2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Hayırlı olsun darısı başımıza benimde 29 u test günü çok heyecanlıyım

İnşallah dediğin gibidir canım yarın özel hastanede bir doktora sıra aldım bakalım o ne diyecek

Ayy kızlar bugün 9. Gün yarın test vercem inş. Şiddetli bi şekilde bacaklarım ağrıyo kopacak sanki. kilometrelerce yürümüşüm gibi hissediyorum

Allah razı olsun canım bu güzel bilgiler için bende nasıl bulacağım diyordum sen aydınlattın çok teşekkür ederim hayirlisiyla bebesin tutunsun guzelcenede kucağına al canım benim

Bende ilk 6. Haftada gittim doktora keseyi gördük 8. Haftada kalp atışına gittim iyi düşün iyi olsun canım benim Allah bebeğini size bağışlasın ,

Bende ilk 6. Haftada gittim doktora keseyi gördük 8. Haftada kalp atışına gittim iyi düşün iyi olsun canım benim Allah bebeğini size bağışlasın ,
8. 9. Haftalarda kalp atışı duyanlar var bende duydum canım benim takıldığım 1 hafta küçük gözükmesi.. gelişimi durmuş olabilir diye çok korkuyorum. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama pek becerebildiğim söylenemez

Tebrikler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar Selam, dünki testimle bugünki arasında bir fark görüyor musunuz? Koyulaşma var mı sizce?

Eklentiler

• aaa.jpg
    115 KB · Görüntüleme: 60
  • bbb.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 62
  • ccc.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…