Canım ben daha transfer olmadım ilaçlar şişirdi beni tartıda 2 kilo aldım görünüyo ellerim ayaklarım davul gibi... Yani hormonlar alıyoruz bir sürü bunu kötü birşeye yormaBenimde transferle 6. Günüm. Karnımda ağrılar kramplar var. Adet olacak gibiyim ve şişkinlik. Moralim bozuldu
Daha çok erken gibi geldi o yüzden canım sıkıldı. İnşallah iyi olur teşekkür ederimCanım benim de altıncı günüm, aynıları bende de var, neden moralin bozuldu ki, bir sürü ilaç alıyoruz şişkinlik çok normal, adet olacakmış gibi olmamız da normal. Kafaya takacak birşey yok, bunlar normal lütfen güzel düşün, güzel olsun canım benim
Çok teşekkürlerMerhaba, ben ilk transferimde 5 gün rapor almıştım ama tutmadı. Şimdi ikinci transferimi olacağım inşallah 3 gün rapor almayı düşünüyorum ama benim işim yorucu stresli değil yani isyerimdede dinlenebiliyorum. Eğer yorucu stresli bir işin varsa yasal olarak 10 gün rapor alma hakkın var kullanman daha iyi olur diye düşünüyorum.
Rica ederim canım bir yardımım olduysa ne mutluÇok teşekkürlerakyaa benim de transferim 22 mayıs. İnşallah her şey yolunda gider ve bebeklerimiz bizlere tutunur :)
Canım ben Ankara Bahçeci de tedavi oldum. Transferden sonra kullanılan ilaçlar opu dan önce kullanılan ilaçlar kadar pahalı değildi. Ama toplama bakarsan 10 bini buldu. Estrofem progestan iğne ve fitil coraspirin duphaston folattro enox kullandığım ilaçlar. Pozitifi gördükten sonra hala kullanıyorum ama aile hekimine yazdırıp alıyorum. Daha uygun oluyor fiyatları. Sen de öyle yapabilirsin. Tedavin hayırlı olsun..Günaydın hanımlarbahçeci sağlıkta tedavi görenleriniz varsa transferden sonra ilaç olarak ne kullandınız acaba yine pahalı iğneler kullanılıyor mu bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Benim transferim haziranda bursa bahçeci betül hanımda olacak
İlaçlar karın ağrısı yapıyor canım canını sıkma bende öyle olmuştum 4-5. Günler ağrım olmuştuBenimde transferle 6. Günüm. Karnımda ağrılar kramplar var. Adet olacak gibiyim ve şişkinlik. Moralim bozuldu
Geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır. Taze mi olacaktı transferin?Benim covid testim pozitif cıktı transferim iptal edildi arkadaşlar
Senınkı kaçıncı gün embriyosuydu canım? Benimki 6. Gün embriyosuydu. 9. Günde vermiştim kan pozitif çıkmıştı.Tam onuncu gün olacak canım transfer dahil. Olur heralde o zaman. Allah kolaylıklar versin, ugraslarimizi boşa çıkarmasın
Dondurulmustu. Evet öyle demekten başka çare yok il dışından gelmiştik hicbir sıkıntımız yoktu 14 mayısta rahim kalınlığı ve kan tahlili kontrolüm vardı aşırı kalabalıktı 4 saat bizi beklettiler orada bulaştı diye düşünüyorum artık gerçekten yorum yapamıyorum isyan etmek de istemiyorum Allah büyük geç olsun güç olmasın inşallah.Hiç transfer olamadim şu ana kadar yumurta toplandığında da progesteronum yüksekti taze transfer yapmadılarGeçmiş olsun vardır bunda da bir hayır. Taze mi olacaktı transferin?
Benimde 21 kontrol 28ine kadar olacak transfer cuma yani 21 inde belli olacak günümüz galiba çok yakın zamanlarda olacak ikimizin transferi birbirimizi haberdar edelim olurmu24 ünde kontrolüm var 5 gün sonrası transfer muhtemelen 29 u transfer olacak :) Aminnnhepimize nasip etsın
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah canım bebişin tutunur sımsıkı rabbimin izniyleKızlar merhaba sonunda beklenen haberlerim geldiÇarşamba günü transferim olacak 3.gün embriyosu nolur bana da dua edin herşey yolunda gitsin ve pozitif haberini alayım.Doktorum ay sonu sonucu alırsın dedi ve eşim ay sonu Suriye'ye göreve gidecek inşallah o giderken müjdeli haber ile gönderirim bende hepinize dua ediyorum inşallah buradaki herkes annelik duygusunu tadar
Amin canım benim inşallah Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallahRabbim gönlünüze göre versin inşallah canım bebişin tutunur sımsıkı rabbimin izniyle. Mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Sizin durumunuz nedir şuandaRabbim gönlünüze göre versin inşallah canım bebişin tutunur sımsıkı rabbimin izniyle. Mevlam kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Bilemiyosunki canım ben covid zamanı uzaklaşmak için 1 yıl ücretsiz izne ayrıldım hastaneden eve taşımayayım diye. 1 ay sonra eşim iş yerinden taşıdı getirdi covid olduk aile boyuDondurulmustu. Evet öyle demekten başka çare yok il dışından gelmiştik hicbir sıkıntımız yoktu 14 mayısta rahim kalınlığı ve kan tahlili kontrolüm vardı aşırı kalabalıktı 4 saat bizi beklettiler orada bulaştı diye düşünüyorum artık gerçekten yorum yapamıyorum isyan etmek de istemiyorum Allah büyük geç olsun güç olmasın inşallah.Hiç transfer olamadim şu ana kadar yumurta toplandığında da progesteronum yüksekti taze transfer yapmadılar
Dördüncü gün embriyosuydu canım. Transfer günü dahil onuncu gün yaptırmak istiyorum testi ama ne dersin?Senınkı kaçıncı gün embriyosuydu canım? Benimki 6. Gün embriyosuydu. 9. Günde vermiştim kan pozitif çıkmıştı.
Benim transferde 9. günüm.. kasıklarıma bazen ağrı giriyor, öyle hafif elektrik çarpması gibi. belim de ağrıyor... normalmiş bunlar..Benimde transferle 6. Günüm. Karnımda ağrılar kramplar var. Adet olacak gibiyim ve şişkinlik. Moralim bozuldu
kasımda klomen tedavisine başlamıştım bu ay tüp bebeğe kadar olan süreçte 7 kilo almışım... Facia resmen aman olsun da veririz kiloları... :)))Canım ben daha transfer olmadım ilaçlar şişirdi beni tartıda 2 kilo aldım görünüyo ellerim ayaklarım davul gibi... Yani hormonlar alıyoruz bir sürü bunu kötü birşeye yorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?