• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhaba canım bende 5 Nisan'da oldum transfer 6. Gün embiryosu benimde zaman geçmiyor sürekli belim kasıgım ayaklarım ağrıyor ayaklarım üşüyor adetim geçti 3 gün hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah bizlerde güzel haberler alırız inşallah canım 💚☘️🙏
Test yapmadin mi cnm bence gebesin🤩

Merhaba canım bende 5 Nisan'da oldum transfer 6. Gün embiryosu benimde zaman geçmiyor sürekli belim kasıgım ayaklarım ağrıyor ayaklarım üşüyor adetim geçti 3 gün hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah bizlerde güzel haberler alırız inşallah canım 💚☘️🙏
Ya ne güzel 🌸Hiç tanımadığım insanlardan dua almak. Ben de bugün yeni üye oldum. Duyarlılık gösterip cevap vermeniz çok mutlu etti beni🌸 Dualarımdasınız🙏

Cok korkuyorum cokkkkk🥺🥺 Belirti olmayınca insan bi umutsuzlasiyor siz de test yapana kadar boyle tedirginmiydiniz...

3 ay önceki 4. transferimde de herkes belirti yazarken ben de hic birsey yoktu tabi olumsuz sonuclandi😥 simdi de korkuyorum🙈🙈 Bi belirti ver bi sinyal gonder hadi miniğim diyorum ama😥 insallah korktuğum olmaz🙏🙏🙏

Cok korkuyorum cokkkkk🥺🥺 Belirti olmayınca insan bi umutsuzlasiyor siz de test yapana kadar boyle tedirginmiydiniz...

3 ay önceki 4. transferimde de herkes belirti yazarken ben de hic birsey yoktu tabi olumsuz sonuclandi😥 simdi de korkuyorum🙈🙈 Bi belirti ver bi sinyal gonder hadi miniğim diyorum ama😥 insallah korktuğum olmaz🙏🙏🙏
Valla ben kolum yuzunden hastaneye gittim röntgen çekilmesi lazımdı bugün doktor sordu gebelik şüphen var mı dedi . Evet ama bilmiyorum dedim kan testine bakmamız lazım yoksa röntgen olmaz dedi kan testim 0.100çıktı şok içerisindeyim . Benim büyük ihtimalle negatif moralim 0 yani . Yükselceğini zannetmem 5. Gun embriyosu bugun 4. Gün zaten 3 günde yerleşiyor sonra kan yükselmeye başlıyor benım hiççç koskocaman bir 0 🥺 2. Denememdi bu da olmadı

O tedirginlik hiç bitmiyor canım ben idrarda görünce bile rahat edemedim ertesi gün tekrar yapıp yine silik çıkınca ağladım bile. Pozitifi bile görünce bitmiyor inan acaba benimle mi hala orda mi diye dusunuyorsun. Annelik böyle sürekli tedirginlik hali demek ki. Sen de içini ferah tut hayırlı ve sağlıklı olacaksa olsun diye dua et hep 🙏

Valla ben kolum yuzunden hastaneye gittim röntgen çekilmesi lazımdı bugün doktor sordu gebelik şüphen var mı dedi . Evet ama bilmiyorum dedim kan testine bakmamız lazım yoksa röntgen olmaz dedi kan testim 0.100çıktı şok içerisindeyim . Benim büyük ihtimalle negatif moralim 0 yani . Yükselceğini zannetmem 5. Gun embriyosu bugun 4. Gün zaten 3 günde yerleşiyor sonra kan yükselmeye başlıyor benım hiççç koskocaman bir 0 🥺 2. Denememdi bu da olmadı
4. gün çok erken bence canım 5. gün embriyosu bile olsa. Bence ilaçlarını bırakma ve doktorunla konuşup öyle hareket et.

Ben öğrendim canım kendileri hala aramadilar :)) çok şükür 15. gün 811 çıkmış sonucum 🤲😊 senin ikinci test miydi ?
Değer çok iyi maşallah.
Benim 9. gün 34,5
11. gün 100,2
13. gün yani bugün 362,3 çıktı. 15. gün yaptırsam 900'ü bulur herhalde.

Ama doktorum yeni test istemedi, ilaçlara aynen devam et, 10 gün sonra ultrasona gel dedi. Şimdi nasıl geçer o 10 gün hiç bilmiyorum. 😅

Bu arada benimkiler 3. gün embriyosuydu, 2 adet. Seninki kaçıncı gün embriyosu?

😥😥 canim insallah yükselir daha cok erken...Erken yaptirdigin icin çıkmıştır bu sonuc umarim🙏🙏

Değer çok iyi maşallah.
Benim 9. gün 34,5
11. gün 100,2

Ama doktorum yeni test istemedi, ilaçlara aynen devam et, 10 gün sonra ultrasona gel dedi. Şimdi nasıl geçer o 10 gün hiç bilmiyorum. 😅

Benim de 3. gün embriyosuydu canım. Simdi aradılar doktor ctesi bir daha bakalım değerine ona göre kese günü verelim dedi. Bizimki erkenden keseye bakmaktan yana değil pek. Valla birkaç saat bile zor geçiyor bizim için benim de 4 gün nasıl geçecek bilmiyorum 🤦‍♀️😄

Değer çok iyi maşallah.
Benim 9. gün 34,5
11. gün 100,2

Canım.masallah değerlerin çok iyi tek embryomu koydular

Back