2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Benimde transferle 6. Günüm. Karnımda ağrılar kramplar var. Adet olacak gibiyim ve şişkinlik. Moralim bozuldu
Canım ben daha transfer olmadım ilaçlar şişirdi beni tartıda 2 kilo aldım görünüyo ellerim ayaklarım davul gibi... Yani hormonlar alıyoruz bir sürü bunu kötü birşeye yorma

Daha çok erken gibi geldi o yüzden canım sıkıldı. İnşallah iyi olur teşekkür ederim

Çok teşekkürler akyaa benim de transferim 22 mayıs. İnşallah her şey yolunda gider ve bebeklerimiz bizlere tutunur :)

Günaydın hanımlar bahçeci sağlıkta tedavi görenleriniz varsa transferden sonra ilaç olarak ne kullandınız acaba yine pahalı iğneler kullanılıyor mu bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Benim transferim haziranda bursa bahçeci betül hanımda olacak

Canım ben Ankara Bahçeci de tedavi oldum. Transferden sonra kullanılan ilaçlar opu dan önce kullanılan ilaçlar kadar pahalı değildi. Ama toplama bakarsan 10 bini buldu. Estrofem progestan iğne ve fitil coraspirin duphaston folattro enox kullandığım ilaçlar. Pozitifi gördükten sonra hala kullanıyorum ama aile hekimine yazdırıp alıyorum. Daha uygun oluyor fiyatları. Sen de öyle yapabilirsin. Tedavin hayırlı olsun..

Geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır. Taze mi olacaktı transferin?
Dondurulmustu. Evet öyle demekten başka çare yok il dışından gelmiştik hicbir sıkıntımız yoktu 14 mayısta rahim kalınlığı ve kan tahlili kontrolüm vardı aşırı kalabalıktı 4 saat bizi beklettiler orada bulaştı diye düşünüyorum artık gerçekten yorum yapamıyorum isyan etmek de istemiyorum Allah büyük geç olsun güç olmasın inşallah.Hiç transfer olamadim şu ana kadar yumurta toplandığında da progesteronum yüksekti taze transfer yapmadılar

24 ünde kontrolüm var 5 gün sonrası transfer muhtemelen 29 u transfer olacak :) Aminnn hepimize nasip etsın
Benimde 21 kontrol 28ine kadar olacak transfer cuma yani 21 inde belli olacak günümüz galiba çok yakın zamanlarda olacak ikimizin transferi birbirimizi haberdar edelim olurmu

Rabbim gönlünüze göre versin inşallah canım bebişin tutunur sımsıkı rabbimin izniyle . Mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

[QUOTE="NefesAy, post: 68206848, member: 976332"
Benimde 21 kontrol 28ine kadar olacak transfer cuma yani 21 inde belli olacak günümüz galiba çok yakın zamanlarda olacak ikimizin transferi birbirimizi haberdar edelim olurmu
[/QUOTE]
Fırsat buldukça yazacagım :) hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Bilemiyosunki canım ben covid zamanı uzaklaşmak için 1 yıl ücretsiz izne ayrıldım hastaneden eve taşımayayım diye. 1 ay sonra eşim iş yerinden taşıdı getirdi covid olduk aile boyu belki de daha iyi olacak bende dondurulmuş transfer olmuştum doktor beklemek daha iyi vücudundaki hormon fırtanasının geçmesini bekleyelim öylesi daha başarı şansını artırıyor demişti. bekleme süresince vucudun normale dönecek ve inşallah gebelik şansın artacak böyle düşün.

Canım ben daha transfer olmadım ilaçlar şişirdi beni tartıda 2 kilo aldım görünüyo ellerim ayaklarım davul gibi... Yani hormonlar alıyoruz bir sürü bunu kötü birşeye yorma
kasımda klomen tedavisine başlamıştım bu ay tüp bebeğe kadar olan süreçte 7 kilo almışım... Facia resmen aman olsun da veririz kiloları... :)))

Kızlar 10 Mayısta 3. gün embriyosu transfer oldum. sizce hangi gün evde test yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…