2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Ilaç sende ne zaman bitti canım 3 4 gün sonra ilaç etkisi olmaması lazım canım ins sende de öyledir güzel haberler duyarız
Canım süreç şöyleydi, 5 mayıs çatlatma 7 mayıs toplama 10 mayıs transfer. 8 Mayıs GONASI iğne (progesteron hormonunu tetikleyen az HCG içeren iğne-10 gün devam ettim, 17 Mayıs pazartesi bitti). 11 Mayıs çatlatma (Rahim hazırlama için)

İnşallah güzel haberlerle gelicem pazartesi :)

Csnim ben de daha yeniyim bu islerde ama var gozukuyor masallah tebrikk ederim

Oyle yap o zaman canım ptesiye kadar kontrol et. Ben iki gün üst üste yapmıştım 2. gün daha silik çıkmıştı hatta kimyasal oldu sanıp üzülmüştüm sende de öyle bir şey olursa üzülme kan verene kadar hiçbir şey belli olmaz.

Bende deneyeyim ne olacak her şeyi yaptık yapıyoruz açıklaman beni coook mutlu etti çok sağol canim benim sanırım senin transfer oldu ins bebesin sana sımsıkı tutunur güzel haberler alırsın
Cok sağol canım bemm evet 3 gün oldu transfer olalı insallah hepimizin ki sıkı sıkı tutunur ben markette dimesin cam şişede olanını buldum. Büyük markette bulabildim %100 organik yazıyordu. Dimesi bulman kolay olur

Çok üzüldüm şu anda. Doktor her şey serbest deyince transferden sonra da hiç sorgulamadan 3 gün nar suyu içtim. Teste de daha 5 gün var zaman geçmez artık
Bir şey olmaz nar suyundan ben de transferden sonra kaç gün nar suyu içtim hiçbir şey olmadı pozitifi gördüm çok şükür. Nette yazan şeyler için canınızı sıkmayın

Öyle mi canım, hmm, çok ilginç... o zaman neticeyi almadan yasa boğulmayım

Öyle mi canım, hmm, çok ilginç... o zaman neticeyi almadan yasa boğulmayım
Aynen canım ben ilk gün ilk idrarla yapmamıştım ertesi gün ilk idrarla yapayım daha net çıkar dedim ama tam tersi olmuştu :) o yüzden idrarda öyle bir şey çıkarsa takılma hiç. 2 gün sonra öğreneceksin zaten nasipse

Kızlar bugün 6+6 haftalık gebe olarak kalp atışı duymaya gittim.kese ve yolk gözüküyor. Ama Doktor kalp atışınının olmadığını ve gelişiminin 1 hafta geriden geldiğini belki de gelişimin tamamen durmuş olabileceğini söyledi. 3 gün sonra gel gene bakıcam dedi. Dünyam başıma yıkıldı. İsyan etmek istemiyorum rabbimin takdiri ama çok moralim bozuldu. Çok umutsuz konuştu doktor. Yaşayan var mı tanıdığınız bildiğiniz birileri varmı? Nolcak şimdi?

Herşey tamammen pazartesi bitmiş canım allahin izniyle ilaçların etkisi değildir bebisin seninle ama yarında bi yap test bakalım ne çıkacak güzel sonuçlar alacağız ins

Vajinal ultrasonla mi karından mi baktı?

İkisini de yaptı canım
1 hafta geriden geliyorsa kalp atışı duyulmamasi çok normal canım şuan daha 5 haftalık görünüyor seninki birkaç gün bile çok fark ediyor ben 6+3 diye gitmiştim 6+1 çıkmıştı ve kalp atışını vajinal ultrason ile duymuştuk. Birkaç gün sonra duyabilirsin sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…