• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhaba kizlar..kismi kapanma geldi..tup bebek tedavileri iptal olabilirmi..sizce..ilac kullaniyorum suanda..bosu bosuna kullanmis olmak istemiyorum..bilgisi olan varmi..
Geçen ki kapanmada özel hastaneler kapanmadı ama devlet hastaneleri kapanmıştı. Arkadaşlarım devletten özele geçtiler bunun için. İnşallah vakalar azalır kapanma olmaz ben devlette tedavi oluyorum beklemek istemem :(

Benimde ayın 20 si adet günüm bu hafta sonu pazar günü test günüm. Benim doktor değişik yaaa 9. Gunu test istedi milletin 12 gun ister bizimki 9 diyo 😂 devlet ya ondan herhalde .
Benim 3. gün embriyom bile 9. günde kanda pozitifi gösterdiyse, seninki ne bilmiyorum ama o da olduysa gösterir falan demiştir herhalde 😄

tedavi sürecindekilerin seyahat kısıtlamaları söz konusu değil lütfen bunlara takılıp bunları evham yapmayın kendinize. merkezlerden bir yazı alıyorsunuz o yazı ile rahat seyahat imkanınız var merak etmeyin.
Canim zatrn bulundugum sehirde tedavi olucam..seyrhat degil ama..toplama transfer islemlerini iptal ederler diye korkttum aslinda..insallah boyle bisey olmaz..yarin olmazsa ariyimm..eger oyle biseyler soz konusu ise..tedaviye hemende baslayabilirim..

Geçen ki kapanmada özel hastaneler kapanmadı ama devlet hastaneleri kapanmıştı. Arkadaşlarım devletten özele geçtiler bunun için. İnşallah vakalar azalır kapanma olmaz ben devlette tedavi oluyorum beklemek istemem :KK43:
Aynen canim..gecenkinde ozellerdede kapanmisti..tedaviye baslayanlari sadece devam ettirmlislerdi..ben oyle hatirliyorum..insallah olmaz boyle bi durum..canim..

Aslinda evet..en son..test yapip aliyolar..hastaneye..toplama transfer icin..evet haklisiniz..
Tedavinizi ertelemeyin, ilk covıd cıktıgı zamanlarda tedavıye baslıcaz dedıgımızde burada herkes linc ediyordu, ama görünen o ki yarın ne olacagımızın garantisi yok..

Ben devlet hastanesindeyim tedaviye başlarken covid pozitif olursam opu da dahil bütün işlemler duracak diye imzamı aldılar. Gecen sene de olduğum hastanede yaş sinir olanlar amh sinir olanlar öncelikli oldu vs. Ama özel için kapanma olmadı. (Eskişehir adına konuşuyorum)

Tedavinizi ertelemeyin, ilk covıd cıktıgı zamanlarda tedavıye baslıcaz dedıgımızde burada herkes linc ediyordu, ama görünen o ki yarın ne olacagımızın garantisi yok..
Canim cok tesekkur ederim..benimde hic niyetim yok..ertleemeye..ama insallah ..yapamayiz felan demezler..onunuzude cok gormeedigimiz icin ....ama ben tedaviye basladigim icin..beni alirlar diye dusunuyorum..tedaviye..cunki..3 ay hormon ilaci kullanmis olucam...bosu bosuna..haklsiin canim..bende seninle ayni seyi dusunuyorum😍😍

Canim cok tesekkur ederim..benimde hic niyetim yok..ertleemeye..ama insallah ..yapamayiz felan demezler..onunuzude cok gormeedigimiz icin ....ama ben tedaviye basladigim icin..beni alirlar diye dusunuyorum..tedaviye..cunki..3 ay hormon ilaci kullanmis olucam...bosu bosuna..haklsiin canim..bende seninle ayni seyi dusunuyorum😍😍
İnşallah herşey yolunda gider, hayırlı haberlerını alırız, Allahım hepımızın yardımcısı olsun ❤️

Back