi..tup bebek tedavileri iptal olabilirmi..sizce..ilac kullaniyorum suanda..bosu bosuna kullanmis olmak istemiyorum..bilgisi olan varmi..

tedavi sürecindekilerin seyahat kısıtlamaları söz konusu değil lütfen bunlara takılıp bunları evham yapmayın kendinize. merkezlerden bir yazı alıyorsunuz o yazı ile rahat seyahat imkanınız var merak etmeyin.

Kızlar histeroskopi olmam gerekiyor, ondan sonra transfer için ne kadar beklenir?? Daha önce yaptıran oldu mu bi bilginiz var mı?

işlemden sonra 2.adetle başlıyor transfer sürecine. bende öyle olmuştu
Ne kadar uzun oldu bu işler yaa. Yumurta toplama sonrası ilk reglim şimdi. Histeroskopi bi sonraki reglle yapılacak ve onun üstüne 2 ay daha beklersem bu topikte de vadem dolar 😒
Size neden yapıldı?

Ne kadar uzun oldu bu işler yaa. Yumurta toplama sonrası ilk reglim şimdi. Histeroskopi bi sonraki reglle yapılacak ve onun üstüne 2 ay daha beklersem bu topikte de vadem dolar 😒
Size neden yapıldı?
ilk transferim başarısız olunca doktorum rahime çizik atmak için yaptı.

Ben de 2 ay once oldum histereskopi prp yapildi ve cizik atıldı...ama hic belirtim yok o ne olacak🤣🤣🤣

Back