Merhaba hayırlı olsun tedaviniz inşallah..Merhaba arkadaşlar ben 3. Adetimi oldum nihayet tekrar transfer hazırlığına başlıyorum, geçen adette Estrofem bana hiç etki etmediği için bu sefer climara fort bant verdi, kullanan olumlu sonuç alan var mı ? Bu transfere kadar hep yapıştırılacak mı?
Merhaba hayırlı olsun tedaviniz inşallah..
Ben de 6 gündür climara fort bant kullanıyorum, en son dün 2 adet yapıştırdım, gün aşırı değiştiriyorum..
Bana hemşirem göbek çevresine yapıştırmamı ve bant varken duş almamamı söyledi.
Size ne şekilde bilgi verildi acaba?
Hemde nasıl cnm bayağı gaz oluyor bende hala var gaz ilaçların etkisi ins pozitifi görürsün..Kızlar transfer sonrası aşırı gaz sorunum var sizde de mevcut mu
Ay inşş yaaa sürekli var bitmiyor kramp giriyor arada. Teşekkür ederimmHemde nasıl cnm bayağı gaz oluyor bende hala var gaz ilaçların etkisi ins pozitifi görürsün..
Kızlar transfer sonrası aşırı gaz sorunum var sizde de mevcut mu
O da olabilir günde 6 tane alıyorumBenim henüz transfer olmadı amaa estrofeme başladığımdan beri aynı durumdayım sanırım o yapıyor
O da olabilir günde 6 tane alıyorumBenim henüz transfer olmadı amaa estrofeme başladığımdan beri aynı durumdayım sanırım o yapıyor
MaşallahO da olabilir günde 6 tane alıyorum
SHepimiz birbirimize güzel haberler veririz inşallah. Ben takilirsam kaliteye takılırım heralde yaştan dolayı. Yaş 44 çünkü. Öyle olmasın bu sefer diye dua ediyorum
SSelamcanlarim bende 43 yaşımdayım 2 tup bebek için başlıyacak ameliyat günü me 8 gün var histerkopi laparoskopi olmam lazim bidaki adette başlıyacaz tupeBenimde yaşım 42. Dilerim hepimiz güzel haberler veririz. Dualarım seninle
Bu asi ne için bende ameliyat olup tup bebekte başlıyacam ne için oldunuz ameliyatiKızlar merhaba,Laparoskopi, histeroskopi operasyon sureclerinden sonra 30 nisanda adetin 3. gunu tup bebek tedavisine baslamak uzere doktoruma gittim, rubella testimin negatif oldugunu aşısını yaptirip 1 ay sonraki adette gelmemi soyledi. Asiyi yaptirdim ama asıyi yapan saglikcılar kesinlikle 3 ay gebe kalnaman gerekiyor dediler. Kafam karıstı, 3 ay beklemelimiyim, yoksa doktora guvenip bu ay tup bebege baslamalı mıyım?
Inşallah annesine tutunurKızlar merhaba sonunda beklenen haberlerim geldiÇarşamba günü transferim olacak 3.gün embriyosu nolur bana da dua edin herşey yolunda gitsin ve pozitif haberini alayım.Doktorum ay sonu sonucu alırsın dedi ve eşim ay sonu Suriye'ye göreve gidecek inşallah o giderken müjdeli haber ile gönderirim bende hepinize dua ediyorum inşallah buradaki herkes annelik duygusunu tadar
Canım ben bu banttan kullandım. Opu günü iki tane yapıştırdım 48 saat kaldı, sonra iki bant daha kullandım. Sonra zaten transfer günü geMerhaba arkadaşlar ben 3. Adetimi oldum nihayet tekrar transfer hazırlığına başlıyorum, geçen adette Estrofem bana hiç etki etmediği için bu sefer climara fort bant verdi, kullanan olumlu sonuç alan var mı ? Bu transfere kadar hep yapıştırılacak mı?
Selam canım, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, bütün bu zorluklar güzel sonuçlara vesile olsun arkadaşım.S
SSelamcanlarim bende 43 yaşımdayım 2 tup bebek için başlıyacak ameliyat günü me 8 gün var histerkopi laparoskopi olmam lazim bidaki adette başlıyacaz tupe
Canım eğer zaman problemin yoksa bekle bence madem öyle demişler şimdi o seni strese sokar. Ama zaman problemin varsa başka bir doktordan daha onay al öyle başla, için rahat etsin. Sanal hastane var Twitter'da, orda doktorlar soruları hiçbir karşılık beklemeden sadece insanlara bu zorlu dönemde kolaylık olsun diye yanıtlıyor. Bol şans dilerim arkadaşım.Kızlar merhaba,Laparoskopi, histeroskopi operasyon sureclerinden sonra 30 nisanda adetin 3. gunu tup bebek tedavisine baslamak uzere doktoruma gittim, rubella testimin negatif oldugunu aşısını yaptirip 1 ay sonraki adette gelmemi soyledi. Asiyi yaptirdim ama asıyi yapan saglikcılar kesinlikle 3 ay gebe kalnaman gerekiyor dediler. Kafam karıstı, 3 ay beklemelimiyim, yoksa doktora guvenip bu ay tup bebege baslamalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?