• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Canım ben Ankara Bahçeci de tedavi oldum. Transferden sonra kullanılan ilaçlar opu dan önce kullanılan ilaçlar kadar pahalı değildi. Ama toplama bakarsan 10 bini buldu. Estrofem progestan iğne ve fitil coraspirin duphaston folattro enox kullandığım ilaçlar. Pozitifi gördükten sonra hala kullanıyorum ama aile hekimine yazdırıp alıyorum. Daha uygun oluyor fiyatları. Sen de öyle yapabilirsin. Tedavin hayırlı olsun..
Yazdırılabildiğini bilmiyordum canım çok teşekkür ederim

Merhaba umarım herkesin pozitif sonuç alacağı topic olsun ins ☺ subat ayında opu oldum 2 ay dinlenme sürecin verdi daha sonra histeroskopi yapıldı mayıs ayı transfer ayımdı adetimle birlikte ilaçlara başladım ancak dr muayenemde rahim kalinlasmadigini gordu ve iptal etti hazirana erteledi ilaç almasına rağmen böyle durumla karşılaan oldumu 3 ay bekledim bide bu cıktı ne olacak bilmiyorum 😔

kasımda klomen tedavisine başlamıştım bu ay tüp bebeğe kadar olan süreçte 7 kilo almışım... Facia resmen aman olsun da veririz kiloları... :)))
Ben de öyle diyorum doğurduktan sonra sıkı diyet sporla veririz insallah yeter ki sağlıkla doğsunlar :))

Dördüncü gün embriyosuydu canım. Transfer günü dahil onuncu gün yaptırmak istiyorum testi ama ne dersin?
Sanırım bhcg yükselişe geçmiş olur ama küçük rakamlar çıkınca da insan oh diyip rahatlamıyor maalesef kuşku duymaya devam ediyor. Sen bilirsin canım beklemek çok zor bilirim Allah yardımcın olsun

Sanırım bhcg yükselişe geçmiş olur ama küçük rakamlar çıkınca da insan oh diyip rahatlamıyor maalesef kuşku duymaya devam ediyor. Sen bilirsin canım beklemek çok zor bilirim Allah yardımcın olsun
İki gün sonra bı daha yaparım pozitif çıkarsa diye düşündüm. Allah hepimize kolaylıklar versin 🙏

Erken gebelik testi varsa bugün yapabilirsin. Ben de 3. gün embriyosunu 9. günümde öğrenmistim 😊
Testim şuan kargoda, transferle tutunmayı artırmak için doktorum az miktar HCG iğnesi vermişti, iğne pazartesi bitti. ilaç etkisi kaç günde geçer acaba, yalancı pozitif görmekten korkuyorum :(

Testim şuan kargoda, transferle tutunmayı artırmak için doktorum az miktar HCG iğnesi vermişti, iğne pazartesi bitti. ilaç etkisi kaç günde geçer acaba, yalancı pozitif görmekten korkuyorum :KK43:
iğne etkisi daha geçmemistir canım test günün ne zamansa o zaman direkt kan ver bence şuan idrar testi yanıltıcı olabilir

Back