• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Dr falan birşey dedim kilo verin faydası olur diye
Amin canım Allah'ım sağ selim hepimize nasip etsin ya ben ege üniversitesine gidiyordum hiç bişey demediler dikkat ediyordum ama anlamsızca kilo aldım sadece transfer günü doktor biraz kilon var vermelisin dedi ama zaten transferden 3 hatta önce abur cubur paketli tüm gıdalar yasaklanmıştı transferden sonrada az yağlı baharatsiz tuzsuz yemekler yedim 2 hafta yine yasaktı tabi herkesin farklidir

Kızlar 10 mayısta dondurulmuş embriyo tranferi yapıldı dün test yaptırdım pozitif çıktı, doktorum estrofem, progestan dex, progestan fitil, corasprin ve oksapar ve folik asit kullanmaya devam etmemi söyledi. Siz hangi ilaçları kullandınız yada kullanıyosunuz?
Çok sevindim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Kuzum çok pardon ya 😔 cevat hocada hsg çektirip hamile kalmamışmıydın karıştırdımmı ya
Sanırsam yanlış kişiyle karıştırdın bende Cevat beyde hsg çekindim ama tüp bebekle hamile kaldım 2ay ince düşük yaptim bende birşey demedim hepimizin derdi ortak sonuçta😌

Sanırsam yanlış kişiyle karıştırdın bende Cevat beyde hsg çekindim ama tüp bebekle hamile kaldım 2ay ince düşük yaptim bende birşey demedim hepimizin derdi ortak sonuçta😌
Bende tüp bebek yaptırdım sonucumu bekliyorum rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Kızlar progesteron iğne göbekten yapılır mı? Yoksa sadece kalça ve koldan mı yapılır?
Siz nereden yapıyorsunuz?

Bugün 5.günüm hatta lekelenmem oldu üzgünüm nasip bakalım yarın idrar testi yapacağım 😔
Hiç moralini bozma öyle lekesi olup tutunma kanaması olan arkadaşlar oluyor seninkide belki öyledir kaçıncı gün kalitesi nedydi embriyonun rabbim verirse hiç birinin önemi yok aslında.6.gun erken degilmi Dr dedi yap foye

Kızlar progesteron iğne göbekten yapılır mı? Yoksa sadece kalça ve koldan mı yapılır?
Siz nereden yapıyorsunuz?
Canım iki türlü iğnesi var göbekten ve Kastan olanı. Ben göbekten olanını aldım evde kendim yapabileyim diye biraz pahalı ama en azından hastaneye gtmek zorunda kalmıyorum hem daha acısız

Hiç moralini bozma öyle lekesi olup tutunma kanaması olan arkadaşlar oluyor seninkide belki öyledir kaçıncı gün kalitesi nedydi embriyonun rabbim verirse hiç birinin önemi yok aslında.6.gun erken degilmi Dr dedi yap foye
Yok canım doktor demedi ama 6.günde silikte olsa görenler var. Kararsızım kanamayı görünce vazgeçtim 😔
Kalitesi 5aa idi. 5.gün embriyosuydu .
5.gün embriyolarında dha erken çıkıyormuş canım o yüzden yapayım dedim ama işte

Canım iki türlü iğnesi var göbekten ve Kastan olanı. Ben göbekten olanını aldım evde kendim yapabileyim diye biraz pahalı ama en azından hastaneye gtmek zorunda kalmıyorum hem daha acısız
Hımm bunu bilmiyordum, hepsi aynı zannediyordum, benim ki kas altına, derin yere yapın yazıyor. Hazır iğne değil, Bide 30 günlük. Acaba dr. Söylesem göbekten yapılandan reçete yazar mı? Yani senin kullandığınla benim kullandığımın içeriği farklı mıdır?

Back