Arkadaşlar ben tüp bebekle ilgili bildiğim her şeyi bu forumdaki arkadaşların anlattıklarından öğrendim, burada bizlere yol gösterici bilgileri paylaşan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, hakları ödenmez. Bu foruma borçluyum bir anlamda ve sonucum olumlu da olsa olumsuz da olsa ben de her aşamasını bizden sonrakiler faydalanabilsin diye yazacağım. Ben transferimin beşinci gününe girdim, taze transfer ve dördüncü gün embriyosuydu. Çift embriyo transfer edildi. İlk kez bugün kasıklarımda karnıma doğru uzanan batma şeklinde bir ağrı var. İyi birşey mi bilmiyorum henüz. Bunu anladığım zaman tekrar yazacağım. Onun dışında bir şey yok. Cuma veya cumartesi test yapacağım, bana verilen formda 24 Mayıs yazıyor ama o kadar beklemem mümkün değil. Bu arada başka bir gelişme olursa buradan paylaşacağım. Yaşım 44, eğer tutunursa, Allah kısmet ederse ilk bebeğim olacak. Bu süreçle ilgili çok bilgim yok, ben de bu forumdaki topiklerden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum ama bildiğim her şeyi de zevkle paylaşmak isterim. Hakkımızda hayırlısı olsun, Allah hepimize kolaylıklar versin, ugraslarimizi boşa çıkarmasın