- 21 Mart 2021
- 50
- 30
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende öğretmenim olamazsın dedi sağlık ocaginda ki doktkr tüp bebek surecindeuim şuanArkadaşlar merhaba, bir sorum olacak size tüp bebek sürecinde korona aşısı olmalı mı olmamalı mı? Ben öğretmenim aşı sırası da geldi fakat olmamayı düşünüyorum, Hiç doktoruna danışan var mı?
Ben sordum olma dediler canim...oldun diyelim en az 2 ay gebelik dusunme dediler.Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak size tüp bebek sürecinde korona aşısı olmalı mı olmamalı mı? Ben öğretmenim aşı sırası da geldi fakat olmamayı düşünüyorum, Hiç doktoruna danışan var mı?
Canım pazartesi günü örnek verdik biz Perşembe transfer olur dediler benim4. Gün mu oluyor 3. Gün mutransfer gününü de saydiysan eğer bugün 3. gün oluyor canım kana geçmesi için bile çok erken
Ben de sordum canım doktorum olma dediArkadaşlar merhaba, bir sorum olacak size tüp bebek sürecinde korona aşısı olmalı mı olmamalı mı? Ben öğretmenim aşı sırası da geldi fakat olmamayı düşünüyorum, Hiç doktoruna danışan var mı?
Bence 2 sini de koydur canim..Belli olmuyor ki 1 tanesi tutuyor geneldeKızlar merhaba beni aradılar bugün embryolar hakkında bilgi vermek için şuana kadar 2 embryo dollendi iyi gibi dedi Perşembe günü büyük ihtimalle transfer ederiz dedi ama benim 1 çocuğum var 3.5 yaşında acaba ikisinide koydursammi tek mi koydursam sizce ne yapaym akıl verin ne olur birde oğlumda da çift konmuştu tek tutmuştu sizce ne yapayım ?? Bide transfer öncesi onereceginiz bişeyler varmı? Çünkü yarın ararız Perşembe büyük ihtimalle cagiririz dedi
Tüp bebek merkezinde verdim şimdi aradım hala çıkmadı diyorlar komik değilmiÖzelde mi verdin canım? Şimdiye kadar çıkması lazım internetten falan öğrenebilirsin belki
3. gün olmuş oluyor canımCanım pazartesi günü örnek verdik biz Perşembe transfer olur dediler benim4. Gün mu oluyor 3. Gün mu
Ben sordum transfer öncesi yapma dedi yada yaparsan 2 aşıyı geçtirkten sonra 1 yada 2 ay sonra transfer olabilir dediBen de sordum canım doktorum olma dedi
çok sağol canım öğretmensin galiba öğretmenlerede aşılama başlamış tabide tüp bebek sürecinde nasıl olursa çok zor canım benim bu arada bugün doktora gittim 21 nisan transfer tarihimCanimm cok gecmis olsun..allah sifalar versin..amin canimm..amin..allah yardimcimiz olsun..canim..suan bende okuldayim..yuzyuze..cocuklqrla birlikteyiz..insallah su yasaklar gelir biran once..
Canim ben İnternet sitesinden öğrendim beni da daha yeni aradılar çünkü :) tc nosu ve hasta nosu ile öğrenebilirsin belki merkezin İnternet sitesine baksanaTüp bebek merkezinde verdim şimdi aradım hala çıkmadı diyorlar komik değilmi
canım çok erken daha 4.gün kana 5.günden sonra geçmeye başlıyor deniyorBeklicez mecbur canım ama bütün hevesim gitti . Ne diyim ki daha
O zaman dün yani pazartesi günü işlem yapmamışlar mi yani canim3. gün olmuş oluyor canım
Yo aynı kalitede çift embriyo koydular. Ben de acaba çift olabilir mi diye düşünmekten geceleri uyuyamaz oldum ya. Bunun için bir 10 gün daha beklemem gerekecek ya off stresten başım ağrıyor yeminle dünden beriCanım.masallah değerlerin çok iyi tek embryomu koydular
Hayırlı sonuçlar al canım benin güzel stresler bunlar inşallahYo aynı kalitede çift embriyo koydular. Ben de acaba çift olabilir mi diye düşünmekten geceleri uyuyamaz oldum ya. Bunun için bir 10 gün daha beklemem gerekecek ya off stresten başım ağrıyor yeminle dünden beri
ilk gün döllenme olur 24 saat sonra 1 günlük embriyo olmuş olur o yüzden ptesi dollendiyse persembe günü 3. gün embriyosu olmuş oluyor.O zaman dün yani pazartesi günü işlem yapmamışlar mi yani canim
Merhaba canım. Ben sordum hemşireme transfer sürecinde önermiyoruz dedi. Hatta ilk 3 ay da bebeğin organları oluştuğu için sıkıntı olabilirmiş. Ama sonrası için yaptırabilirsiniz dedi.Klinik olarak bu şekilde öneride bulunuyorlar. Tabi siz kendi doktorunuzdan muhakkak bilgi alın.Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak size tüp bebek sürecinde korona aşısı olmalı mı olmamalı mı? Ben öğretmenim aşı sırası da geldi fakat olmamayı düşünüyorum, Hiç doktoruna danışan var mı?
transfer gününü de saydiysan eğer bugün 3. gün oluyor canım kana geçmesi için bile çok erken