• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Hadi
Bana tutunmaya destek için transferden önce HCG içeren iğne verdiler, halen devam ediyorum bugün sonuncuyu vurulacağım. 24ü haftası klinik komple kapalıymış, 25i özel bir labda yaptıracağım, doktorum e2, progestron ve Beta HCG değerini öğrenmek istiyor.
Hadi hayırlısı, güzel haberler peşpeşe gelsin topigimizde inşallah 🙏

Amin canım benim inşallah sen içini ferah tut inşallah hayırlı haberler alacaksın.Eğer özel olmayacaksa sorununuz neydi acaba?
Inşallah canım allah büyüktür nasipte varsa olacaktır. Benim polikistik var canım 8 sene önce aşılama ile bir kızım var artık bir kardeşi olsun diyerek çıktık yola önce aşılama denedik olmadı sonra ilk tüp bebek tutmadı şimdi ikinciyi deneyeceğiz bakalım yaş geçtikçe zorlaşıyor bu işlerde demekki🤔

Zarifkugu, canım adını Ballikko Ballikko olarak değiştirdin sanırım, ben de forumlara bakıyorum, bulamadım seni. yarınki operasyonun için bol şans dilerim kuzum :) bebeğini kap gel :))):emir_bebek: :KK68:
Canım benimmm ben de seni merak ettim de diğer topiğe yazdım acaba test yaptınmı çıktımı diyee 😍🤗 evet eski ismimi yaptım 🤭 kuzum çook sağoll Güzel dileklerin için 🥰 çok heyecanlıyım gebelik testlerimi bile hazırladım 😍 bakalım neler olacak ne yapıcaz kalbim pırpır 🤗

Benimde bu sabah oldu transferim ☺️ Dilerim Allah gönlünden geçeni nasip etsin , hayırlı sağlıklı evlat versin 🙏
Canımcım ben de yarın olucam hayırlı olsun nasıl geçti neler yaptınız anlatır mısın heyecanlıyım çok 😍

Canımcım ben de yarın olucam hayırlı olsun nasıl geçti neler yaptınız anlatır mısın heyecanlıyım çok 😍
Amin insallah. Sabah 8.45 deydi transferim. Karnım tok ve idrara sıkışık gittim. İslem 5 dakika sürüyor, 1 saat yattım sonra kalktım eve geldim . Şimdi dinleniyorum ☺️ Dilerim hepimiz güzel hayırlı haberler alalım 🙏
Sizde kolaylıkla geçirin insallah

Amin insallah. Sabah 8.45 deydi transferim. Karnım tok ve idrara sıkışık gittim. İslem 5 dakika sürüyor, 1 saat yattım sonra kalktım eve geldim . Şimdi dinleniyorum ☺️ Dilerim hepimiz güzel hayırlı haberler alalım 🙏
Sizde kolaylıkla geçirin insallah
Amin insallah 😊 ben aç gideyim bağırsaklarım boş olsun dedim ama daha iyi görebilmeleri için kararsızım 😊

Gayet güzel çıkmış canım progesteron da 1in altındaysa gönül rahatlığı ile transferini olursun inşallah 😊 o da bugun çıkar çıkınca yazarsın
Sonuc 9.93 çıktı 😔 doktoruma yazdım şimdi bakalım ne olacak 😔

hayırlısı olsun canım bakalım ne diyecek yaptirman iyi oldu bence bu kadar yuksekken tutmazsa daha çok uzulurdun. Doktorun cevap vermedi ?
Hayır daha cevap vermedi. Kesinlikle iyiki de yaptırmışım. Çok üzüldüm çok ağladım 😔

Back