• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak size tüp bebek sürecinde korona aşısı olmalı mı olmamalı mı? Ben öğretmenim aşı sırası da geldi fakat olmamayı düşünüyorum, Hiç doktoruna danışan var mı?

Kızlar merhaba beni aradılar bugün embryolar hakkında bilgi vermek için şuana kadar 2 embryo dollendi iyi gibi dedi Perşembe günü büyük ihtimalle transfer ederiz dedi ama benim 1 çocuğum var 3.5 yaşında acaba ikisinide koydursammi tek mi koydursam sizce ne yapaym akıl verin ne olur birde oğlumda da çift konmuştu tek tutmuştu sizce ne yapayım ?? Bide transfer öncesi onereceginiz bişeyler varmı? Çünkü yarın ararız Perşembe büyük ihtimalle cagiririz dedi

Arkadaşlar merhaba, bir sorum olacak size tüp bebek sürecinde korona aşısı olmalı mı olmamalı mı? Ben öğretmenim aşı sırası da geldi fakat olmamayı düşünüyorum, Hiç doktoruna danışan var mı?
Canım bende öğretmenim olamazsın dedi sağlık ocaginda ki doktkr tüp bebek surecindeuim şuan

Ben sordum olma dediler canim...oldun diyelim en az 2 ay gebelik dusunme dediler.

Kızlar merhaba beni aradılar bugün embryolar hakkında bilgi vermek için şuana kadar 2 embryo dollendi iyi gibi dedi Perşembe günü büyük ihtimalle transfer ederiz dedi ama benim 1 çocuğum var 3.5 yaşında acaba ikisinide koydursammi tek mi koydursam sizce ne yapaym akıl verin ne olur birde oğlumda da çift konmuştu tek tutmuştu sizce ne yapayım ?? Bide transfer öncesi onereceginiz bişeyler varmı? Çünkü yarın ararız Perşembe büyük ihtimalle cagiririz dedi
Bence 2 sini de koydur canim..Belli olmuyor ki 1 tanesi tutuyor genelde

Canimm cok gecmis olsun..allah sifalar versin..amin canimm..amin..🙏🙏💕💕allah yardimcimiz olsun..canim..suan bende okuldayim..yuzyuze..cocuklqrla birlikteyiz..insallah su yasaklar gelir biran once..
çok sağol canım öğretmensin galiba öğretmenlerede aşılama başlamış tabide tüp bebek sürecinde nasıl olursa çok zor canım benim bu arada bugün doktora gittim 21 nisan transfer tarihim🙏

Canım.masallah değerlerin çok iyi tek embryomu koydular
Yo aynı kalitede çift embriyo koydular. Ben de acaba çift olabilir mi diye düşünmekten geceleri uyuyamaz oldum ya. Bunun için bir 10 gün daha beklemem gerekecek ya off stresten başım ağrıyor yeminle dünden beri 😅

Yo aynı kalitede çift embriyo koydular. Ben de acaba çift olabilir mi diye düşünmekten geceleri uyuyamaz oldum ya. Bunun için bir 10 gün daha beklemem gerekecek ya off stresten başım ağrıyor yeminle dünden beri 😅
Hayırlı sonuçlar al canım benin güzel stresler bunlar inşallah

Kizlar rahim dinlendirmedeyim. Market tavuğu yasak diye yemedim uzun süre. Bu aşamada da yasak mı sizler yiyor musunuz. Nasıl besleniyorsunuz rahim dinlendirme aşamasında ve transfer sonrasında

Merhaba canım. Ben sordum hemşireme transfer sürecinde önermiyoruz dedi. Hatta ilk 3 ay da bebeğin organları oluştuğu için sıkıntı olabilirmiş. Ama sonrası için yaptırabilirsiniz dedi.Klinik olarak bu şekilde öneride bulunuyorlar. Tabi siz kendi doktorunuzdan muhakkak bilgi alın.

Back