- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.539
- 723
Teşekkür ederim canımCanım ben 4. Gün embriyosu için 10.gun yapacağım, çıkacağını düşünüyorum varsa. Sen de bence 11. Günde yap. Bekleyebileceksen... güzel sonuç alman dileğiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımCanım ben 4. Gün embriyosu için 10.gun yapacağım, çıkacağını düşünüyorum varsa. Sen de bence 11. Günde yap. Bekleyebileceksen... güzel sonuç alman dileğiyle
Teşekkür ederim, çok sağoliğne etkisi daha geçmemistir canım test günün ne zamansa o zaman direkt kan ver bence şuan idrar testi yanıltıcı olabilir
Allah yardımcın olsun inşallah pozitif olur sonucuKızlaaarrrr öğleden sonra transferim var 2 embriyo transfer edecekler aşırı heyecanlıyım nolur dua edin herşey yolunda gitsin...
24 ü dedi doktorum. sizler kaç gün öncesinden yaptınız?
5. Gün yaptım ben ama benimki 5. Gün embriyosuydu24 ü dedi doktorum. sizler kaç gün öncesinden yaptınız?
Matematiksel olarak ben de 8 gün sonra yapsam çıkar galiba :))) zaten tam da test günüme geliyor.5. Gün yaptım ben ama benimki 5. Gün embriyosuydu
Evet 6. Günümde kan verdim 64.7 çıktı çok şükür normal test günüm Cumartesi benimde o gün yine kan vericemMatematiksel olarak ben de 8 gün sonra yapsam çıkar galiba :))) zaten tam da test günüme geliyor.
Sizin sonuç nedir peki? İnş pozitiftir
Çok iyimiş, sağlıkla artsın değerin :))) İkiz mi yoksa :)Evet 6. Günümde kan verdim 64.7 çıktı çok şükür normal test günüm Cumartesi benimde o gün yine kan vericem
Ay inanın isterim iki tane transfer olduda bakalım ne olur sonuç eşimde ikiz bu arada tek yumurta ikiziÇok iyimiş, sağlıkla artsın değerin :))) İkiz mi yoksa :)
Transferin 5. günü test yaptınız, 6. günü kan verdiniz bu değer çıktı, doğru anladım değil mi?Ay inanın isterim iki tane transfer olduda bakalım ne olur sonuç eşimde ikiz bu arada tek yumurta ikizi
Ben 9. Günümde bhcg 53 çıkmıştı canım seninki baya yüksek çıkmış ay valla ikiz olabilir maşallah maşallah sağlıkla katlansın değerlerin inşallahEvet 6. Günümde kan verdim 64.7 çıktı çok şükür normal test günüm Cumartesi benimde o gün yine kan vericem
Evet aynen doğruTransferin 5. günü test yaptınız, 6. günü kan verdiniz bu değer çıktı, doğru anladım değil mi?
Hayırlı olsunn canım insallah pozitifle sonuclanır ben de dün transferim oldum evde yatıştayımKızlaaarrrr öğleden sonra transferim var 2 embriyo transfer edecekler aşırı heyecanlıyım nolur dua edin herşey yolunda gitsin...
Amin ay inşallah ya olsun inşallah teşekkür ederimBen 9. Günümde bhcg 53 çıkmıştı canım seninki baya yüksek çıkmış ay valla ikiz olabilir maşallah maşallah sağlıkla katlansın değerlerin inşallah
Canım bugun 9.günün dimi? Normalde yap derdim ama iğne vurulduğun için yalancı çizgi çıkabilir 12. Gün yap benceNeden kimse cevap vermiyor
Canım senin çift embriyo muydu?5. Gün yaptım ben ama benimki 5. Gün embriyosuydu
Canm iğneden iğneye değişir bu. Bazıları 3 gün sürüyor bazıları 5 gün. Testin kısıtlıysa bekle gününü bence iyice gitsin iğnenin etkisiTestim şuan kargoda, transferle tutunmayı artırmak için doktorum az miktar HCG iğnesi vermişti, iğne pazartesi bitti. ilaç etkisi kaç günde geçer acaba, yalancı pozitif görmekten korkuyorum
Evet aynen çifttiCanım senin çift embriyo muydu?
Çift tutmustur o zaman. Tek olsa bu kadar erken çıkmazdı hayırlı olsunEvet aynen çiftti
İnşallah öyledir teşekkür ederimÇift tutmustur o zaman. Tek olsa bu kadar erken çıkmazdı hayırlı olsun