Yazdırılabildiğini bilmiyordum canım çok teşekkür ederimCanım ben Ankara Bahçeci de tedavi oldum. Transferden sonra kullanılan ilaçlar opu dan önce kullanılan ilaçlar kadar pahalı değildi. Ama toplama bakarsan 10 bini buldu. Estrofem progestan iğne ve fitil coraspirin duphaston folattro enox kullandığım ilaçlar. Pozitifi gördükten sonra hala kullanıyorum ama aile hekimine yazdırıp alıyorum. Daha uygun oluyor fiyatları. Sen de öyle yapabilirsin. Tedavin hayırlı olsun..
Ben de öyle diyorum doğurduktan sonra sıkı diyet sporla veririz insallah yeter ki sağlıkla doğsunlar :))kasımda klomen tedavisine başlamıştım bu ay tüp bebeğe kadar olan süreçte 7 kilo almışım... Facia resmen aman olsun da veririz kiloları... :)))
Erken gebelik testi varsa bugün yapabilirsin. Ben de 3. gün embriyosunu 9. günümde öğrenmistimKızlar 10 Mayısta 3. gün embriyosu transfer oldum. sizce hangi gün evde test yapmalıyım?
Sanırım bhcg yükselişe geçmiş olur ama küçük rakamlar çıkınca da insan oh diyip rahatlamıyor maalesef kuşku duymaya devam ediyor. Sen bilirsin canım beklemek çok zor bilirim Allah yardımcın olsunDördüncü gün embriyosuydu canım. Transfer günü dahil onuncu gün yaptırmak istiyorum testi ama ne dersin?
Aynen canım eczacı söyledi bana Allah razı olsun. Aile hekimide öyle kurcalamadı ne istesem yazdı zaten.Yazdırılabildiğini bilmiyordum canım çok teşekkür ederim
İki gün sonra bı daha yaparım pozitif çıkarsa diye düşündüm. Allah hepimize kolaylıklar versinSanırım bhcg yükselişe geçmiş olur ama küçük rakamlar çıkınca da insan oh diyip rahatlamıyor maalesef kuşku duymaya devam ediyor. Sen bilirsin canım beklemek çok zor bilirim Allah yardımcın olsun
Canım inşallah sımsıkı tutunur sana, güzel haberlerini bekliyoruzKızlaaarrrr öğleden sonra transferim var 2 embriyo transfer edecekler aşırı heyecanlıyım nolur dua edin herşey yolunda gitsin...
Umarım bebeginiz size sımsıkı tutur ve hayirlisiyla kucağınıza alırsinizKızlaaarrrr öğleden sonra transferim var 2 embriyo transfer edecekler aşırı heyecanlıyım nolur dua edin herşey yolunda gitsin...
Dualarım seninleKızlaaarrrr öğleden sonra transferim var 2 embriyo transfer edecekler aşırı heyecanlıyım nolur dua edin herşey yolunda gitsin...
Allah razı olsun inşallah nerde isteyen varsa kucağını boş bırakmasınUmarım bebeginiz size sımsıkı tutur ve hayirlisiyla kucağınıza alırsiniz☺☺
İnşallah canım valla iki tane var zaten embriyom o ikisinide transfer edecekler çok ama çok heyecanlıyımCanım inşallah sımsıkı tutunur sana, güzel haberlerini bekliyoruz
Neden kimse cevap vermiyorKızlar 10 Mayısta 3. gün embriyosu transfer oldum. sizce hangi gün evde test yapmalıyım?
Test günü için hangi tarih verdiler canım? Cuma cumartesi gibi versen bence belli olur.. İnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişinNeden kimse cevap vermiyor
Testim şuan kargoda, transferle tutunmayı artırmak için doktorum az miktar HCG iğnesi vermişti, iğne pazartesi bitti. ilaç etkisi kaç günde geçer acaba, yalancı pozitif görmekten korkuyorumErken gebelik testi varsa bugün yapabilirsin. Ben de 3. gün embriyosunu 9. günümde öğrenmistim
Canım ben 4. Gün embriyosu için 10.gun yapacağım, çıkacağını düşünüyorum varsa. Sen de bence 11. Günde yap. Bekleyebileceksen... güzel sonuç alman dileğiyleNeden kimse cevap vermiyor
24 ü dedi doktorum. sizler kaç gün öncesinden yaptınız?Test günü için hangi tarih verdiler canım? Cuma cumartesi gibi versen bence belli olur.. İnşallah sımsıkı tutunmuştur bebişin
iğne etkisi daha geçmemistir canım test günün ne zamansa o zaman direkt kan ver bence şuan idrar testi yanıltıcı olabilirTestim şuan kargoda, transferle tutunmayı artırmak için doktorum az miktar HCG iğnesi vermişti, iğne pazartesi bitti. ilaç etkisi kaç günde geçer acaba, yalancı pozitif görmekten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?