- 14 Mayıs 2019
- 63
- 83
- 38
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun darısı başımıza benimde 29 u test günü çok heyecanlıyımSelam kızlar uzun emek sonucunda bugün pozitif sonucu gördük çok şükür ilk kez oksapar sürekli kullanarak transfer yapıldı ve transfer 9. günü 437 beta hcg çıktı. Umudunuzu hiçbizaman kaybetmeyin . İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
İnşallah dediğin gibidir canım yarın özel hastanede bir doktora sıra aldım bakalım o ne diyecek1 hafta geriden geliyorsa kalp atışı duyulmamasi çok normal canım şuan daha 5 haftalık görünüyor seninki birkaç gün bile çok fark ediyor ben 6+3 diye gitmiştim 6+1 çıkmıştı ve kalp atışını vajinal ultrason ile duymuştuk. Birkaç gün sonra duyabilirsin sen de
Hadi inşallah güzel haberler verirsiniz Transferiniz yapılırken çikolata kistiniz var mıydıAyy kızlar bugün 9. Gün yarın test vercem inş. Şiddetli bi şekilde bacaklarım ağrıyo kopacak sanki. kilometrelerce yürümüşüm gibi hissediyorum
İnşşşşş,Evet varr Malesef atsan atılmıyo satsan satılmıyoHadi inşallah güzel haberler verirsiniz Transferiniz yapılırken çikolata kistiniz var mıydı
Benimde var birazda büyük bakalım temmuzda transfer olacak sanırımİnşşşşş,Evet varr Malesef atsan atılmıyo satsan satılmıyo
Allah razı olsun canım bu güzel bilgiler için bende nasıl bulacağım diyordum sen aydınlattın çok teşekkür ederim hayirlisiyla bebesin tutunsun guzelcenede kucağına al canım benimCok sağol canım bemm evet 3 gün oldu transfer olalı insallah hepimizin ki sıkı sıkı tutunur ben markette dimesin cam şişede olanını buldum. Büyük markette bulabildim %100 organik yazıyordu. Dimesi bulman kolay olur
Nasip inşallah tutunur ikimizinkide. Bu kistle bu savaşı kazanırız inşBenimde var birazda büyük bakalım temmuzda transfer olacak sanırım
Aminn hepimizin insallahhhAllah razı olsun canım bu güzel bilgiler için bende nasıl bulacağım diyordum sen aydınlattın çok teşekkür ederim hayirlisiyla bebesin tutunsun guzelcenede kucağına al canım benim
Bende ilk 6. Haftada gittim doktora keseyi gördük 8. Haftada kalp atışına gittim iyi düşün iyi olsun canım benim Allah bebeğini size bağışlasın ,Kızlar bugün 6+6 haftalık gebe olarak kalp atışı duymaya gittim.kese ve yolk gözüküyor. Ama Doktor kalp atışınının olmadığını ve gelişiminin 1 hafta geriden geldiğini belki de gelişimin tamamen durmuş olabileceğini söyledi. 3 gün sonra gel gene bakıcam dedi. Dünyam başıma yıkıldı. İsyan etmek istemiyorum rabbimin takdiri ama çok moralim bozuldu. Çok umutsuz konuştu doktor. Yaşayan var mı tanıdığınız bildiğiniz birileri varmı? Nolcak şimdi?
8. 9. Haftalarda kalp atışı duyanlar var bende duydum canım benim takıldığım 1 hafta küçük gözükmesi.. gelişimi durmuş olabilir diye çok korkuyorum. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama pek becerebildiğim söylenemezBende ilk 6. Haftada gittim doktora keseyi gördük 8. Haftada kalp atışına gittim iyi düşün iyi olsun canım benim Allah bebeğini size bağışlasın ,
Ah inşallah Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimizeNasip inşallah tutunur ikimizinkide. Bu kistle bu savaşı kazanırız inş
Tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsinCanlarım sabah test yaptım, sonuç geldi: 219
Transferin onuncu günü için nasıl bu değer?
Çok teşekkürler, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahTebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Tebrikler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSelam kızlar uzun emek sonucunda bugün pozitif sonucu gördük çok şükür ilk kez oksapar sürekli kullanarak transfer yapıldı ve transfer 9. günü 437 beta hcg çıktı. Umudunuzu hiçbizaman kaybetmeyin . İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Var canım bugun ku daha koyuKızlar Selam, dünki testimle bugünki arasında bir fark görüyor musunuz? Koyulaşma var mı sizce?
Çok teşekkür ederim canım inşallah , Allah isteyen herkese nasip etsinTebrikler Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin