- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ki kapanmada özel hastaneler kapanmadı ama devlet hastaneleri kapanmıştı. Arkadaşlarım devletten özele geçtiler bunun için. İnşallah vakalar azalır kapanma olmaz ben devlette tedavi oluyorum beklemek istememMerhaba kizlar..kismi kapanma geldi..tup bebek tedavileri iptal olabilirmi..sizce..ilac kullaniyorum suanda..bosu bosuna kullanmis olmak istemiyorum..bilgisi olan varmi..
İnş cnmBu ay hepimiz güzel haberler alırız inşHayirli olsun transferinBen de 38 yaşındayım 1 kizim var 2.yi bulamadık bir türlü insallah bu kez gelmistir
İnşaallah . TesekkürlerTebrikler darısı bize insallah
Benim 3. gün embriyom bile 9. günde kanda pozitifi gösterdiyse, seninki ne bilmiyorum ama o da olduysa gösterir falan demiştir herhaldeBenimde ayın 20 si adet günüm bu hafta sonu pazar günü test günüm. Benim doktor değişik yaaa 9. Gunu test istedi milletin 12 gun ister bizimki 9 diyo devlet ya ondan herhalde .
Kaçıncı gün embriyosu ve transferden kaç gün sonra yapıldı test?Evet çıktı 17 .48 de bildirdiler. Sonuç 45...
Perşembe tekrar bakılacak . Hayırlısı olsun inşaallah hepimiz için
Cevabımı aldım. Hadi hayırlı olsun.Canım benimki 5. Gün embiroyusu 12. Gün bu gün .inşaalah hayırlısı olsun teşekkür ederim .
Insallah canim..yaa..yoksa..onca emeknbosuna gidicek..tesekkur ederimTam kapanma da ben tedavi olmuştum . Sen hiç sıkıntı yapma Allah'ın izniyle tedavini güzel geçir
Canim zatrn bulundugum sehirde tedavi olucam..seyrhat degil ama..toplama transfer islemlerini iptal ederler diye korkttum aslinda..insallah boyle bisey olmaz..yarin olmazsa ariyimm..eger oyle biseyler soz konusu ise..tedaviye hemende baslayabilirim..tedavi sürecindekilerin seyahat kısıtlamaları söz konusu değil lütfen bunlara takılıp bunları evham yapmayın kendinize. merkezlerden bir yazı alıyorsunuz o yazı ile rahat seyahat imkanınız var merak etmeyin.
Covıdli hastanın bile yumurtası toplanması gerekiyorsa, gerekli önlemler alınıp toplanıyor, bızım hastanede öyle..Insallah canim..yaa..yoksa..onca emeknbosuna gidicek..tesekkur ederim
Aynen canim..gecenkinde ozellerdede kapanmisti..tedaviye baslayanlari sadece devam ettirmlislerdi..ben oyle hatirliyorum..insallah olmaz boyle bi durum..canim..Geçen ki kapanmada özel hastaneler kapanmadı ama devlet hastaneleri kapanmıştı. Arkadaşlarım devletten özele geçtiler bunun için. İnşallah vakalar azalır kapanma olmaz ben devlette tedavi oluyorum beklemek istemem
Aslinda evet..en son..test yapip aliyolar..hastaneye..toplama transfer icin..evet haklisiniz..Covıdli hastanın bile yumurtası toplanması gerekiyorsa, gerekli önlemler alınıp toplanıyor, bızım hastanede öyle..
Tedavinizi ertelemeyin, ilk covıd cıktıgı zamanlarda tedavıye baslıcaz dedıgımızde burada herkes linc ediyordu, ama görünen o ki yarın ne olacagımızın garantisi yok..Aslinda evet..en son..test yapip aliyolar..hastaneye..toplama transfer icin..evet haklisiniz..
Valla anlamadım bende kafayı sıyırıcaz işte böyle yavaş yavaşBenim 3. gün embriyom bile 9. günde kanda pozitifi gösterdiyse, seninki ne bilmiyorum ama o da olduysa gösterir falan demiştir herhalde
Teşekkür ederim. Benim 3. gün embriyosu idi 2 adet, 9. gün testte 34,5 çıktı, 11. gün 100,2 çıktı, 13. gün yani bugün de 362,3 çıktı.Teşekkür ederim arkadaşım daha iyileri sizin olsun
Canim cok tesekkur ederim..benimde hic niyetim yok..ertleemeye..ama insallah ..yapamayiz felan demezler..onunuzude cok gormeedigimiz icin ....ama ben tedaviye basladigim icin..beni alirlar diye dusunuyorum..tedaviye..cunki..3 ay hormon ilaci kullanmis olucam...bosu bosuna..haklsiin canim..bende seninle ayni seyi dusunuyorumTedavinizi ertelemeyin, ilk covıd cıktıgı zamanlarda tedavıye baslıcaz dedıgımızde burada herkes linc ediyordu, ama görünen o ki yarın ne olacagımızın garantisi yok..
İnşallah herşey yolunda gider, hayırlı haberlerını alırız, Allahım hepımızın yardımcısı olsunCanim cok tesekkur ederim..benimde hic niyetim yok..ertleemeye..ama insallah ..yapamayiz felan demezler..onunuzude cok gormeedigimiz icin ....ama ben tedaviye basladigim icin..beni alirlar diye dusunuyorum..tedaviye..cunki..3 ay hormon ilaci kullanmis olucam...bosu bosuna..haklsiin canim..bende seninle ayni seyi dusunuyorum
Aminn insalllahh canimİnşallah herşey yolunda gider, hayırlı haberlerını alırız, Allahım hepımızın yardımcısı olsun