• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Selam kızlar, günaydın :KK15:

Bugün (3. Gün) embriyo transferimin 11. Günü, erken test yaptım. Sizce durumlar nasıl? İğne etkisi geçmiş midir? Kuruma çizgisi mi, yoksa hamile miyim? 24ü kan vereceğim.
1.jpg

Eklentiler

• 2.jpg
    2.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 37
  • 3.jpg
    3.jpg
    40,9 KB · Görüntüleme: 43

Bugün (3. Gün) embriyo transferimin 11. Günü, erken test yaptım. Sizce durumlar nasıl? İğne etkisi geçmiş midir? Kuruma çizgisi mi, yoksa hamile miyim? 24ü kan vereceğim.
Eki Görüntüle 2853550
Görülüyor ikinci çizgi hamilesin 👏👏👏ama o iğnenin etkisi kaç gunmus ins göründüğü gibidir😀😀😀👏👏👏👏👍👍

Eki Görüntüle 2853550
Silik cizgi var insallah guzel haberlerini aliriz. Kac emriyo transferi oldunuz

Nette transfer sonrası nar suyu hurma maydonoz nane yemeyin diyor ben bu yazdıklarımı yemedim sen bilirsin gene de
Çok üzüldüm şu anda. Doktor her şey serbest deyince transferden sonra da hiç sorgulamadan 3 gün nar suyu içtim. Teste de daha 5 gün var zaman geçmez artık 😢

Çok üzüldüm şu anda. Doktor her şey serbest deyince transferden sonra da hiç sorgulamadan 3 gün nar suyu içtim. Teste de daha 5 gün var zaman geçmez artık 😢
Bak üzülme nette yazıyordu kesin bilgi mi bilmiyorum maydonozu ve naneyi biliyorum cnm üzme kendini hamile olup neler yapıyor anne adayları nasipte varsa tutmuştur zaten seni kaçıncı denemen bu gönlünü ferah tut Dr lar daha iyisini bilirler 😉

İnşallah tutmuştur 🙏 3. denemem. Amh düşük. Her defasında 1 embriyo elde ediliyor, havuz yöntemiyle 2 tane birikince transfer yaptırdık. Neyse yapacak bir şey yok dua etmekten başka, hepimizin hakkında hayırlısı 🙏

Tamam canım benim ilk idrarla yapıcam :)) paylaşırım burada. Göbeğinden 3 parmak aşağı bölgeye öyle bir kramp giriyor ki, bıçak aniden batıyor bazen hareket edemiyorum. dinlenince geçiyor sanki bişi yok... Şuan çok az miktarı... İnşallah hayır olur kuzum :)

İnşallah dediğin gibidir :) :dua:

Evet canım 3. gün, tek koydular çünkü 2 yumurtam vardı sadece, amh düşük rezerv az bende. doktor tedaviyi es geçmek istemedi. 2 yumurtadan 1 i döllendi, o da aa kaliteydi.

Bununla ilgili çok örnek vaka okudum, ama başımıza gelince acaba bir sorun mu var diye düşünmeden edemiyoruz. İnşallah dediğiniz gibi bir durumdur. BU tüp süreci öyle anlatılan gibi kolay değil, yaşamayan bilemez. Maddi yönünü geçtim hormonların yarattığı psikolojik ve fizyolojik etkileri çok fazla.. rabbim güç versin yaşayanlara... Moralimi sizin gibi yazan arkadaşlar sağolsunlar -ki iyi ki varsınız- daha iyi yaptınız, teşekkür ederim :KK200::KK200::KK200: Geçen ay da buna benzer kanamam olunca hemen kan vermeye gel demişti, progestanı bırakmamıştım. negatif cıkınca progestanı da bıraktırdı.. Almanya da yaşıyorum, 2 hafta klinik tatile giriyor şansıma. öyle ha diyince de randevu alınamıyor. pzt kan verme günüm, o günü beklerim sanırım. :dua:
Toplarken 2 tane mi toplandı canım? Sona 1 tane AA kalite mi kaldı yani?
Bu arada benim amh 3.31 çok iyi dedi doktor ama şimdi toplanmaya hazır olan 6 folikül gözüküyor. Bende de az çıktı. Ben minyonum kilom 50 boyum 160 bununla bir alakası var mıdır sizce?

