- 30 Mart 2021
- 327
- 496
- 53
İlk denemem inşaallah güzel sonuçlar alırızMerhaba, sizin kaçıncı denemeniz?
Nasipse aynı gün transfer olucaz sizinle, benim de gönlüm çift transferden yana henüz doktorumla konuşmadım da..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk denemem inşaallah güzel sonuçlar alırızMerhaba, sizin kaçıncı denemeniz?
Nasipse aynı gün transfer olucaz sizinle, benim de gönlüm çift transferden yana henüz doktorumla konuşmadım da..
Allahim insallah sana da bize de en hayirlisi i sagliklisini versin. Cok guzel yazmissin Insallah bebisin seninle beraberdirArkadaşlar ben tüp bebekle ilgili bildiğim her şeyi bu forumdaki arkadaşların anlattıklarından öğrendim, burada bizlere yol gösterici bilgileri paylaşan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, hakları ödenmez. Bu foruma borçluyum bir anlamda ve sonucum olumlu da olsa olumsuz da olsa ben de her aşamasını bizden sonrakiler faydalanabilsin diye yazacağım. Ben transferimin beşinci gününe girdim, taze transfer ve dördüncü gün embriyosuydu. Çift embriyo transfer edildi. İlk kez bugün kasıklarımda karnıma doğru uzanan batma şeklinde bir ağrı var. İyi birşey mi bilmiyorum henüz. Bunu anladığım zaman tekrar yazacağım. Onun dışında bir şey yok. Cuma veya cumartesi test yapacağım, bana verilen formda 24 Mayıs yazıyor ama o kadar beklemem mümkün değil. Bu arada başka bir gelişme olursa buradan paylaşacağım. Yaşım 44, eğer tutunursa, Allah kısmet ederse ilk bebeğim olacak. Bu süreçle ilgili çok bilgim yok, ben de bu forumdaki topiklerden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum ama bildiğim her şeyi de zevkle paylaşmak isterim. Hakkımızda hayırlısı olsun, Allah hepimize kolaylıklar versin, ugraslarimizi boşa çıkarmasın
Anladım canım benmkilerde normaldi kalınlıkta iyi gidiyor ondanmı istemiyor acaba diyorumCanım benden tedavinin başında bir kere istedi sonra opu da tekrar istedi ikisindede değerlerim normaldi o yüzden isteyeceğini sanmıyorum ama yarın bakalım ne diyecek belkide bu ikinci transfer olacağı için ister
Amin insallah canımGüzel haberlerini bekliyorum arkadaşım, inşallah sımsıkı tutunur sana
Canım çok teşekkürler ederim, Allah hepimize güzel sonuçlar versinAllahim insallah sana da bize de en hayirlisi i sagliklisini versin. Cok guzel yazmissin Insallah bebisin seninle beraberdir
Rahim kalınlığını da bakılıyor tabi benim kalınlık iyiydi ona rağmen e2 düşük çıkınca transferi 3 gün erteledi doktorum. tutunma açısından önemli olduğunu söylemişti.Rahim kalınlığım iyi ondan mı istemiyor bilemedm. Evet doğru teşekkürler
Anladım canım ben yarın kendim gidip baktırıcam hastanede. Sonuçlar normal çıkarsa doktora birşey demem. Anormal çıkarsa atarım sonuclarımı kendim yaptırdım diye napayım içim rahat olsun taktım çünkü benRahim kalınlığını da bakılıyor tabi benim kalınlık iyiydi ona rağmen e2 düşük çıkınca transferi 3 gün erteledi doktorum. tutunma açısından önemli olduğunu söylemişti.
için rahat edecekse yaptır canım sonuçta boş yere transfer yaptırmak istemeyiz hiçbirimiz hepsi maddi manevi büyük bir emek çünkü.Anladım canım ben yarın kendim gidip baktırıcam hastanede. Sonuçlar normal çıkarsa doktora birşey demem. Anormal çıkarsa atarım sonuclarımı kendim yaptırdım diye napayım içim rahat olsun taktım çünkü ben
Aynen canım o kadar iğne ilaç kullanıyoruz. Bir transfer 2400 tl şuan neden boşuna embriyolarımda çöp olsun Allah korusun. Bakalım yarın olsun da sabah erkenden gideyim çok sağoliçin rahat edecekse yaptır canım sonuçta boş yere transfer yaptırmak istemeyiz hiçbirimiz hepsi maddi manevi büyük bir emek çünkü.
