2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Bende seninkilere ek olarak prograf , climara bant, prednol, proluton igne var. Banada pozitifi görürsen kalp atışına kadar devam dedi . Darısı başıma
Gözün Aydın, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah

Canım ben estrofem(günde 4), Progestan Depot haftalık iğne, prolutex Sabah akşam günde iki iğne, Progestan fitil(günde 2), climara bant 3 günde 1 tane), coraspin, 4 mg prednol, folidoce ve devit damla kullaniyorum.

Amin canım çok zor bi süreç olunca insan kaybetmekten korkuyor. Hayırlısıyla sende güzel haberler verirsin inşallah

tebrik ederim, benimn de 10 mayıstı transferim. 25i kan vericem, hayırlısı :) Sağlıkla artsın değerleriniz

Kızlarrr transferimin 4.günündeyim gaz sancım hep vardı ama bugun daha bi şiş kasıklarım ağrı girip duruyor öksürüp hapşıramıyorum direk kasılıyor böyle yaşayan oldu mu ?

Pozitifi alanlara sağlıkla kucağına almayı sabır içinde bekleyenlere bian önce pozitifi almayı nasip etsin rabbim transfer öncesi kilonun etkili olduğunu düşünuyormusunuz tutunmada acaba

Kalitesi ypnunde söylemedim ben onu söyle anlatayım denek ıstedigim 5 AA yüzde yüz tutar demem asla çokça da gördük tutmadığı olabiliyor embriyologum bana söyle açıkladı ben kalitesini sormuştum bize göre iyi dedi ama içini bilemem dedi günüyle uyumlu mu hücre bölünmesi beklediğimiz gibi mi gününe göre bakıp karar veriyoruz dedi içini bizi bilemeyiz ki dedi söyle düşünün dedi dış görünüşe bakıp fiziksel ozelliklerimizi spyleriz ama içine bakamayız ruh halini bilemeyiz değil mi dedi ben de sağlıklı her acıdan sağlıklı embriyo tutunur olayını kalitesini baz almadan söylemek istedim takdir Rabbimin nasip olamadıktan sonra hiç olana ama olacaksa da hiçbir şey engel olamaz 2 bc bile tutulabilir

Kızlarrr transferimin 4.günündeyim gaz sancım hep vardı ama bugun daha bi şiş kasıklarım ağrı girip duruyor öksürüp hapşıramıyorum direk kasılıyor böyle yaşayan oldu mu ?
evet canım merak etme bana da olmuştu, ilaçlar yapıyor. Papatya ve Melisa çayı içmemi söylemişti doktorum. çok ağrın varsa parol veya paracetamol ağrı kesici kullanabilirsin.

evet canım merak etme bana da olmuştu, ilaçlar yapıyor. Papatya ve Melisa çayı içmemi söylemişti doktorum. çok ağrın varsa parol veya paracetamol ağrı kesici kullanabilirsin.
Papatya içebileceğimi bilmiyordum canım sağol içicem tamam evde var.

Pozitifi alanlara sağlıkla kucağına almayı sabır içinde bekleyenlere bian önce pozitifi almayı nasip etsin rabbim transfer öncesi kilonun etkili olduğunu düşünuyormusunuz tutunmada acaba
İyi akşamlar canım ben kendimden yola çıkayım boyuma göre çok çok fazla kilom o kadar tedavi ilaçlardan yani ama çok şükür tutundu belkide kişiden kişiye değişiyordur bende etkili olmadı çok şükür

Canim transferde bitki cayi icilmez. Benim onceki dr um yasaklamisti. Riske atma.
İçmedim dayandım uyuyunca geçti sürekli ağırmıyor zaten. Bitki çaylarını banada yasakladı doktorum ama papatya masumdur diye düşündüm yine de içmiyim ben sağol canım

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Dr falan birşey dedim kilo verin faydası olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…