• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Pzt son dozu yaptım, bu yaptığım çatlatma iğnesi değil ama, progestan duphaston a benzeyen bir iğne, rahmi besliyormuş. Çatlatmayı transferin ertesi günü 11inde yapmıştım.
Catlatmanin etkisi 6-10 gün içinde geçiyor canım. geçmiştir diye düşünüyorum sendeki de tam 10 gün olmuş çünkü. Diğeri beta içermiyor sanırım. Testte de belirgin çıkmış bence gebelik var gibi 😊 kan verme şansın varsa hemen ver bence için rahat eder

Catlatmanin etkisi 6-10 gün içinde geçiyor canım. geçmiştir diye düşünüyorum sendeki de tam 10 gün olmuş çünkü. Diğeri beta içermiyor sanırım. Testte de belirgin çıkmış bence gebelik var gibi 😊 kan verme şansın varsa hemen ver bence için rahat eder
Canım ben yurtdışındayım, burada öyle hemen kan veremiyorum. pazartesi randevum. Yarın ve ertesi günü elimdeki testleri kullanıcam, koyulukm artarsa bir nebze rahatlarım :)) İnşallah dediğin gibi çıkar :)))

Kızlar transfer sonrası nar suyu içmeye devam ediyorum. Doğru yapıyor muyum, bir zararı olur mu? Bilgisi olan var mı?
Bildiğim kadarıyla kan sulandırıcı etkisi var içmeseniz daha iyi olur gibi. İçtiğiniz için de evhamlanmayın ama sonuçta günde litrelerce nar suyu içmediniz 🤲🏼🤗

Canım ben yurtdışındayım, burada öyle hemen kan veremiyorum. pazartesi randevum. Yarın ve ertesi günü elimdeki testleri kullanıcam, koyulukm artarsa bir nebze rahatlarım :)) İnşallah dediğin gibi çıkar :)))
Çok tebrik ederim 🙏🏼 İnşallah hep koyulaşıır, kan tahlilinde de yüksek sonuç gelsiin 😍

Verdoğan
Canım benm iyi kalınlastı ama burada okuduklarım tecrübelerden ötürü ben adetliyken daha hemen narsuyuna başladım. Her sabah 1 bardak içtim organik sıkılmıslar satılıyor. Transfer gününe kadar içtim . 15 gün felan yani toplamda. Bilmiyorum etkisi nekadar oldu ama olmuştur

Canım benm iyi kalınlastı ama burada okuduklarım tecrübelerden ötürü ben adetliyken daha hemen narsuyuna başladım. Her sabah 1 bardak içtim organik sıkılmıslar satılıyor. Transfer gününe kadar içtim . 15 gün felan yani toplamda. Bilmiyorum etkisi nekadar oldu ama olmuştur herhaldr
Bende deneyeyim ne olacak her şeyi yaptık yapıyoruz 🤗 açıklaman beni coook mutlu etti çok sağol canim benim sanırım senin transfer oldu ins bebesin sana sımsıkı tutunur güzel haberler alırsın 🥰😇😊

Selam kızlar, günaydın :KK15:

Bugün (3. Gün) embriyo transferimin 11. Günü, erken test yaptım. Sizce durumlar nasıl? İğne etkisi geçmiş midir? Kuruma çizgisi mi, yoksa hamile miyim? 24ü kan vereceğim.
Eki Görüntüle 2853550
Ilaç sende ne zaman bitti canım 3 4 gün sonra ilaç etkisi olmaması lazım canım ins sende de öyledir güzel haberler duyarız 😄😇😍

Çok üzüldüm şu anda. Doktor her şey serbest deyince transferden sonra da hiç sorgulamadan 3 gün nar suyu içtim. Teste de daha 5 gün var zaman geçmez artık 😢
Allahin izniyle 3 günlükten birşey olmaz canım strese hiç sokma kendini canım benim bebeğin seninle birliktedir güzel haberlerde alırsın 😊😇🥰

Back