Canım süreç şöyleydi, 5 mayıs çatlatma 7 mayıs toplama 10 mayıs transfer. 8 Mayıs GONASI iğne (progesteron hormonunu tetikleyen az HCG içeren iğne-10 gün devam ettim, 17 Mayıs pazartesi bitti). 11 Mayıs çatlatma (Rahim hazırlama için)Ilaç sende ne zaman bitti canım 3 4 gün sonra ilaç etkisi olmaması lazım canım ins sende de öyledir güzel haberler duyarız
Yaaa superr ne diyorsunuzzz hadii hayirli ugurlu olsun nCanlarım sabah test yaptım, sonuç geldi: 219
Transferin onuncu günü için nasıl bu değer?
Csnim ben de daha yeniyim bu islerde ama var gozukuyorCanım süreç şöyleydi, 5 mayıs çatlatma 7 mayıs toplama 10 mayıs transfer. 8 Mayıs GONASI iğne (progesteron hormonunu tetikleyen az HCG içeren iğne-10 gün devam ettim, 17 Mayıs pazartesi bitti). 11 Mayıs çatlatma (Rahim hazırlama için)
İnşallah güzel haberlerle gelicem pazartesi :)
Evet ben de şoktayım, çok teşekkürler. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, hepimiz için dua ediyorumYaaa superr ne diyorsunuzzz hadii hayirli ugurlu olsun n
Oyle yap o zaman canım ptesiye kadar kontrol et. Ben iki gün üst üste yapmıştım 2. gün daha silik çıkmıştı hatta kimyasal oldu sanıp üzülmüştüm sende de öyle bir şey olursa üzülme kan verene kadar hiçbir şey belli olmaz.Canım ben yurtdışındayım, burada öyle hemen kan veremiyorum. pazartesi randevum. Yarın ve ertesi günü elimdeki testleri kullanıcam, koyulukm artarsa bir nebze rahatlarım :)) İnşallah dediğin gibi çıkar :)))
Cok sağol canım bemmBende deneyeyim ne olacak her şeyi yaptık yapıyoruzaçıklaman beni coook mutlu etti çok sağol canim benim sanırım senin transfer oldu ins bebesin sana sımsıkı tutunur güzel haberler alırsın
Bir şey olmaz nar suyundan ben de transferden sonra kaç gün nar suyu içtim hiçbir şey olmadı pozitifi gördüm çok şükür. Nette yazan şeyler için canınızı sıkmayınÇok üzüldüm şu anda. Doktor her şey serbest deyince transferden sonra da hiç sorgulamadan 3 gün nar suyu içtim. Teste de daha 5 gün var zaman geçmez artık
Çook sağolunBir şey olmaz nar suyundan ben de transferden sonra kaç gün nar suyu içtim hiçbir şey olmadı pozitifi gördüm çok şükür. Nette yazan şeyler için canınızı sıkmayın
Rica ederim, Amin inşallah isteyen dileyen herkese nasip olsunÇook sağolunsağlıkla huzurla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi
Tahlil gununuzde kan verin daha garanti olurİğne etkisi kaç gün bilemedim. İnşallah dediğiniz gibidir :))
Teşekkür ederim, tek embriyo :)
Teşekkür ederim ama iğne etkisi geçmedi diye düşünüyorum. yarın ya da pazar koyulaşmasına bakıcam :)Csnim ben de daha yeniyim bu islerde ama var gozukuyormasallah tebrikk ederim
Öyle mi canım, hmm, çok ilginç... o zaman neticeyi almadan yasa boğulmayımOyle yap o zaman canım ptesiye kadar kontrol et. Ben iki gün üst üste yapmıştım 2. gün daha silik çıkmıştı hatta kimyasal oldu sanıp üzülmüştüm sende de öyle bir şey olursa üzülme kan verene kadar hiçbir şey belli olmaz.
Öyle evet, en net sonuç kan :) internette de bu şekilde yazmış doktorlar :)Tahlil gununuzde kan verin daha garanti olur
Aynen canım ben ilk gün ilk idrarla yapmamıştım ertesi gün ilk idrarla yapayım daha net çıkar dedim ama tam tersi olmuştu :) o yüzden idrarda öyle bir şey çıkarsa takılma hiç. 2 gün sonra öğreneceksin zaten nasipseÖyle mi canım, hmm, çok ilginç... o zaman neticeyi almadan yasa boğulmayım
Okadar umut oldunuz ki bana insallah bende de tutar 3.gun emriyosu transferim olucak.Öyle evet, en net sonuç kan :) internette de bu şekilde yazmış doktorlar :)
Herşey tamammen pazartesi bitmiş canım allahin izniyle ilaçların etkisi değildir bebisin seninle ama yarında bi yap test bakalım ne çıkacak güzel sonuçlar alacağız insCanım süreç şöyleydi, 5 mayıs çatlatma 7 mayıs toplama 10 mayıs transfer. 8 Mayıs GONASI iğne (progesteron hormonunu tetikleyen az HCG içeren iğne-10 gün devam ettim, 17 Mayıs pazartesi bitti). 11 Mayıs çatlatma (Rahim hazırlama için)
İnşallah güzel haberlerle :)
Vajinal ultrasonla mi karından mi baktı?Kızlar bugün 6+6 haftalık gebe olarak kalp atışı duymaya gittim.kese ve yolk gözüküyor. Ama Doktor kalp atışınının olmadığını ve gelişiminin 1 hafta geriden geldiğini belki de gelişimin tamamen durmuş olabileceğini söyledi. 3 gün sonra gel gene bakıcam dedi. Dünyam başıma yıkıldı. İsyan etmek istemiyorum rabbimin takdiri ama çok moralim bozuldu. Çok umutsuz konuştu doktor. Yaşayan var mı tanıdığınız bildiğiniz birileri varmı? Nolcak şimdi?
Vajinal ultrasonla mi karından mi baktı
1 hafta geriden geliyorsa kalp atışı duyulmamasi çok normal canım şuan daha 5 haftalık görünüyor seninki birkaç gün bile çok fark ediyor ben 6+3 diye gitmiştim 6+1 çıkmıştı ve kalp atışını vajinal ultrason ile duymuştuk. Birkaç gün sonra duyabilirsin sen deİkisini de yaptı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?