Toplarken 2 tane mi toplandı canım? Sona 1 tane AA kalite mi kaldı yani?
Bu arada benim amh 3.31 çok iyi dedi doktor ama şimdi toplanmaya hazır olan 6 folikül gözüküyor. Bende de az çıktı. Ben minyonum kilom 50 boyum 160 bununla bir alakası var mıdır sizce?
evet canım 6 tane ilk günlerde göründü, ama 2 tanesi döllenme kapasitesindeydi. Normalde biliyorum böyle bir durumda 1 ay daha beklenir, yumurtalara havuzlama yapılır fakar doktorum şansımız yüksek deneyelim dedi. 2 yumiş alındı, 1i 3. güne gidebildi, o da AA kaliteydi. Minyonlukla alakalı değil kuzum, amh düşük (0,67) rezerv normale göre az.. Yumişlerim inat etmiş büyümemiş...

evet canım 6 tane ilk günlerde göründü, ama 2 tanesi döllenme kapasitesindeydi. Normalde biliyorum böyle bir durumda 1 ay daha beklenir, yumurtalara havuzlama yapılır fakar doktorum şansımız yüksek deneyelim dedi. 2 yumiş alındı, 1i 3. güne gidebildi, o da AA kaliteydi. Minyonlukla alakalı değil kuzum, amh düşük (0,67) rezerv normale göre az.. Yumişlerim inat etmiş büyümemiş...
Sende 6 tane görünene doktor toplamadan önce 6 yumurta toplayacaz gibi mi görünüyor demişti? 6 tane göründüğü zaman kaç mm idiler hatırlıyormusun cnm? Acaba bende de en son 1-2 folikül mü toplanacak. Bak şimdi kafamda deli sorular 🙈

İnşallah tutmuştur 🙏 3. denemem. Amh düşük. Her defasında 1 embriyo elde ediliyor, havuz yöntemiyle 2 tane birikince transfer yaptırdık. Neyse yapacak bir şey yok dua etmekten başka, hepimizin hakkında hayırlısı 🙏
İns bu sefer bebeğin seninle.olsun dua et rahat olmaya çalış stres sana da bebeğe de iyi gelmez

Merhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim😍..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 breath12 mayis-haziran :nazar:
@ZarifKugunisan-mayis :nazar:
@haemsamayis:nazar:
@DenizMelek1907nisan-mayis:nazar:
@simin55nisan -mayis:nazar:dogal:anneadayı: :nazar::nazar:
@pulim08nisan-mayis:nazar:
@Melanyamayis-haziran:nazar:
@Elmas arslannisan:nazar::anneadayı: :nazar:
@elcin123nisan:nazar:
@melo203921 nisan:nazar:5.gun embiyosu.cift.. :anneadayı: :nazar:

@DLK0331 nisan:nazar:3. Gun embriyosu
@Esmer 245 nisan:nazar:6.Gun embriyosu :anneadayı: :nazar:
@eladadn1 nisan:nazar:5. Gun embriyosu.cift. :anneadayı: :nazar: .
@RAAT31 mart:nazar:3.Gun embriyosu.cift :anneadayı: :nazar:
@Siyahinci123 nisan:nazar:3. Gun embriyosu... :anneadayı: :nazar:
@candyyyynisan-mayis:nazar:5. Gun embriyosu
@Nevermindjustsmilemayis:nazar:
@Bulutumsu7mayis-haziran:nazar:
@Cemrewwwmayis:nazar:3.gun embriyosu
@Zeynepkur13 nisan:nazar:5.gun embriyosu..cift

