- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
- 83
Catlatmanin etkisi 6-10 gün içinde geçiyor canım. geçmiştir diye düşünüyorum sendeki de tam 10 gün olmuş çünkü. Diğeri beta içermiyor sanırım. Testte de belirgin çıkmış bence gebelik var gibiPzt son dozu yaptım, bu yaptığım çatlatma iğnesi değil ama, progestan duphaston a benzeyen bir iğne, rahmi besliyormuş. Çatlatmayı transferin ertesi günü 11inde yapmıştım.
Canım ben yurtdışındayım, burada öyle hemen kan veremiyorum. pazartesi randevum. Yarın ve ertesi günü elimdeki testleri kullanıcam, koyulukm artarsa bir nebze rahatlarım :)) İnşallah dediğin gibi çıkar :)))Catlatmanin etkisi 6-10 gün içinde geçiyor canım. geçmiştir diye düşünüyorum sendeki de tam 10 gün olmuş çünkü. Diğeri beta içermiyor sanırım. Testte de belirgin çıkmış bence gebelik var gibikan verme şansın varsa hemen ver bence için rahat eder
Bildiğim kadarıyla kan sulandırıcı etkisi var içmeseniz daha iyi olur gibi. İçtiğiniz için de evhamlanmayın ama sonuçta günde litrelerce nar suyu içmedinizKızlar transfer sonrası nar suyu içmeye devam ediyorum. Doğru yapıyor muyum, bir zararı olur mu? Bilgisi olan var mı?
Çok tebrik ederimCanım ben yurtdışındayım, burada öyle hemen kan veremiyorum. pazartesi randevum. Yarın ve ertesi günü elimdeki testleri kullanıcam, koyulukm artarsa bir nebze rahatlarım :)) İnşallah dediğin gibi çıkar :)))
Tebrik ederim, çok güzel değerin . Allah kucağına almayı nasip etsin insallahCanlarım sabah test yaptım, sonuç geldi: 219
Transferin onuncu günü için nasıl bu değer?
Teşekkürler.. 6. Gün embriyosuydu benimkiMerhaba, hayırlı olsun. Kaçıncı gün embriyosuydu acaba?
Canım çok teşekkür ederim, hepimiz burda güzel haberlerimizi paylaşalım, bu topik pozitif haberleriyle dolsun inşallahTebrik ederim, çok güzel değerin . Allah kucağına almayı nasip etsin insallah
Maşallah canım çok sevindim inşallah herşey yolunda gider ve sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın. Değerin çok güzel çıkmış gözünüzaydın..Canlarım sabah test yaptım, sonuç geldi: 219
Canım benm iyi kalınlastı ama burada okuduklarım tecrübelerden ötürü ben adetliyken daha hemen narsuyuna başladım. Her sabah 1 bardak içtim organik sıkılmıslar satılıyor. Transfer gününe kadar içtim . 15 gün felan yani toplamda. Bilmiyorum etkisi nekadar oldu ama olmuştur
Canım çok teşekkür ederim, hepimiz sağlıkla bdbeklerimizi kucağımıza alalım insallahMaşallah canım çok sevindim inşallah herşey yolunda gider ve sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alırsın. Değerin çok güzel çıkmış gözünüzaydın..
Bende deneyeyim ne olacak her şeyi yaptık yapıyoruzCanım benm iyi kalınlastı ama burada okuduklarım tecrübelerden ötürü ben adetliyken daha hemen narsuyuna başladım. Her sabah 1 bardak içtim organik sıkılmıslar satılıyor. Transfer gününe kadar içtim . 15 gün felan yani toplamda. Bilmiyorum etkisi nekadar oldu ama olmuştur herhaldr
MasaallahCanlarım sabah test yaptım, sonuç geldi: 219
Ilaç sende ne zaman bitti canım 3 4 gün sonra ilaç etkisi olmaması lazım canım ins sende de öyledir güzel haberler duyarızSelam kızlar, günaydın
Bugün (3. Gün) embriyo transferimin 11. Günü, erken test yaptım. Sizce durumlar nasıl? İğne etkisi geçmiş midir? Kuruma çizgisi mi, yoksa hamile miyim? 24ü kan vereceğim.
Eki Görüntüle 2853550
Allahin izniyle 3 günlükten birşey olmaz canım strese hiç sokma kendini canım benim bebeğin seninle birliktedir güzel haberlerde alırsınÇok üzüldüm şu anda. Doktor her şey serbest deyince transferden sonra da hiç sorgulamadan 3 gün nar suyu içtim. Teste de daha 5 gün var zaman geçmez artık
Bir aksilik çıkmazsa haziranda bende transfer olacağım insHaziran da transfer olacak olan varmı
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için :)))Çok tebrik ederimİnşallah hep koyulaşıır, kan tahlilinde de yüksek sonuç gelsiin
değer çok iyi, maşallah :))) Rabbim bizlere de nasip etsin :)))Canlarım sabah test yaptım, sonuç geldi: 219
Canım çok teşekkür ederim, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimiziMasaallahhayırlı olsun tebrikler kucağına aldigin günlerin olsun değerin çok güzel ...
Canım inşallah Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, hepimiz için dua ediyorum.değer çok iyi, maşallah :))) Rabbim bizlere de nasip etsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?