2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhaba hayırlı olsun tedaviniz inşallah..
Ben de 6 gündür climara fort bant kullanıyorum, en son dün 2 adet yapıştırdım, gün aşırı değiştiriyorum..
Bana hemşirem göbek çevresine yapıştırmamı ve bant varken duş almamamı söyledi.
Size ne şekilde bilgi verildi acaba?

Sizinki de hayırlı olsun olumlu sonuçlar alalım inş Bana reglimin 2.günü 3 bantı kalçama yapıştırmamı böyle daha rahat olduğunu söyledi hemşirem 6.gündede kontrole çağırdılar o zamana kadar yapışık kalsın dedi duş ile ilgili birşey söylememişti devamını salı günü öğreneceğim

Kızlar merhaba,Laparoskopi, histeroskopi operasyon sureclerinden sonra 30 nisanda adetin 3. gunu tup bebek tedavisine baslamak uzere doktoruma gittim, rubella testimin negatif oldugunu aşısını yaptirip 1 ay sonraki adette gelmemi soyledi. Asiyi yaptirdim ama asıyi yapan saglikcılar kesinlikle 3 ay gebe kalnaman gerekiyor dediler. Kafam karıstı, 3 ay beklemelimiyim, yoksa doktora guvenip bu ay tup bebege baslamalı mıyım?

Hepimiz birbirimize güzel haberler veririz inşallah. Ben takilirsam kaliteye takılırım heralde yaştan dolayı. Yaş 44 çünkü. Öyle olmasın bu sefer diye dua ediyorum
S
Benimde yaşım 42. Dilerim hepimiz güzel haberler veririz. Dualarım seninle
SSelamcanlarim bende 43 yaşımdayım 2 tup bebek için başlıyacak ameliyat günü me 8 gün var histerkopi laparoskopi olmam lazim bidaki adette başlıyacaz tupe

Bu asi ne için bende ameliyat olup tup bebekte başlıyacam ne için oldunuz ameliyati

Kızlar merhaba sonunda beklenen haberlerim geldi Çarşamba günü transferim olacak 3.gün embriyosu nolur bana da dua edin herşey yolunda gitsin ve pozitif haberini alayım.Doktorum ay sonu sonucu alırsın dedi ve eşim ay sonu Suriye'ye göreve gidecek inşallah o giderken müjdeli haber ile gönderirimbende hepinize dua ediyorum inşallah buradaki herkes annelik duygusunu tadar

Inşallah annesine tutunur

Canım ben bu banttan kullandım. Opu günü iki tane yapıştırdım 48 saat kaldı, sonra iki bant daha kullandım. Sonra zaten transfer günü ge
S

SSelamcanlarim bende 43 yaşımdayım 2 tup bebek için başlıyacak ameliyat günü me 8 gün var histerkopi laparoskopi olmam lazim bidaki adette başlıyacaz tupe
Selam canım, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, bütün bu zorluklar güzel sonuçlara vesile olsun arkadaşım.

Canım eğer zaman problemin yoksa bekle bence madem öyle demişler şimdi o seni strese sokar. Ama zaman problemin varsa başka bir doktordan daha onay al öyle başla, için rahat etsin. Sanal hastane var Twitter'da, orda doktorlar soruları hiçbir karşılık beklemeden sadece insanlara bu zorlu dönemde kolaylık olsun diye yanıtlıyor. Bol şans dilerim arkadaşım.

Merhaba, transfer olan arkadaşlara sormak istiyorum transfer sonrası günlük rutininiz nasıl oldu? Bu ay sonu transfer olacağım ben de işyerimden ne kadar izin alayım bilemedim.

Merhabalar, bu süreçte bu siteden çok fazla bilgi edindim. Tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim inşallah emeklerimizin karşılığını alırız hepinize kolaylıklar diliyorum maddi-manevi bende kendi tecrübelerimi paylaşmak istedim benimle aynı durumda olan varsa belki faydam dokunur diye.
31 yaşındayım polikistik over sendromum var yaklaşık 2 senedir uğraşıyoruz ilaç iğne aşılama vs. Olmadı tüp bebeğe başladık. Opu işlemim oldu 43 yumurta toplandı, 20 tanesi 5.güne kadar geldi ve donduruldu. Çok fazla biliyorum herkes aynısını söylüyor ama önemli olan tutması. Fazla yumurta toplandığı için benim opu işlemim biraz ağır geçti riskliydi 3-4 güne anca toparladım hiç iş yapmadım, ani hareketlerden kaçındım, uyurken sağa sola ani dönmeler çok riskli sakın yapma dedi doktorum çok dikkat ettim yani. hala daha oksapar iğne kullanıyorum. Haziran sonunda transferim olacak benimde. Sayılı gün geçmiyor biran önce transfer olup sonucu öğrenmek istiyorum bekleyen herkesin sonucu olumlu olur inşallah bu arada doktor seçimi çok önemli. Tedavinin sonucu nasip fakat doktorun uyguladığı tedavi protokolü ve size karşı yaklaşımı bence çok önemli bu yüzden doktor tercihi iyi yapılmalı. Sonuç ne olursa olsun Ben doktoruma gözüm kapalı güveniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…