inşallah sorunsuz bir şekilde olur transferin canım sonucu da güzel olur umarımAynen canım o kadar iğne ilaç kullanıyoruz. Bir transfer 2400 tl şuan neden boşuna embriyolarımda çöp olsun Allah korusun. Bakalım yarın olsun da sabah erkenden gideyim çok sağol
Olabilir benimde değerlerim rahim kalınlığı iyiydi istemedi ama o transfer tutmadı ara vermeden ilk adetle ikinciye basladik inşallah bu sefer iyi haberler almak nasip olur. Buda tutmazsa sonrası sıkıntı tekrar testler genetik tarama histereskopi hepsini isteyecekAnladım canım benmkilerde normaldi kalınlıkta iyi gidiyor ondanmı istemiyor acaba diyorum
İnsallah tutunur da gerek kalmaz birşeyeOlabilir benimde değerlerim rahim kalınlığı iyiydi istemedi ama o transfer tutmadı ara vermeden ilk adetle ikinciye basladik inşallah bu sefer iyi haberler almak nasip olur. Buda tutmazsa sonrası sıkıntı tekrar testler genetik tarama histereskopi hepsini isteyecek
Ben kullandım canım transfer öncesi basladik 8 haftalık olana kadar devam ettirdi doktorum hatta. Ben etkisini gördüm 3 günde 100 kusur seviyede artış olmuştu e2 de. haptan daha etkili benceMerhaba arkadaşlar ben 3. Adetimi oldum nihayet tekrar transfer hazırlığına başlıyorum, geçen adette Estrofem bana hiç etki etmediği için bu sefer climara fort bant verdi, kullanan olumlu sonuç alan var mı ? Bu transfere kadar hep yapıştırılacak mı?
Merhaba, ben estrofemi sabah akşam 2 adet, climara bant 3 günde bir, lutinus vajinal tablet sabah akşam 2 ser tane. Yarın sabah transferim var, benimki taze transfer. 8 mm kalınlık vardı , şimdi bunlari kullanıyorum.Merhaba arkadaşlar ben 3. Adetimi oldum nihayet tekrar transfer hazırlığına başlıyorum, geçen adette Estrofem bana hiç etki etmediği için bu sefer climara fort bant verdi, kullanan olumlu sonuç alan var mı ? Bu transfere kadar hep yapıştırılacak mı?
Teşekkür ederim ,yarınnn çok heyecanlı Hayırlı olsunMerhaba, ben estrofemi sabah akşam 2 adet, climara bant 3 günde bir, lutinus vajinal tablet sabah akşam 2 ser tane. Yarın sabah transferim var, benimki taze transfer. 8 mm kalınlık vardı , şimdi bunlari kullanıyorum.
Teşekkür ederim inş bende de olur bu sefer bant olması çok ilginç geldi etkili oluşuna bir türlü inanamıyoruz eşimleBen kullandım canım transfer öncesi basladik 8 haftalık olana kadar devam ettirdi doktorum hatta. Ben etkisini gördüm 3 günde 100 kusur seviyede artış olmuştu e2 de. haptan daha etkili bence
Deriden emilim olduğu için kana daha çabuk karışıyor doktor bir arkadaşım öyle demişti :) ama bende alerji yaptı bir süre sonra kaşıntı ve kızarıklık çok oldu her seferinde yapıştırdıginiz yeri değiştirinTeşekkür ederim inş bende de olur bu sefer bant olması çok ilginç geldi etkili oluşuna bir türlü inanamıyoruz eşimle
Amin insallah. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallahTeşekkür ederim ,yarınnn çok heyecanlı Hayırlı olsun
Tamam 3bantı cuma yapıştırdım salı açacağım bakalım şimdilik bir rahatsızlığım ypk başka yere takarım sağolunDeriden emilim olduğu için kana daha çabuk karışıyor doktor bir arkadaşım öyle demişti :) ama bende alerji yaptı bir süre sonra kaşıntı ve kızarıklık çok oldu her seferinde yapıştırdıginiz yeri değiştirin