2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Hayır daha cevap vermedi. Kesinlikle iyiki de yaptırmışım. Çok üzüldüm çok ağladım
canim üzülme hiç geç olsun ama sonucu güzel olsun, bu sekilde bilmeden yaptırıp negatif sonuc alsan daha çok üzülecektin emeklerin boşa gitmiş olacaktı öyle düşün lütfen. Hem bakalım doktorun ne diyecek

Selam kızlar 4. kez 5. gün embriyo transferim 11 mayısta yapıldı.bugün 6. gün ve açık kahverengi akıntım var oldu. Transferlerim hep olumsuz sonuçlandı bu akıntıyı yaşayıp pozitif sonuç alan var mı?

Lütfen bakar mısınız pozitif mi

Eklentiler

• 71D28113-50D9-442C-AA58-A28F1C621CE0.jpeg
    34,2 KB · Görüntüleme: 59
  • 96313222-BC9E-4B14-A981-DB2D5456CBCE.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 59
Leke kırmızı olmadığı sürece korkma der de.lar benimde lekelenme oldu 7. 9.11 günler oldu dr.una sor istersen iğne ekleme yapabilir Dr.un

Konuştuk kuzum önce kızdı bana neden bu tahlilleri yaptırdın diye. Sonra aradı konustuk sen zaten progestan iğne vuruluyorsun nasıl düşük olmasını bekliyorsun dedi. Öyle birşey yok şuan gayet iyi seviyen dedi. Ama hocam 1 in altında transfer oluyor diye biliyorum dedim. Öyle birşey yok bunlara takılma lütfen ilaclarını tam al dedi yarın görüşürüz dedi içim rahatladı ama hala kuskularım var . Yapacak birşey yok . Çok sorguladım ısrarla normal dedi

Sen progesteron iğne ve fitile başlamış miydin canım? benim doktorum tahlilden sonra başlatmıştı transfere birkaç gün kala yani. iğne kullanıyorsan yüksek çıkması normal tabi ki. O yuzden suan kafana takacak bir durum yok canım Doktorun zaten gerekli açıklamaları yapar yine. Bence canını sıkma artık moralini yüksek tut hayırlı ve sağlıklı ise zaten bebeğin tutunacaktir.

Evet canım 5 gündür iğne kullanıyorum 50 mg şeklinde. O da aynısını dedi nasıl düşük cıkmasını düşünüyorsun dedi. Ama anlayamadığım zıt bir durum değilmi hem 1 in altında olmalı hem de progesteron tedavisi birden . İçim rahatladı canım cok sağol

Canım ilaçlardan önce bakılıyor değerlerine yani özellikle progesteron ilac kullanımı öncesi yapılıyor tahli.l o yüzden şuan böyle çıkması çok normal. ilaçlardan önce baktırsan ve yüksek çıksa o zaman kafana takılabilirdi ama şuan kafana takacak hiçbir şey yok için rahat etsin. inşallah güzel haberlerini aliriz

Aminn insallah boşuna stres yaptım o kadar ağladım. Transfer hazırlığı başladı baslayalı kafama bişey takmıcam üzülmicem streslenmicem dedim son dakika ne oldu sonu güzel olsun insallah

Teşekkür ederim canım, iyi dileklerin ve tavsiyen için

Bu asi ne için bende ameliyat olup tup bebekte başlıyacam ne için oldunuz ameliyati
Laparoskopi ile istmosel onarımı yapıldı, histeroskopi ile de miyom alındı. Herkese aşı yapılmıyormuş, tahlil ile rubella virüsüne bağışıklığın olup olmadığına bakılıyor, bağışıklığı olmayana aşı yapılıyormuş

Dualarımız seninle insallah hayırlısıyla tutunur bebeğin benim de yarın transfeerim var nasıl geçti transferin :)
Amin inşallah hepimiz kucağı dolsun
Allah’a şükür çok iyiydi, tuvalete çok sıkışık değildim bu sefer çok daha rahat geçti çözdürülen embriyoların kaliteleri biraz daha yükseliyormuş bekledikçe, öyle güzel bir sürpriz oldu yani. İnşallah dua ediyorum senin de her şey gönlünce olsun yarın

Benimde transferle 6. Günüm. Karnımda ağrılar kramplar var. Adet olacak gibiyim ve şişkinlik. Moralim bozuldu
Canım benim de altıncı günüm, aynıları bende de var, neden moralin bozuldu ki, bir sürü ilaç alıyoruz şişkinlik çok normal, adet olacakmış gibi olmamız da normal. Kafaya takacak birşey yok, bunlar normal lütfen güzel düşün, güzel olsun canım benim

Aminn canım benimm inşaallah hersey gönlümüzce olur bende çok sıkışmayı düşünmüyorum sonra sıkıntı yaşanıyormuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…