• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Selam kızlar uzun emek sonucunda bugün pozitif sonucu gördük çok şükür 🙏 ilk kez oksapar sürekli kullanarak transfer yapıldı ve transfer 9. günü 437 beta hcg çıktı. Umudunuzu hiçbizaman kaybetmeyin . İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Hayırlı olsun darısı başımıza benimde 29 u test günü çok heyecanlıyım😀😀

1 hafta geriden geliyorsa kalp atışı duyulmamasi çok normal canım şuan daha 5 haftalık görünüyor seninki birkaç gün bile çok fark ediyor ben 6+3 diye gitmiştim 6+1 çıkmıştı ve kalp atışını vajinal ultrason ile duymuştuk. Birkaç gün sonra duyabilirsin sen de
İnşallah dediğin gibidir canım yarın özel hastanede bir doktora sıra aldım bakalım o ne diyecek

Ayy kızlar bugün 9. Gün yarın test vercem inş. Şiddetli bi şekilde bacaklarım ağrıyo kopacak sanki.😱 kilometrelerce yürümüşüm gibi hissediyorum

Cok sağol canım bemm 😍 evet 3 gün oldu transfer olalı 😊 insallah hepimizin ki sıkı sıkı tutunur 🤲🏻 ben markette dimesin cam şişede olanını buldum. Büyük markette bulabildim %100 organik yazıyordu. Dimesi bulman kolay olur 🤗
Allah razı olsun canım bu güzel bilgiler için bende nasıl bulacağım diyordum sen aydınlattın çok teşekkür ederim 🤗😁 hayirlisiyla bebesin tutunsun guzelcenede kucağına al canım benim 🥰😗😀

Kızlar bugün 6+6 haftalık gebe olarak kalp atışı duymaya gittim.kese ve yolk gözüküyor. Ama Doktor kalp atışınının olmadığını ve gelişiminin 1 hafta geriden geldiğini belki de gelişimin tamamen durmuş olabileceğini söyledi. 3 gün sonra gel gene bakıcam dedi. Dünyam başıma yıkıldı. İsyan etmek istemiyorum rabbimin takdiri ama çok moralim bozuldu. Çok umutsuz konuştu doktor. Yaşayan var mı tanıdığınız bildiğiniz birileri varmı? Nolcak şimdi?
Bende ilk 6. Haftada gittim doktora keseyi gördük 8. Haftada kalp atışına gittim iyi düşün iyi olsun canım benim Allah bebeğini size bağışlasın ,🙏

Bende ilk 6. Haftada gittim doktora keseyi gördük 8. Haftada kalp atışına gittim iyi düşün iyi olsun canım benim Allah bebeğini size bağışlasın ,🙏
8. 9. Haftalarda kalp atışı duyanlar var bende duydum canım benim takıldığım 1 hafta küçük gözükmesi.. gelişimi durmuş olabilir diye çok korkuyorum. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama pek becerebildiğim söylenemez☹️

Selam kızlar uzun emek sonucunda bugün pozitif sonucu gördük çok şükür 🙏 ilk kez oksapar sürekli kullanarak transfer yapıldı ve transfer 9. günü 437 beta hcg çıktı. Umudunuzu hiçbizaman kaybetmeyin . İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Tebrikler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♥️

Kızlar Selam, dünki testimle bugünki arasında bir fark görüyor musunuz? Koyulaşma var mı sizce?

Eklentiler

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    115 KB · Görüntüleme: 60
  • bbb.jpg
    bbb.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 62
  • ccc.jpg
    ccc.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 53
Back