Nm88326 Nm88326 mayis:nazar:
@Aponjjmayis:nazar:5.gun embriyosu.cift
I izmirli3533 nisan:nazar:3. Gun embriyosu. :anneadayı::nazar:
@NaaNaanisan_mayis:nazar:5. Gun embriyosu
@asyaaaa9 nisan:nazar:5. Gun embriyosu
@Sohrab9 nisan:nazar:5. Gun embriyosu.cift
@ARYA4570nisan-mayis :nazar:
@MrvEfenisan-mayis :nazar:5. Gun embriyosu.
@aysunayy10 nisan :nazar:5. Gun embriyosu..cift
@nurr64mayis :nazar:5.gun embriyosu.cift
@Roseemarryy8 nisan :nazar:5.gun embriyosu.cift
@KbrOzkn50608 nisan :nazar:5.gun embriyosu :anneadayı: :nazar:
@Yelserknisan :nazar:5. Gun embriyosu:anneadayı::nazar:
@minik kalp07537 mayis :nazar:
@Monaezop15 nisan :nazar:3.gun embriyosu.cift
@yakut14 mayis :nazar:
Elifimm30 Elifimm30 mayis-haziran :nazar:5. Gun embriyosu..cift:anneadayı: :nazar:
@Azsekerli17nisan-mayis :nazar:
@Deniz3525nisan :nazar:
@papatyakokankadinnisan :nazar:5.gun embriyosu..:anneadayı::nazar:
@Morsumbul07nisan-mayis :nazar:5.gun embriyosu
@Ruzgarruya19 nisan :nazar:3. Gun embriyosu
@Ataabetullnisan :nazar::anneadayı: :nazar:
@hththtnisan-mayis :nazar:
Israrlacalinankapi Israrlacalinankapi 17 mayis :nazar:5. Gun embriyosu..cift
@Suzaannn21mayis :nazar:6.gun embriyosu..cift
@Prensssprensesssmayis :nazar:
@eluardmayis :nazar:5.gun embriyosu.
@bsrbrk8819 nisan :nazar:5.gun embriyosu..cift. :anneadayı: :nazar: .
@Seymoss16nisan-mayis :nazar:
@Prenseshayalimayis-haziran :nazar:
@Siyahhhincimayis :nazar:
@BirUmutOlmayis :nazar:3.gun embriyosu
@NedaFarah30nisan :nazar:5. Gun embriyosu.cift
@rosaline16mayis :nazar:
@akyaamayis :nazar:5. Gun embriyosu..
mrb benimde mayıs sonu haziran başında tranferim olacak listeye benide eklermisiniz ikl transferim olacak

Sende 6 tane görünene doktor toplamadan önce 6 yumurta toplayacaz gibi mi görünüyor demişti? 6 tane göründüğü zaman kaç mm idiler hatırlıyormusun cnm? Acaba bende de en son 1-2 folikül mü toplanacak. Bak şimdi kafamda deli sorular 🙈
Canım, tedaviye başladıktan birkaç gün sonra yine ultrason muayanesi yapılıyor ya orada tüm toplanabilir potansiyel yumurtaları görüyor, bu yumurtaların çoğu antral folikül yani 2mm civarında. Sen iğneleri kullandıkça hepsi birden büyüyorlar (günde genelde 2mm olarak), fakat bazıları büyümeyedebiliyor, olgunlaşmayanlar toplanmıyor büyümedikleri için. Yumurtalar 17-20 mm büyüklüğe ulaştığında, çatlatma iğnesi (Pregnyl veya Ovitrelle) yapılıyor. Bu işlemden 36 saate kadar yumurtalar toplanmalıdır. en olgun çatlamaya hazır anda toplama olmalı çünkü. benim yumurtalar 2 adetti biri 18, biri 17di. senin yumurta gelişimini zaten doktorun sana söylüyor canım.:KK200:

Back